0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моята графика
« -: Май 02, 2009, 15:04:51 pm »
Здравейте ,
за да не ставам досадна ще се радвам от време на време да получавам коментари отостно моята графика  :).
Благодаря на всички предварително.
Re: Моята графика
« Отговор #1 -: Май 03, 2009, 14:24:40 pm »
 Колко дълъг ти е МЦ?  Да не би да си започнала по - рано с тестовете?
Добре ще е да пуснеш хормонални изследвания.
 Успех ти желая!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Май 04, 2009, 10:15:28 am »
Спазваш ли всички правила при измерването?
Ако е живачен терм-ра се държи 10 мин.
Ако е дигитален 2-3-4 мин след сигнала

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Май 04, 2009, 11:40:48 am »
Колко дълъг ти е МЦ?  Да не би да си започнала по - рано с тестовете?
Добре ще е да пуснеш хормонални изследвания.
 Успех ти желая!
Последният ми беше 26 на кутийката на теста пише да започна с тестването на 9 ден от цикъла . А според теб защо да си пускам хормони.???
Извиняваи за въпроса :oops:
« Отговор #4 -: Май 04, 2009, 11:43:29 am »
Спазваш ли всички правила при измерването?
Ако е живачен терм-ра се държи 10 мин.
Ако е дигитален 2-3-4 мин след сигнала
Добро утро ,
Абсолютно всяка сутри по едно и също време-9.00часа.Меря си Т с един и същ термометър -дигитален , и го държа 3 мин. след сигнала
Само искам да попитам -този час късен ли е ???
« Отговор #5 -: Май 04, 2009, 16:18:21 pm »
Добро утро ,
Абсолютно всяка сутри по едно и също време-9.00часа.Меря си Т с един и същ термометър -дигитален , и го държа 3 мин. след сигнала
Най-доброто време за мерене на температура е от 05.00 до 07.00...това го знам от лекар и има огромна разлика от това ако я мериш по-късно...Можеш да погледнеш предишните ми графики...като последните две си меря Т в 06.00ч ,а предните в 08.00ч...предполагам,че виждаш каква разлика има... :lol: :lol: :lol:...Желая ти успех!!!
« Отговор #6 -: Май 04, 2009, 19:25:59 pm »
Добро утро ,
Абсоъл на празно лютно всяка сутри по едно и също време-9.00часа.Меря си Т с един и същ термометър -дигитален , и го държа 3 мин. след сигнала
Най-доброто време за мерене на температура е от 05.00 до 07.00...това го знам от лекар и има огромна разлика от това ако я мериш по-късно...Можеш да погледнеш предишните ми графики...като последните две си меря Т в 06.00ч ,а предните в 08.00ч...предполагам,че виждаш каква разлика има... :lol: :lol: :lol:...Желая ти успех!!!
Благодаря за отговора , но това означава че този целият месец е отишъл напразно .
Но нищо  :) идва следващия,ще се поправя. :wink:
« Отговор #7 -: Май 05, 2009, 13:41:31 pm »
Е,не е точно така,но просто няма да е много достоверна...опитай другия месец малко по-рано да я мериш и ще сравняваме  :D... :hug2:
« Отговор #8 -: Май 09, 2009, 13:56:17 pm »
Здравиете на всички .
Имам една молба към violeta1974,ако ти е удобно би ли погледнала графиката ми от м. март ,тогава съм си мерила Т сутринта в 7.00,но от средата някъде на МЦ температурата се зъдържа. :oops:
Можеш ли да ми кажеш защто се получава така ???
Ще съм ти много благодарна ако ми отговориш.
И отностно меренето на Т сутрин ,ще послушам съвета ти ,май наистина има голямо значение часът в който я мериш. :oops:
Благодаряти предварително .
Пожелавам на всички много слънчев ден . :) :)
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #9 -: Май 09, 2009, 16:42:19 pm »
Здравей, rutodo
 Нед съм Виолета, но се включвам със съвет :) Според мен ще е добре да мериш БТ ректално (анално), за да можеш да мериш дори в дните на кръвотечение. Хубаво е графиката да се вижда както се казва от начало до край. Виждам, че тестовете за овулация са ти отрицателни - затова смятам, че е най-добре да те погледне лекар на ехограф, за да проследи дали образуваш доминантен фоликул и съответно дали се пука (дали се стига до овулация), защото някои от графиките ти са много равни и не се забелязва двуфазност.
 Успех ти желая и скоро да се похвалиш !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #10 -: Май 09, 2009, 18:41:47 pm »
Здравей, rutodo
 Нед съм Виолета, но се включвам със съвет :) Според мен ще е добре да мериш БТ ректално (анално), за да можеш да мериш дори в дните на кръвотечение. Хубаво е графиката да се вижда както се казва от начало до край. Виждам, че тестовете за овулация са ти отрицателни - затова смятам, че е най-добре да те погледне лекар на ехограф, за да проследи дали образуваш доминантен фоликул и съответно дали се пука (дали се стига до овулация), защото някои от графиките ти са много равни и не се забелязва двуфазност.
 Успех ти желая и скоро да се похвалиш !
Няма значение че не си Виолета ,благодаря все пак.
Аз си меря Т ректално .
Понеже работя в болница, аз съм рентгенов лаборант и преди около 20 дена ме гледаха на ехограф ,ми казаха че всичко е наред с изключение на една малка фоликулярна киста която е с р-р под 3 мм.- това не е проблем .
Но все пак си мисля до отида на приглед , профилактично .
Благодаря много. :wink: :wink:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #11 -: Май 10, 2009, 11:01:37 am »
..........с изключение на една малка фоликулярна киста която е с р-р под 3 мм.- това не е проблем .
 ............
Това грешка ли е ?

