Добро утро, мацки !
Аз здраво си поспах ... Вчера от 18ч. съм заспала, та чак до тази сутрин в 8ч. Голяяяям спанак
Сега съм бодра, бодра
Еййй, то гледам много работни момичета имало сред нас бе ... Ама не се ядосвайте - хубаво е да се почива - ала после се и отработва ;( Така е като има лоши шефове ... алчни за пари - поне по празниците да ви бяха пуснали.
Благодаря ви момичета за стиснатите палци, ама да знаете как ме мързи и да ловувам. Ех, да можеше от въздуха да се прихване , а
Ха-ха-ха !
Вив, да не се претовариш много покрай агнето и именика !
То и аз що агне изядох, какво ли не беше - сега имам да смъквам едно кило ! А какво сладко продават из планините по пътя ... Леле-мале - от диви къпини, малини и ягоди. Няма да ви казвам с масълце и сиренце каква закуска пада !!! То тези празници освен да ни налеят задниците и подуят коремите - друго няма да направят
Я да взема да ударя един лов днес, че дано се подуя и от друго
Ама и вие нападайте креватите - кой на работа, кой у дома - секс с малко кекс да има ! Там е надеждичката.
Хей,
Джинка стискаме още палци и за теб. Кога е денят на истината ?
Радостинка, да ни разкажеш как е минало в петък ! Всички на отчет се водят тук
Деска-Меска и
Веселушко с продуханите тръби да пазят повече креватите, че хем да горят калорийки, хем да има секс-историйки
Ми така де - близките 6 месеца ви чакат двете чертички !!! Успех още този месец !
Доста се отплеснах, ще каже човек че книга пиша. Я да се поспра и да посвърша и аз малко работа ... Ще ви наглеждам ей ...