0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Слънчева майска седмица (04.05.2009 - 10.04.2009)
« Отговор #40 -: Май 04, 2009, 20:18:26 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ И ЧЕСТИТА НОВА ТЕМА :D
Хайде и аз да се запиша и се нареждам под бременните вирусчета :D

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЕКА И ПРЕКРАСНА СЕДМИЦА!
« Отговор #41 -: Май 04, 2009, 21:45:33 pm »
Здравейте сладурки  :sunshine:
Честита нова темичка и от мен дано да се изпълни с много положителни тестове и хубави новини  yahoo_17 yahoo_17 Radosttinka благодарят ти сладурке за темата  :D Ти записа ли час при доки вече  :oops:
anizi такава трапеза си ни спретнала, че веднага се подреждам и да знаеш, че ще си взема от всичко  8) :D
lucrecia и violeta 1974 страхотни графики имате милички стискам палци да си останат такива и след няколко дни да имате едни двучертичкови новини  :crossfingers: :crossfingers:
garga много хубаво звучи това за обиколката из България  :D Сигурна съм, че сте се забавлявали много  :D Благодаря ти миличка, че си запалила свещички и си се помолила за нас  :balk_21: А вие сега се хващайте здраво за работа, че другия месец вместо за ЦС да отидеш при доки, за да види бебо  yahoo_17 yahoo_17
titibar как изкарахте вие, къде бяхте  :D
Melody дано нещата се получат така както искаш ти, но този път всичко ще бъде наред, няма как иначе  :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
Ние днес бяхме на село на гости на свекитата и хапнахме агнешко и сега смятам да се поопъна на дивана до милото, че нещо ми е поспаливо  :) Гушкам ви всички и ви пожелавам страхотна вечер  :dating:
*
« Отговор #42 -: Май 04, 2009, 22:13:10 pm »
Честита ни нова темичка!
Много късмет на всички!

« Отговор #43 -: Май 04, 2009, 22:32:39 pm »
Честита нова темичка и от мен дано да се изпълни с много положителни тестове и хубави новини  yahoo_17 yahoo_17 Radosttinka благодарят ти сладурке за темата  :D Ти записа ли час при доки вече  :oops:
veselyshko  как се сети :wink: . Запазила съм си, този петък съм там - само се притеснявам да не ми дойде до тогава :? . Утре изпивам последното противозачатъчно от този блистер и я чакам вещицата и дано само не ми обърка плановете за петък. Винаги идва, когото не ми трябва :x
Аз днес приключих с работа по-рано и имах време и една слеобедна дрямка да взема и сега кой знае до кое време ще будувам, ама аз доста често взех да го правя.
Хайде лека вечер, ще ви хвърля по-късно пак едно око :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #44 -: Май 04, 2009, 23:35:04 pm »
titibar как изкарахте вие, къде бяхте  :D
Ние бяхме на селото на баща ми и се борихме 4 дни с едно печено агне на пещ с жар.
Но то си беше 20кг.и около него разни салатки,бирички,ордьоври...Абе общо взето наддадохме по някое килце,но сега пък ги сваляме с креватна гимнастика :lol:
Преследваме и гоним яйцето.Дано да го хванем.
Сега лека вечер от мен и успешна нощ!
  <br />
*
« Отговор #45 -: Май 04, 2009, 23:38:14 pm »
Здравейте, момичета !
 Аз малко отсъствах и много ми липсвахте. Да ме сложите в ловуващи, че тези дни смятам да откривам ловния сезон :) И без друго някои от вас ми обещаха, че понеже ЦС се отложи за другия месец - нямало да ми се налага хич да я правя :) Тъй, че да знаете - помня аз !!! И ще разичтам на стиснати палци !
 Пообиколих доста из БГ и да знаете, че е много зелено, красиво, топло и въобще където отидох все там беше слънцето и красотата :) Колко манастирчета посетих, колко свещички запалих и за вас се помолих !!! Не само за себе си :)
 Сега смятам да поспя, че за 4 дена сума ти километри навъртях - поизморих се ...
Гардже разбира се че ще стискаме палците - няма да ги пускаме този месец. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: От теб се иска само успешен лов  :00001754: :D. Представям си колко е зелено и красиво, добре си направила че си се отдала на туризъм тези дни. Сега си заредена само с позитивна енергия- готова си за нови подвизи .
 И благодаря мило за молитвата. Дано Господ да ни чуе и един ден да ни дари така жадуваната рожба !!! :hug2: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Веселушке - ммм благородно ти завиждам за печеното агънце Ох как ми се похапва  :wink:
« Последна редакция: Май 05, 2009, 00:13:39 am от Melody01 »
*
« Отговор #46 -: Май 05, 2009, 00:34:55 am »
Ха здравейте и от мен!
Днес не можах да се доредя до компа!
anizi моята воля се изпарява като види такива пълни панички като тези дето си ги сервирала !
ААААа като гледам ловния сезон е открит здраво дръжте яйцето милички !
Аз съм в почивка !Ама както сме се заканили с милото другия месец ще ни чуете чак в Сф  :D :D :D :D :D :D :D
Айде лека вечер на всички!
[/url]
« Отговор #47 -: Май 05, 2009, 00:41:21 am »
Здравейте, милички!
Виждам, че много от вас се наслаждават на почивните дни с пълна сила - разходки туризъм и хапване до насита, разбира се.
Гардже, супер разходка си направила. Благодаря ти за молитвите, дано скоро господ ги чуе  :D А за ЦС така съм ти стиснала палци, че едва ли ще се наложи да я правиш! :balk_16:
Успешен лов на всички, които откриват сезона, а на очакващите, разбира се  :bfp:
Приятна вечер, момичета!

