Та аз исках да избегна ЦС, ама знаех, че няма да ми се размине - само това не бях правила. Та я направихме. Доки каза, че щом 2 г. не съм забременяла с тази тръба едва ли ще ми е наред, но тя се оказа проходима. На 27 ми видя фоликул 14 мм отдясно - там нямам тръба. Аз се пошегувах, че съм карък и този месец ще почиваме, но споменах, че преди 2 г. извънматочната беше след фоликулометрия и имах 21 мм ф. вляво, та явно от лявата тръба е излязла оплодената яйцеклетка и тя каза, че е уместно да направя тези изследвания. А аз не споменах на първия преглед, че 99% колкото и смешно да ти звучат тези колебания имам 1 мисед аборт пред 14 г., но много се бях ошашкала. Следващия път ще й кажа. Каза ми, и че можем да пробваме следващите месеца на естествен цикъл, но да изчакаме резултатие, защото понякога се случвало ембриона да не си намира правилното място да се имплантира при имун. проблеми.
Много дълго стана, може и да не съм рабрала, дано не те подвеждам с тази инфо. Важното е, че дадох кръв и на 5 юни чакам резултати и още по-важното е, че знам, че тук ще ми помогнат и ще стане
Обичам д-р Персенска, желая й да е жива и здрава и благодаря на Господ, че я намерих. Ще пиша, ако разбера нещо повече след прегледа - на 12 юни. Късмет ти желая и може и да се видим там