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #12 -: Май 10, 2009, 12:26:17 pm »
Здравей,мила rutodo!Погледнах графиката ти от м.март и макар,че не съм експерт по графики,мога да кажа,че според тази ти графика не се вижда да има овулация...погледнах и другите ти,и ми се струват като цикъл доста къси(най-късия 19дни).Най-добре е наистина както ти е казала garga...да те види доктор-специалист...другото на ЛС... :D
« Последна редакция: Май 10, 2009, 12:45:58 pm от violeta1974 »
« Отговор #13 -: Май 10, 2009, 13:10:53 pm »
..........с изключение на една малка фоликулярна киста която е с р-р под 3 мм.- това не е проблем .
 ............
Това грешка ли е ?
Здравеи Денис ,не мога да разбера в какъв смисъл -Това грешка ли е ??? :oops:
« Отговор #14 -: Май 10, 2009, 13:25:55 pm »
Здравей,мила rutodo!Погледнах графиката ти от м.март и макар,че не съм експерт по графики,мога да кажа,че според тази ти графика не се вижда да има овулация...погледнах и другите ти,и ми се струват като цикъл доста къси(най-късия 19дни).Най-добре е наистина както ти е казала garga...да те види доктор-специалист...другото на ЛС... :D

Здравей Виолета ,много ,много, много,още колко много не знам ,но ти благодаря . :bighug:
Този месец ще направя това което ме съветваш , преди да предприема нещо по-сериозно .
Щях да ти отговоря на ЛС но не разбрах как става  :oops:,нищо следващият път .
 :blowingdust:
Пожелавам ти много хубав и слънчев ден !
Е разбира се на всички в този готин форум .
СТРАХОТНИ СТЕ.
« Последна редакция: Май 10, 2009, 13:29:25 pm от rutodo »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #15 -: Май 10, 2009, 14:04:54 pm »
 ............
Това грешка ли е ?
Защото 3 милиметра не може да е никаква киста ... 
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #16 -: Май 11, 2009, 16:44:38 pm »
 ............
Това грешка ли е ?
Защото 3 милиметра не може да е никаква киста ... 
Здравейте , мой бавно загрях  :oops:,моя е грешката не 3мм а 3см ,сигурно разбрахте грешката ми .
Извинявам се :oops:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Май 11, 2009, 17:59:13 pm »
Няма проблем  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #18 -: Май 12, 2009, 11:29:04 am »
Добро утро прекрасни  :balk_105: :balk_111:
Желая ви прекрасин ден , изпълнен с много усмивки.
Едно питане имам - възможно ли е температурата в първите дни след М да е толкова ниска???
« Отговор #19 -: Май 12, 2009, 11:36:19 am »
 Възможно е да е по - ниска. Дори така е нормално. През ЛФ се повишава БТ.