0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 42
« Отговор #180 -: Юни 23, 2009, 13:32:05 pm »
Аблой, мноооооооооого ми е драго да те видя тук по същество. Лека, безоблачна и щастлива бременност и здраво бебе около термин.
Ан Манисто, какво се случи? Много тъжно е с такива новини. :(

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #181 -: Юни 23, 2009, 14:07:00 pm »
Ан манисто, съжалявам за случилото се!

Аблой, добре дошла и нека всичко приключи когато му е времето с щастлив край! :)
*
« Отговор #182 -: Юни 23, 2009, 14:13:51 pm »
an_manisto , съжалявам много  :( !

Abloy, и аз бях като теб, като изключим кървенето. Бебето го изкарваха 3 седмици по-малко и аз си мислех, че може да е кухо яйце... Освен това и мойта хубавица беше кърмаче и беше далеч от прохождането, да не говорим, че до 16 седмица съм я мъкнала на кенгуру. После в 20 седмица ми поставиха диагноза плацента превия и изобщо не трябваше да я вдигам, но нямаше как да стане тоя номер и в 29 седмица прокървих и ме прибраха за 2 месеца в болница и моя хубостник се роди 1 месец преди термина. Така, че намери кой да ти помага с бебето и лежи повече защото лежането в къщи със сигурност ще е по приятно от лежане в болница. Успех до края и стиснати палци от мен!

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #183 -: Юни 23, 2009, 14:34:12 pm »
Ан манисто и аз много съжалявам  :(, дано следващия път всичко бъде наред!

Аблой и от мен пожелания всичко да се развива добре и безпроблемно!

*
« Отговор #184 -: Юни 23, 2009, 14:47:27 pm »
an_manisto много съжелявам!Прегръщам те силно!
Abloy много стиснати палци от мен и всичко да се развие по най-добрия начин!
Аз вчера спрях дуфастона и сега ми е толкова притеснено да не се случи нещо лошо.Чак в петък съм на лекар и се надявам тогава вече да чуем сърчице за да се успокоя.Продължавам да нямам никакви симптоми :ask:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #185 -: Юни 23, 2009, 15:20:47 pm »
Ан манисто, съжалявам:(

Добре дошли на новите бременни и дано всичко е наред при всички ви.

Аз от 3 дни повръщам доста по-малко. Гаденето понамаля но пак имам прибежки към банята. Отслабнала съм с 3 кг. но поне задържах сега и се надявам да започне вече да ми е вкусно и да качвам:)

Лек ден момичета:)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #186 -: Юни 23, 2009, 16:23:42 pm »
an_manisto , искрено съжалявам.  :(

Abloy ,леко бременеене и дано нямаш никакви проблеми до края! 
:D
« Отговор #187 -: Юни 23, 2009, 16:56:20 pm »
Здравейте всички ,аз съм нова тук!
Много бих искала да попитам нещо ,което надявам се е за тази тема.
След хиляди мъки сега съм бременна и бих попитала момичетата ,които са по-наясно възможно ли е да се видят някои отклонения като например Синдром на Даун на първата ФМ в 13 г.с.?Според лекарката ми всичко е наред ,нухалната гънка е 0.9 мм и бебето имаше носни костици.Надеждни ли са тези показатели?Ще се радвам много ако някой ми пише.
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 17:01:55 pm от Andjela »
*
« Отговор #188 -: Юни 23, 2009, 18:42:38 pm »
възможно ли е да се видят някои отклонения като например Синдром на Даун на първата ФМ в 13 г.с.?Според лекарката ми всичко е наред ,нухалната гънка е 0.9 мм и бебето имаше носни костици.Надеждни ли са тези показатели?
Засега това са напълно достатъчни признаци за липса на Даун. От моя доктор знам, че Даун се хваща дори в 10 г.с.
Лека и безоблачна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #189 -: Юни 23, 2009, 18:53:50 pm »
Много благодаря за отговора и милите думи.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #190 -: Юни 23, 2009, 18:59:59 pm »
Здравейте, момичета!

Ходихме вчера при д-р Стаменов на преглед и ни каза, че апаратурата, с която ще се изследват сперматозоидите при ИКСИ, при лош SDI тест, вече е при тях.И даже вече има бременни момичета, благодарение на това.

Знаете ли нещо за това, скъпо ли е.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #191 -: Юни 24, 2009, 10:32:36 am »
Момичета,от мен успех на всички ,и да си останете в тази тема докрая.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #192 -: Юни 24, 2009, 12:14:03 pm »
Здравейте момичета, чета ви отдавна и мисля, че е време да се запиша и тук. Бременна съм след 10 годишен стерилитет и първи опит инвитро при д-р Александров от АГ - Варна. Ще ми бъде приятно, а и полезно да си споделяме бременелските вълнения :D.
Altevs, беше се изгубила и те мислих. Трудно ще ти е мила, но вярвам, че всичко ще е наред и ще си износиш здраво и хубаво второ бебче, също като красивата кака :D.
Abloy, и аз бях с кървене от 6 -та до 12-та г.с., но слава богу вече всичко е наред и аз и бебка сме много добре. Пази се много и полежавай повечко, дано има кой да ти помага с детенце.
an_manisto, ужасно съжалявам за това, коет оти се е случило :(
Безпроблемна бременност, леко раждане и здрави пухкави бебчета желая на всички вас, момичета :grouphug:
А за Лиско какво да кажа - тя е нашата мама - героиня  :bighug:
Господи, благодаря ти!!!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #193 -: Юни 24, 2009, 14:25:08 pm »
baracudke .... По-нататък ще очаквам актуална информация как стоят нещата за ВИПа. Предполагам, че там ще родиш с доки...

