0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За замразен трансфер и разни въпросчета
« Отговор #40 -: Април 03, 2006, 11:09:03 am »
Здравейте мацки :lol: Ето ме вече 10-ти ден след трансфер.Нищо не чувствам, пия Дуфастон и Естрофем, слагам Утрогестан. Вече по 3-4 часа си ходя на работа. Ама нещо много ми е сънливо и отнесено. От хапчетата е сигурно. Момичета, аз си мислех, сега като пия дуфастон,  дори да няма бременност цикъла ми пак ще се забави . За съжеление лоши предчуствия ме гонят...ама какво да се прави.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #41 -: Април 03, 2006, 11:14:11 am »
Ей,Ели,нали се бяхме разбрали никакви притеснения...Успокой се и си води нормален живот.Задължително да ме уведомиш за резултата.Кога да ще правиш кръвен тест?
*
« Отговор #42 -: Април 03, 2006, 11:21:58 am »
Здрасти Кари! Теста ми /уринарния/ трябва да е на 7.04 - с други думи сега в петък. Ама се чудя дали да не поизчакам още някой и друг ден/ако успея дя су удържа де :oops:  / Хубавото е, че в моята клиника не ми бият Прегнил и няма да има фалшиви положителни резултати. Казаха ми , че прогестерона, който си набавям от Дуфастона и Утрогестана е  напълно   достатъчен . Ама нетрябваше ли вече нещо да почувствам...Да ме заболи ли, да ми е зле нещо...Ей, изкукала съм май  :oops:
*
« Отговор #43 -: Април 03, 2006, 11:24:40 am »
Споко бе, много е рано да чувстваш каквото и да е или да те боли нещо :wink:
*

kareliya

• 542
« Отговор #44 -: Април 03, 2006, 13:24:33 pm »
Ей,ще се караме с тебе.Я се успокой и про4ети ли4ните, с които ти ме успокояваше преди.Моята гинеколожка,тук,в Бургас ми каза,4е болката е лош предвестник.Така 4е няма при4ина да се притесняваш излишно.Целувки и се пази
*
« Отговор #45 -: Април 03, 2006, 13:49:26 pm »
Тъй, вярно :!: Стягам се и мътенето продължава :wink:
*
« Отговор #46 -: Април 03, 2006, 14:22:43 pm »
Ели споко бре мила всичко ще бъде наред - стига си се притеснявала. Много добре знаеш, че сладоледчетата са били перфектни.
Продължаваме да стискаме мила  :bighug:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #47 -: Април 03, 2006, 15:57:08 pm »
Ели хората искат да не ги боли, а ти!!!  :D  :D  :D Болката не е показател а както казва по горе Карелия лош предвестник. Хайде чакаме новините официално от теб.  :D  :crossfingers: всичко ще е наред.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #48 -: Април 05, 2006, 12:38:10 pm »
Ели много късмет. Искам да те помоля ако ти е възможно да споделиш каква беше процедурата преди трансфера на замръзените, защото и аз мисля да използвам тях, след не успешното инвитро. :balk_21:
*
« Отговор #49 -: Април 05, 2006, 13:03:29 pm »
Здрасти! Аз тръпна в очакване, но честно казано съм 99% сигурна , че нищо не е станало...Още 2 дена чакане ми остава...Процедурата със замразениете е елементарна и ненатоварваща. За удебеляване на лигавицата се пие Естрофем по схема, и се слага вагинално Утрогестан, след трансфера или ти бият Прегнил или пиеш Дуфастон. И това е . Много късмет ти желая :lol:
*
« Отговор #50 -: Април 05, 2006, 13:06:18 pm »
Ели,несигурност ли улавям в тона ти?Как така не е станало.Ние толкова палци стискаме,ти си толкова послушна,човечетата са прекрасни.Я горе главата.Остават ти само два дни до щастието.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #51 -: Април 05, 2006, 13:11:27 pm »
Много благодаря Бяло момиченце, каквото стане :wink:
*
« Отговор #52 -: Април 05, 2006, 13:12:51 pm »
Благодаря ти много.Още веднъж успех.
*
« Отговор #53 -: Април 05, 2006, 13:12:58 pm »
Цитат на: Eli7
Здрасти! Аз тръпна в очакване, но честно казано съм 99% сигурна , че нищо не е станало...Още 2 дена чакане ми остава...

Елиииииии я стига, вярно ще се караме с теб :wink:  Я бързо да пуснеш положителните емоции и мислене в ход.
От сърце ти желая да видиш двете чертички на теста. Продължаваме да стискаме палците мила  :bighug:
*
« Отговор #54 -: Април 05, 2006, 14:34:23 pm »
Мисинга, мерси , мила. Нещо верно съм се сдухала. Хубаво, че поне за бачкане си мисля повечко тези дни. Честно казано едва се удържам да не направя тест, ама  тарпя още...
*
« Отговор #55 -: Април 05, 2006, 17:19:52 pm »
Абе я си избий тия мисли от главата , има още време до теста,защо бързаш предварително да се притесняваш.Само ядосваш бебоците :evil: Сега почивай и мисли само за хубави работи
*

kareliya

• 542
« Отговор #56 -: Април 07, 2006, 08:54:21 am »
Елииии,мила,4акаме резултати днес от теб.Какво стана?Направи ли тест?Заболяха ме пръстите ве4е да стискам...Успех и целуфаниии
   :bighug:
*
« Отговор #57 -: Април 07, 2006, 11:27:05 am »
Мили мои, теста е с една оооогрооомна червена  черта. Не съм супер  нещастна, все пак шанса със замразени е доста по-нисък от пресния цикъл. Гледам абсолютно реално на ситуацията, няма да има хър -мър, обещавам :!:  :!:  :!: Говорих си с моята лекарка, чакам да ми дойде, ще пия 1 месец витамини и Алое и мисля една лека стимулация май месец. Животът продължава и опитите също :wink: Сега мисля, че ще бъда и по-спокойна, вече знам как реагира организма ми и неизвестните ще са по-малко. На всички, които ми писаха и ме подкрепиха искам да им  ударя по една яка целувка и много силно да ви: прегърна, благодаря, ама МНОГО МНОГО, толкова сте силни и прекрасни :!:  :!:  :!:
*
« Отговор #58 -: Април 07, 2006, 11:39:01 am »
Мила Ели и от мен имаш една яка целувка и едно слино гуш  :bighug:
Много съжалявам за неуспеха  :cry: , но ти си го написала много хубаво - Това е живота и той продължава.
Бъди силна и не се предавай, много успех и късмет за следващият опит.  :balk_21:
Витамините и алоето са много хубаво нещо, поне аз бях много доволна докато си го прилагах :)
« Отговор #59 -: Април 07, 2006, 11:45:02 am »
Мила Еличка, толкова се надявах да не пишеш няколко дни (което обикновено означава положетелен тест и много емоции и объркване), но уви.

Но наистина, при "пресен" цикъл шансовете са по-големи, а ти вече натрупа ценен опит какво - що, така че шансовете се увеличават лавинообразно за следващите опити :D

Късмет, Миличка :D
Благодаря ти, Бени!