0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли вече одобрени?
« Отговор #680 -: Октомври 01, 2009, 08:47:23 am »
Момичета, бързам да пиша. Вчера в 18:06 ми се обадиха от фонда с добрата и толкова чакана новина - одобрени сме. Днес ще ходя да си взема решенението. Ние сме №1904 от 14.05.2009г.
Живей за мига!

« Отговор #681 -: Октомври 01, 2009, 09:36:44 am »
Здравейте момичета
Някой знае ли защо има такова разминаване в обажданията?
Не става ли по ред на номерата?
Аз съм с номер 1820 пък още не са ми се обадили, а тук чета, че вече има позвънявания на номера над 1900.
Дали това означава, че има някакъв проблем с молбата?
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #682 -: Октомври 01, 2009, 09:37:04 am »
Е това е добра новина. Честито, мила, и успех.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #683 -: Октомври 01, 2009, 09:53:14 am »
Здравей те и по точно изскам да попитам Лилка кой номер е точно защото сме близки по номера да имам представа за позваняваниата от фонда.Благодаря и успех на всички.
Здравеите момичета :) emilli5 аз също съм близко до номера на Лилка , моя е -235* и следя  темата .Аз предполагам че към края на октомври ще стигнат и до мен и непременно ще пиша .Виждам че напредват много и това ме радва ...желая всички тук да се похвалят с положителни резултати .Кураж на всички  :grouphug2:
Еми момичета аз съм 264*(т.е. май бях).Но засега този номер е свободен -явно не знаете.Засега съм бременна.Закъсняваше ми доста и си мислех ,че е от времето и не си правих тест ,но един ден реших(исках да почвам коремни преси за да се подготвя за инвитрото нали се надебелявало май) и си направих -за моя голяма изненада се оказа положителен.А мисля ,чеHariti има представа ако си спомня какви ми бяха проблемите и явно при мен стана някакво чудо незнам често какво става.На 06.10 мисля да отскоча до Варна на преглед и ще пиша.Желая ви успехи мили момичета явно стават чудеса.

« Отговор #684 -: Октомври 01, 2009, 11:03:55 am »
Поздравления на одобрените! А скоро да пишат и добри навини за успешни процедури и положителни резултати! Всички чакащи стискаме палци дано по-скоро да дойде и нашия ред  :D
*
« Отговор #685 -: Октомври 01, 2009, 12:11:08 pm »
Лилка,честито,мила.Незнам какъв е бил проблема при теб,но много се радвам ,като има такива новини.Успех и много усмивки.
*
« Отговор #686 -: Октомври 01, 2009, 12:49:43 pm »
Iva_cris,обади се и попитай какво става с твоето номерче.Много момичета писаха,че те са се обадили.И после те чакаме да споделиш.Успех! :balk_602:             Успех и на всички,за които голямото чакане свърши!
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 12:54:31 pm от CHARES »
« Отговор #687 -: Октомври 01, 2009, 14:21:22 pm »
Здравейте момичета
Някой знае ли защо има такова разминаване в обажданията?
Не става ли по ред на номерата?
Аз съм с номер 1820 пък още не са ми се обадили, а тук чета, че вече има позвънявания на номера над 1900.
Дали това означава, че има някакъв проблем с молбата?
Явно обажданията не вървят по ред на номерата защото в един ден се похвали момиче с номер 13** и номер 17** а моята приятелка е 167* и още не са се обадили . Така че не се притеснявайте ще се обадят .Просто явно има разбъркване в заповедите ?!?!
« Отговор #688 -: Октомври 01, 2009, 15:15:22 pm »
Момичета, благодаря за съвета.
Беше ми малко неудобно да звъня, но все пак го направих и казаха да имим още малко търпение и че до 1-2 седмици ще се обадят. Ако е имало някакъв проблем те са щели да звъннат, но щом не са го направили значи всичко е наред.
Явно заповедите не се пишат по ред на номерата.
Надявам се всички по-скоро да получим добрата вест и след това да се похвалим и с още нещо.  :)

« Отговор #689 -: Октомври 01, 2009, 16:12:37 pm »
И аз съм 182* и на мен ми казаха още маааалко търпение.Документите са в министерството.Добри новинки ви пожелавам! osi_9

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #690 -: Октомври 01, 2009, 16:47:39 pm »
Лилка честито!!!! Пожелавам ти най-прекрасните девет месеца и един сладурко за финал!  ylinfant
На одобрените момичета - успешни процедури и да се похвалите и вие скоро :wink:
Аз има да си почакам - до 396* има мноооого време!  :D Но пък ще ви проследя всичките какви ги вършите и колко ще се хвалите!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #691 -: Октомври 01, 2009, 17:10:34 pm »
Това разбъркване в номерата ще ни побърка и нас и хората във фонда!Аз съм 182* и вече нямам тарпение да разбера одобрена ли съм не съм ли?Мисля да им се обадя в петък,но ми е неудобно да ги притеснявам..Незнам какво да направя.. :ask:
« Отговор #692 -: Октомври 01, 2009, 18:40:09 pm »
здравейте,момичета!И аз днес обадих във фонда и ми казаха,че документите ми са в МЗ....Аз съм 1821 номер.Пожелавам на всички скорощно одобрение,а на финала ммого :bfp: :bfp: :bfp:
url=http://line.romanticcollection.ru][/url]
« Отговор #693 -: Октомври 01, 2009, 22:19:52 pm »
Добрите новини започнаха,дано да продължат.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

и скоро да завалят и  :bfp: :bfp: :bfp:

дано !

Пожелавам търпение на всички и късмет в процедурите!
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 22:40:37 pm от lussi_lus »

« Отговор #694 -: Октомври 02, 2009, 11:42:01 am »
здравей те и от мен .
току що звънях  на д-р Лалев  и одобрена съм № 1898
« Отговор #695 -: Октомври 02, 2009, 12:21:55 pm »
Hariti благодаря ти а може ли да те попитам в коя клиника ще ходиш.Успех ти желая
*
« Отговор #696 -: Октомври 02, 2009, 22:46:11 pm »
Момичета,има ли някои който не са одобрени?И поради каква причина?Ако знаете нещо пишете.
« Отговор #697 -: Октомври 05, 2009, 00:51:13 am »
Здравей те момичета някой от вас да е за к-л Малинов и кой номер сте.Успех на всички.
« Отговор #698 -: Октомври 05, 2009, 08:12:54 am »
Здравей те момичета някой от вас да е за к-л Малинов и кой номер сте.Успех на всички.

Emilli5, аз съм за Клиника "Малинов" и съм номер 1820.
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 10:09:02 am от iva_cris »
« Отговор #699 -: Октомври 05, 2009, 12:38:06 pm »
И аз съм за клиника "Малинов" и съм № 1827

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."