Благодаря за подкрепата,Altevs.Там е работата,че доктора категорично ме разубеждава да не раждам във ВИП-а,пък аз много искам там...да не съм давала толкова пари на вятъра...не знам,ще се разберем някак с него...то това да ми е проблема. :wink: Разбира се,че после ще докладвам актуална информация как са нещата тази година в АГ-Варна. :D

Branka ,благодаря и на теб !Дано и аз стигна до твоите седмици!Успех ти желая!
:crossfingers:

В тоя ред на мисли,да ви кажа един мой колега какво ми каза (има малка дъщеричка и уж е в час на всичко  :wink: ).  :D Та, на бременните,които повръщат и им се гади ,бебчетата се раждали с добре оформени(пораснали) коси,а такива като мен,които и един ден не са имали такова неразположение сме раждали "плешиви" бебчета. :lol:...Ееее,колко е вярно,не знам! :lol: Времето ще покаже.  :lol: 

diva73 ,добре дошла!Лека и безпроблемна! :D  :welcome3:
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 14:27:49 pm от baracuda »
*
« Отговор #194 -: Юни 24, 2009, 15:25:56 pm »
Аз май докато се запиша и трябва да се отпиша. Снощи кървенето ми се усили. Днес на обяд бях на лекар. Плодния сак е на мястото си, но вече няма пулсации.
За съжаление това ще ми е втория аборт тази година. Първия път още в началото не тръгна както трябва и спря да се развива преди да се появят пулсации. Този път реших, че всичко е наред и едва ли ще се повтори. Да, ама не!
Дванайсет години се борихме с гадния стерилитет и не съм имала в този период нито една бременност. Забременях и родих Гошето. Сега за половин година - два аборта.
Гадост.

*

baracuda

• 5348
« Отговор #195 -: Юни 24, 2009, 15:38:35 pm »
  Abloy , много,много съжалявам.  :( Потърсихте те ли причината за предния аборт?Хубаво е да пуснеш необходимите изследвания...трябва да има някаква причина.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #196 -: Юни 24, 2009, 16:30:10 pm »
В тоя ред на мисли,да ви кажа един мой колега какво ми каза (има малка дъщеричка и уж е в час на всичко  :wink: ).  :D Та, на бременните,които повръщат и им се гади ,бебчетата се раждали с добре оформени(пораснали) коси,а такива като мен,които и един ден не са имали такова неразположение сме раждали "плешиви" бебчета. :lol:...Ееее,колко е вярно,не знам! :lol: Времето ще покаже.  :lol: 

:):):)това ме разсмя, макар, че незнам дали има нещо вярно:)
Бари, ако е наистина така...при мен май трябва да се родят с коси до раменете:)))))))))))поне:))))))))))

Пожелавам ти оставащото време до срещата с бебчо да мине спокойно:)

Дива, добре дощла:)И благодаря. Дано геройски удържа докогато рябва:))))))

Аблой, много съжалявам.
*
« Отговор #197 -: Юни 24, 2009, 17:17:10 pm »
Abloy много съжелявам! :bighug:

*
« Отговор #198 -: Юни 24, 2009, 17:27:19 pm »
Ами аз не съм повърнала нито веднъж, нито пък почувствах някакво неразположение първите 3 месеца/само много ми се спеше/ и дъщеря ми се роди доста плешива... та може да има някаква логика.. знам ли osi_10

Баракуда, що се отнася до ВИП-а, аз първоначално също не исках ВИП, за да не съм сама и да се чудя какво да правя.
После се оказа добър избор, защото малката беше с много тежка жълтеница, не ми я даваха 3 дена и ако не беше свободния достъп по всяко време, та да може да идва мъжо при мен и да стои по цяла нощ и да ме успокоява, сигурно щях да откача.ч

Леко раждане на наближилите и успешна бременност до края на всички останали.
 :bighug:
« Отговор #199 -: Юни 24, 2009, 17:34:46 pm »
Много съжалявам Abloy  :(, и аз съм с два аборта преди тази бременност.Не се отчайвай.Сега би трябвало да ти пуснат изследвания,и поне 6 месеца да се пазите.Всичко ще бъде наред. :wink:Дано пък да се появи пулс.Стискам палци :crossfingers:

Ами и аз не съм повръщала нито един път,поне засега.И си мисля че и моето бебе,живот и здраве ще е без коса.Чувала съм че тези които повръщали,били с големи коси.

Леко бременеене на всички бъдещи мами :sunshine: :sunshine: :sunshine: