0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Ковачев от АГ-Варна
« -: Май 25, 2009, 12:49:54 pm »
Момичета може и да има такава тема във Форума,за което предварително се извинявам.Днес се обадих,за да си запиша час за преглед в АГ-Варна и ми казаха,че за д-р Александров има часове чак за септември месец.Предложиха ми час за д-р Козовски и за д-р Ковачев.Аз си избрах д-р Ковачев.Има ли негови пациентки,които биха споделили мнение за него.Имам и друг въпрос към момичетата пациентки на клиниката-лекарите не работят ли в екип или при който си започнала той те лекува и ти прави ин витрото.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Д-р Ковачев от АГ-Варна
« Отговор #1 -: Май 25, 2009, 16:18:38 pm »
Момичета може и да има такава тема във Форума,за което предварително се извинявам.Днес се обадих,за да си запиша час за преглед в АГ-Варна и ми казаха,че за д-р Александров има часове чак за септември месец.Предложиха ми час за д-р Козовски и за д-р Ковачев.Аз си избрах д-р Ковачев.Има ли негови пациентки,които биха споделили мнение за него.Имам и друг въпрос към момичетата пациентки на клиниката-лекарите не работят ли в екип или при който си започнала той те лекува и ти прави ин витрото.

Да работят и в екип тоест, ако се налага намесата и съвета на д-р Александров то той ще помогне, като цяло обаче за стимулацията и прегледите ти ще се грижи д-р Ковачев. Добър избор не се притеснявай. И  макар и той да ти води стимулацията и прегледите то за твоите ембриончета ще се грижи д-р Александров. Абе честно казано няма кой знае какво разграничение между екипите и лекарите и все пак има някакво такова  :lol: май не се изразих много ясно, но пак ще ти повторя изборът ти е добър и няма за какво да се притесняваш. Успех!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Май 25, 2009, 17:56:32 pm »
Направила си отличен избор! Изключително внимателен, всеотдаен, компетентен като лекар. Спокоен, човечен , възпитан и с чувство за хумор като човек.
Ако имаш въпроси , не се притеснявай да му ги зададеш. Ще ти отговори с подробности, та дори ще се почувстващ като на лекция в университет :)
.
Моят доктор, който сбъдна мечтата ми. Дано всичко продължава леко и безпроблемно, както вървеше до сега.
Успех и дано скоро се похвалиш!
« Отговор #3 -: Май 25, 2009, 18:18:57 pm »
Много ви благодаря момичета!Не мога да ви опиша колко много ме успокоихте.Преди два месеца преживях втори неуспешен опит ИКСИ и съм много разочарована и объркана по отношение на досегашния си лекар.Вече два месеца се чудех какво да правя.Въртяха ми се хиляди въпроси в главата и все не намирах решение.В трудния път за постигане на нашата цел всички ние имаме своите колебания и съмнения затова сигурно ме разбирате в какво положение се намирам.
moni76,ще се моля за теб миличка!Стискам ти палци!Всичко ще бъде наред!
Дано наистина този път да съм на прав път!
Успех на всички и много,много целувки!Добре,че ви има вас момичета иначе какво ли щях да правя! :balk_21:
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #4 -: Май 25, 2009, 19:33:06 pm »
Мерилин, направила си най - добрия избор на клиника  :balk_602: Тук няма начин да не успееш  :D. Мони76 ти е описала най добре д-р Ковачев, аз не съм негова пациентка, но имам впечатления и споделям напълно мнението й.
Този път ще успееш миличка, а всички ние ще те подкрепяме. Заповядай при нас - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=35371.0
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #5 -: Май 25, 2009, 20:21:56 pm »
ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА!!!!
:bighug:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #6 -: Май 25, 2009, 20:47:46 pm »
Изборът е суперски който си направила и както Старлет ти е написала лекарите работят в екип там така че всичко ще е наред !
*
« Отговор #7 -: Май 27, 2009, 12:13:26 pm »
мерилин, и двата екипа, на д-р козовски и на д-р ковачев, работят с един ембриолог - д-р александров, който и екип да избереш в аг варна все си пациентка и на д-р александров. късмет :)
*
« Отговор #8 -: Май 27, 2009, 16:50:18 pm »
Чудесен избор, Мерилин, доктор Ковачев е прекрасен човек и лекар.Мони 76 го е описала много точно.Аз бях при доктор Александров, но така се стекоха нещата, че стимулацията ми беше поета изцяло от доктор Ковачев.И двамата са невероятни. Резултатът е вече на 11 месеца.Споко и успех!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #9 -: Юни 03, 2009, 19:21:10 pm »
Момичета,да се отчета!Днеска бях на преглед при д-р Ковачев и току що се връщам от Варна.Наистина сте прави за всичко.Очарована съм!!1Запознахме се и с д-р Александров /голям образ е/ уточнихме се до края на месеца ще ми се обадят и ще направим лапароскопия за отстраняване на тръбите.Ще я извърши д-р Александров.След лапароскопията живот и здраве септември зопочвам процедура.Нямам време за губене като се има предвид възрастта ми.Аз съм на 37 години.Освен това като се прибирах в автобуса ми се обадиха от "Роза Импекс" за кампанията "За още едно българче".Абе,днес ми е късметлийски ден.Ох ,дано да успея този път!Успех и на всички момичета!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #10 -: Юни 04, 2009, 00:42:55 am »
Мерилин, чудесно е че нещата се развиват така бързо !
 Успех и дано скоро се похвалиш !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #11 -: Юни 04, 2009, 21:50:31 pm »
Мерилин,повече от всичко на света ти желая УСПЕХ !!!!!!!!
Нали знаеш колко ти стискам палци (чак посиняха вече  :lol: )

