Лита, благодаря за допълнителната информация. сега става по-ясно.
за съжаление, в първия си постинг ти поднесе нещата малко изопачено, което създаде следната нагласа - при д-р Х инвитрото ми струва 7000 лева, а при д-р У - само 1500 плюс 300 лева лекарства.
какво излиза на практика:
при д-р Х инвитрото е струвало 2580 лева, а при д-р У - 1500.
всичко останало не е предмет на сравнението.
това, че при първия ти опит са отишли толкова много лекарства, нали се сещаш, че не е заради д-р Х, а заради теб? а изследвания при д-р У не правят ли?
реших да изясним нещата, защото ми беше пределно ясно, че картинката не е точно такава, каквато я описваш първия път, а и в постинга ти имаше ясно изразена тенденция за обвиняване на първия ти лекар в комерсиалност и липса на хуманно отношение към пациентите, с която аз като негова пациентка не мога да се съглася категорично!
Jam,
нямам желание да обвинявам д-р Владимиров - първия си лекар, както ти го наричаш в комерсиалност и липса на хуманно отношение към мен или към който и да е от неговите пациетни.
Отношението ми към него, към д-р Тачева (особено за нея имам високо мнение ! ) и целия екип е позитивно и нямам намерение да манипулирам ничие мнение. Ценя професионализма на
д-р Владимиров, и искренно се радвам на факта, че ти и Лали и всички негови пациенти , които посещават сайта сте доволни и го подкрепяте.
Jam, не съм наивна и далече не съм твърдяла, че процедурата в "София" ми е струвала 7000 лева, ти сама забеляза, че съм споменала за цената на процедурата и част от стимулацията.
Но да конкретизирам мисълта си, че при първата процедура бяха необходими огромна доза хормонални препарати за стимулация в сравнение с последвалите, което пък подкрепя твърдението ми за индивидуалния подход на д-р Стаменов. Факт, който исках да подчертая.
Има разлика между 7000лв. за стимулация и 300лв. нали?
Относно хормоналните изследвания... и тук мога да внеса светлина но не искам да изпадам в дребнавост.
Трябва да призная, че ми е изключително неприятна ситуацията, в която изпадаме. Ти сама знаш колко е безкрайна тази тема и няма да доведе до добри резултати. Единствените наранени ще останем ние.
Желая ти Пролетно настроение и повече усмивки!