« Отговор #48 -: Май 05, 2009, 08:34:10 am »
Добро утро :D
Ясно ми е че повечето почиват и ще спинкат по до късно, затова викам по едно кафенце да им направя - та като се събудят да не чакат :wink:

Лек ден :P
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #49 -: Май 05, 2009, 08:42:29 am »
Добро утро и от мен.Радост ,и ад съм от НЕпочиващите,ще пием заедно кафенце,благодаря за кафенцето де.
И от мен лек и хубав ден на всички,и дано днес да е слънчево и топличко,че хич не ми харесва тоя вятър,пфу.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #50 -: Май 05, 2009, 08:57:49 am »
Маринка ние двете май сме редовно в отбора на работещите, и то от тези дето  за тях празници няма. Аз отивам на работа с надеждата поне, че няма да стоя до пет часа, а поне до четири :lol:
Блазе им на почиващите :P

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #51 -: Май 05, 2009, 09:16:09 am »
За съжаление е така и викаме на шефа,ако имаше поне работа щяхме да те псуваме по-малко.Яд ме е ,не че не почиваме всичките почивни дни,ами поне баш на празниците-1 и 6 да почивахме,то и без това тогава най-голямо седене пада.Айде,чао и от мен че се ядосвам,инъче съм до 15ч.на работа де.А сетих се нещо,вчера разговор по тел.с една клиентка-тя пита-работите ли днес,аз отговарям-ами щом сме тук значи работим,тя-абе знам ли може да сте отишли само агне да ядете,аз й отговарям-ми то ако почивахме нямаше тук да ги ядем агнето,то щеше да ни пресяда.Абе шантави хора.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #52 -: Май 05, 2009, 09:26:30 am »
Маринка и при нас е така. Вчера моя шеф също се обажда и пита - как е, имаме ли работа? Викам му - от сутринта се подпираме, телефона даже не е звънял, хора няма по улиците, а той - ммм, ами тогава когато свършите се прибирайте :lol:. Да ама не - свършиме в 16,15 вместо един час по-късно :x . То нали трябва да изчакам търговските да се приберат, за да заключа, ама на тях им е лесно, като нямат работа ходят пият кафе, шматкат се напред-назад, а аз вися в склада и ги чакам. И аз като се сетя много се ядосвам, защото те могат да си работят и без аз да ги чакам :x Оф и аз се отплеснах.
Днес цял ден ще ви наглеждам, и без това няма какво друго да правя на работа :wink:

« Отговор #53 -: Май 05, 2009, 10:16:05 am »
Здравейте, милички
влизам да ви пожелая ви приятни празници.
Ние след малко тръгваме за Катания  :D
Ще ви чета като се върна в неделя и ще ви показвам снимки
Целувки и прегръдки от мен  :grouphug:

*
« Отговор #54 -: Май 05, 2009, 10:18:32 am »
ДОБРО УТРООО! :wink:

Радост,мерси за кафенцето мила :DКакто не можах да спя и съм станала в ранни зори много добре ми дойде и си го пийвам с удоволствие :D
Маринка,как си душата :Dстига с това бачкане дай си малко почивка :wink:Скоро не сме си чатили с тебе,ами ти все си заета :D
Наденце,весело изкарване,ще очакваме снимките с нетърпение :D

Гледам момичетата здраво са се отдали на лов :pleasantry: и предчувствам че тая седмица ще има доста изненади :bfp:Ха дано :crossfingers:

АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛ И СЛЪНЧЕВ ДЕН!
*
« Отговор #55 -: Май 05, 2009, 10:28:04 am »
Охо добро утро и отт мен компания !
Маринка и Радост и аз съм от работещите днес но съм до 13ч!
Ама после какво ме чака милото ми утре има имен ден ама гостите ни решиха днес да дойдат !
И започва яко печене на агнешкото,салати мезета да ми е  жив и здрав и той много ми помага при такива сбирки де!
Айде на кафенцето и бегом на работа!
[/url]
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #56 -: Май 05, 2009, 11:53:53 am »
Добро утро, мацки !
 Аз здраво си поспах ... Вчера от 18ч. съм заспала, та чак до тази сутрин в 8ч. Голяяяям спанак :) Сега съм бодра, бодра :) Еййй, то гледам много работни момичета имало сред нас бе ... Ама не се ядосвайте - хубаво е да се почива - ала после се и отработва ;( Така е като има лоши шефове ... алчни за пари - поне по празниците да ви бяха пуснали.
 Благодаря ви момичета за стиснатите палци, ама да знаете как ме мързи и да ловувам. Ех, да можеше от въздуха да се прихване , а :) Ха-ха-ха !
 Вив, да не се претовариш много покрай агнето и именика !
 То и аз що агне изядох, какво ли не беше - сега имам да смъквам едно кило ! А какво сладко продават из планините по пътя ... Леле-мале - от диви къпини, малини и ягоди. Няма да ви казвам с масълце и сиренце каква закуска пада !!! То тези празници освен да ни налеят задниците и подуят коремите - друго няма да направят :) Я да взема да ударя един лов днес, че дано се подуя и от друго :) Ама и вие нападайте креватите - кой на работа, кой у дома - секс с малко кекс да има ! Там е надеждичката.
 Хей, Джинка стискаме още палци и за теб. Кога е денят на истината ?
 Радостинка, да ни разкажеш как е минало в петък ! Всички на отчет се водят тук :)
 Деска-Меска и Веселушко с продуханите тръби да пазят повече креватите, че хем да горят калорийки, хем да има секс-историйки :) Ми така де - близките 6 месеца ви чакат двете чертички !!! Успех още този месец !
 Доста се отплеснах, ще каже човек че книга пиша. Я да се поспра и да посвърша и аз малко работа ... Ще ви наглеждам ей ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #57 -: Май 05, 2009, 12:11:47 pm »
Здравейте мацки и от мен! Не ме изключвайте от отбора на работещите-за хората може да е празник ама за нас не е както и за вас виждам! Радост, радвам се че си направила кафенце, защото аз не успях! И утре пак няма да успея, защото съм първа смяна и ...... 6 трябва да съм на там и няма да има време пак за кафенце, ама ще го пия като се прибера!
Гардже взимам букетчето от момини сълзи и го скатавам за себе си - много ги обичам тези цветя бе! :balk_102: И ти обаче да пазиш леглото и да си почиваш повече, че скоро чакаме най-хубавите новини от теб! :goodluck:
Наде тайничко и благородно ти завиждам! Пожелавам ти мноооооооого хубаво да си изкараш и после да не забравиш да разкажеш и снимчици да ни покажеш!  :balk_179: Ние ще сме тук и ще чакаме.....а ти пожелавам и чудото да се случи там-като смениш обстановка, климат дано дано дано!!! :bighug:
Ами и аз май се захласнах ама...... пожелавам ви красив и успешен ден и много ви  :bighug: всичките!
*
« Отговор #58 -: Май 05, 2009, 13:23:28 pm »
Радост, мерси за кафенцето! Много ми се услажда! Аз нещо се смахнах с меренето на тази температура! Всички дни се будя по-различно време - ни да я премеря, ни да заспя. Не смея да стана и да вкл. компа, за да ви направя кафенце, например в 5, защото нали не трябва да се мърда, после мерила, каквото мерила се унасям с термометър в устата и етоти 10 ч. минава!
Наде много приятно пътуване и много да се кефите на почивката. И секса да е много романтичен :dating:
Тези дето са на работа - бързичко да им мине деня! Какво да се прави? Шефове...
Тази като Гарджето дето имат сили и желания да разтресат лелата - хайде на слука! :balk_175:
А тези като Джинка и другите чакащи - пак бързо да минава времето, та да се правят честчета и да са +++++. Пазете се всички и много  :balk_21:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #59 -: Май 05, 2009, 14:12:17 pm »
Анизи-и-и-и, не четеш внимателнооооо !!!! Сбъркала си ме с Джинка ... :) Ама, ако държиш аз да ти поднеса момина сълзица - ето:

Аз между другото сега се мъча с едно коренче на момина сълза, да я прихвана - така, че ако успея - после много снимчици ще виждате :)
А за леглото да го крепя - нямам нищо против, но пак е насочено към Джинка :)
 Целувки на всички !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.