:bighug:          :bighug:                  :bighug:

Пожелавам ти  :bori_015: :bori_016:  или  :bori_015: :bori_016: :bori_002: ти си избери,пък ще помагаме  :lol:
« Отговор #12 -: Юни 04, 2009, 21:57:36 pm »
Много си щедра бе,Мече!!!Да ти се връща!
Ох,чакай да мине това чудо-лапарота,пък после ще му мислим!
Обичкам те!Целувки!Липсваш ми на скайпа! :lol:
 :bighug:
« Отговор #13 -: Юни 05, 2009, 13:36:52 pm »
Мерилин,можеш ли да ми дадеш телефона на Ковачев?
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

crow

• 2670
« Отговор #14 -: Юни 05, 2009, 13:41:53 pm »
Ще ти го напиша на лични ... Макар, че не съм Мерлин :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #15 -: Юни 05, 2009, 19:44:25 pm »

благодаря Ви д-р Александров
« Отговор #16 -: Юни 09, 2009, 19:42:55 pm »
Здравейте преди няколко дни бях на преглед при този лекар и ужасно съм разочарована от отношението му в резултат на което толкова се отчаях че незнам вече към кого да се насоча.Ето как протече прегледа:след като се срещнах с него и му показах всичките си изследвания които бях направила до сега той ме изслуша прегледа ме и установи че съм била с поликистоза после много старателно ми обясни,че това е клиника в която правели инвитро/ние сме съгласни и инвитро да направим ако трябва/ и че той не можел да се заеме с моя случай защото това било тежко заболяване и той нямало да може да ме стимулира,каза ми че сме били още млади/аз съм на 26 а мъжът ми на 32/,да съм си вземела тестове за овулация и да правим опити още 6 месеца/опитваме от 1 г и 3 месеца,като четири от тях бях стимулирана с меногон но без особен резултат от друг лекар/въпреки,че едва ли щяло да стане защото поликистозата ми била много тежка,след което да съм си запишела час за д-р Стаменов в София,защото тук във Варна нямало кой да ми помогне.При положение че състоянието ми е толкова тежко,защо този лекар ме кара да бездействам още половин година?Според вас това правилно ли е?Найстина ли това заболяване поликистоза не се лекува в никоя клиника във Варна?
« Отговор #17 -: Юни 09, 2009, 20:08:20 pm »
Proletina, защо не опиташ при Д-р Александров за него има доста по-ранни часове само да ти кажа за часовете при Д-р Стаменов преди половин месец записваха за октомври 2010 г., а за Д-р Персенска за септември 2010 г. Пожелавам ти успех дано да намериш своя лекар!
*

crow

• 2670
« Отговор #18 -: Юни 09, 2009, 20:14:56 pm »
Пролетина, нямам думи ... Незнам защо си позволява такова отношение д-р Ковачев, но аз също съм от разочарованите и досега не го казах, но сега ще го напиша. Нека да се знае от повече момичета !!!
« Отговор #19 -: Юни 09, 2009, 20:41:11 pm »
След написаното от вас,започвам да се чудя дали да не се откажа от прегледа при него :( На няколко пъти съм се сблъсквала с много арогантни лекари,а аз на никого нищо не спестявам,така че знам докъде може да стигнат нещата.Всеки един лекар,преди всичко,трябва да бъде човечен!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си