0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #520 -: Септември 09, 2009, 17:05:19 pm »
Здравейте момичета,току що ми се обадиха от фонда,че сме одобрени /№1249/.Много съм радостна, тъй като ни бяха спрели документите и не вярвах, че ще ни одобрят. Късмет на всички!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #521 -: Септември 09, 2009, 17:29:14 pm »
Все пак има значение протокола.
Аз бях по дълъг и имах всеки ден инжекции, 13 дни, но само вечер.А прегледите и изследванията ми бяха първо след четири дни, после през два, и вече последните дни бяха всеки ден.
Ако искате, пишете ми на личния, ще обясня, да не пълним тази тема с коментари за процедурите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #522 -: Септември 09, 2009, 18:58:20 pm »
Здравей Stella_K  FSH ,което съм дала е на 9 месеца ,дали трябва да е с годност 6 месеца ,дали ще ме варнат за ново?И ти как мислиш ,дали имаме шанс от първият опит?Дали знаеш за някоя жена забременяла с луф от ин витро?
« Отговор #523 -: Септември 09, 2009, 19:22:37 pm »
Днес ми се обадиха, че съм одобрена! Номер 1542 съм.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #524 -: Септември 09, 2009, 19:44:56 pm »
Kremkaramel 4естито!Пожелавам ти и успешен финал ylinfant ylinfant
*
« Отговор #525 -: Септември 09, 2009, 20:36:44 pm »
Хайде и аз да се включа - днес се чух с д-р Лалев /понеже никой не ми се обажда, а съм номер 137* и реших аз да се обадя/.ОДОБРЕНИ сме  :D - много се зарадвах. Оказа се, че имат много заповеди за писане и затова се бавят с обажданията.
Успех на всички!

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

« Отговор #526 -: Септември 09, 2009, 22:36:09 pm »
Здравейте момичета,току що ми се обадиха от фонда,че сме одобрени /№1249/.Много съм радостна, тъй като ни бяха спрели документите и не вярвах, че ще ни одобрят. Късмет на всички!

Здравей Тео, ако може сподели по каква причина ви бяха спрели документите.Предварително ти благодаря за отговора.
« Отговор #527 -: Септември 10, 2009, 08:47:55 am »
Здравей Stella_K  FSH ,което съм дала е на 9 месеца ,дали трябва да е с годност 6 месеца ,дали ще ме варнат за ново?И ти как мислиш ,дали имаме шанс от първият опит?Дали знаеш за някоя жена забременяла с луф от ин витро?
Мисля че трябва да е 6 месеца поне в правилника пише така,ако искаш пусни ново и иди да им го дадеш,за да не ти се забавят документите евентуално.Не се притеснявай има жени забременели с луф синдром,дали от първия опит всичко е строго индивидуално  :D
*
« Отговор #528 -: Септември 10, 2009, 09:09:29 am »
Да допълня: както писах преди разбрах, че съм одобрена още миналата седмица, а днес ми се обадиха, че ми е готова заповедта. Номер 1350ти съм.
Казаха, че имали много документи да обработват и затова малко изостават с писането, но така като гледам при мен се забавих само седмица.
Успех момичета!

« Отговор #529 -: Септември 10, 2009, 09:56:51 am »
АЗ СЪМ 1536 НОМЕР ЗВЪННАХ ПРЕДИ МАЛКО КАЗАХА ДА СЕ ОБАДЯ ДРУГАТА СЕДМИЦА...... :( ПО ГОРЕ ЧЕТА ЧЕ НОМЕР 1542 Е ОДОБРЕН НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО СТАВА ТАКА ...
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #530 -: Септември 10, 2009, 11:04:54 am »
Взех заповедта днес и на сестра ми, номер 1392 са, и трябваше още на 7.09. да си вземат.
С пълномощно отидох и д-р Лалев ми даде.

Много се радваме!!!

Късмет на всички нас!!!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #531 -: Септември 10, 2009, 12:19:53 pm »

Благодаря ти dsd за изчерпателния отговор.Остава само да получа одобрение от Фонда пък с работата ще се оправя някак си.В крайна сметка това е най-важно в момента..
*
« Отговор #532 -: Септември 10, 2009, 12:22:02 pm »
Моля тези които са одобрени скоро и вече са взели заповедите си да споделят, кой номер е заповедта? Не входящия номер, а номера на заповедта за одобрение!
Предварително благодаря!
И успех на всички!
*
« Отговор #533 -: Септември 10, 2009, 13:01:07 pm »
Днес звъннах за първи път до фонда да проверя какво става и докъде да стигнали.   Д-р Лалев ми каза че след около две седмици сигурно ще ми звъннат.Номера ми е 1631.Успех на всички.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*
« Отговор #534 -: Септември 10, 2009, 17:11:23 pm »
Здравейте,днес ми се обадиха от фонда,че съм одобрена-1563.
В понеделник ще си взема заповедта.Аз съм при д-р Владимиров.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
*
« Отговор #535 -: Септември 10, 2009, 17:15:28 pm »
Имам едно питане.
    Трябва ли да имам записан час при док предварително
    (да му представя заповедта)
« Отговор #536 -: Септември 10, 2009, 21:57:18 pm »
Имам едно питане.
    Трябва ли да имам записан час при док предварително
    (да му представя заповедта)
А,хубав въпрос!Аз имам записан час за ноември месец при д-р Стаменов още от лятото на миналата година,но тогва изобщо не се знаеше,че ще има такъв фонд.Чудя се,дали трябва да си чакам часа или ако си взема заповедта по-рано трябва да отида до клиниката  :ask:?

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #537 -: Септември 10, 2009, 22:03:23 pm »
mimijorka,ако си вземеш молбата по-рано откогато ти е часа,е добре да я занесеш в клиниката при Силвия(ако не ти коства много).Часът ти за Док няма общо със заповедта от Фонда.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #538 -: Септември 10, 2009, 22:28:08 pm »
Благодаря ти,mari-al  :flower:!Така и ще направя.Наистина,този час няма общо с фонда.Записах се тогава с идеята че ще си платим всичко самички.Но дано имаме късмет с фонда! :)

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #539 -: Септември 11, 2009, 13:19:28 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН, :) ВЧЕРА МИ СЕ ОБАДИХА ЧЕ САМ ОДОБРЕНА АЗ САМ   ВХ.N.1603, ШТЕ СИ ВЗЕМА ЗАПОВЕДТА НА 16.09.09Г,УСПЕХ НА ВСИ4КИ