Здравейте преди няколко дни бях на преглед при този лекар и ужасно съм разочарована от отношението му в резултат на което толкова се отчаях че незнам вече към кого да се насоча.Ето как протече прегледа:след като се срещнах с него и му показах всичките си изследвания които бях направила до сега той ме изслуша прегледа ме и установи че съм била с поликистоза после много старателно ми обясни,че това е клиника в която правели инвитро/ние сме съгласни и инвитро да направим ако трябва/ и че той не можел да се заеме с моя случай защото това било тежко заболяване и той нямало да може да ме стимулира,каза ми че сме били още млади/аз съм на 26 а мъжът ми на 32/,да съм си вземела тестове за овулация и да правим опити още 6 месеца/опитваме от 1 г и 3 месеца,като четири от тях бях стимулирана с меногон но без особен резултат от друг лекар/въпреки,че едва ли щяло да стане защото поликистозата ми била много тежка,след което да съм си запишела час за д-р Стаменов в София,защото тук във Варна нямало кой да ми помогне.При положение че състоянието ми е толкова тежко,защо този лекар ме кара да бездействам още половин година?Според вас това правилно ли е?Найстина ли това заболяване поликистоза не се лекува в никоя клиника във Варна?