0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова слънчева седмица 08.06.09-14.06.09
« Отговор #260 -: Юни 11, 2009, 15:24:06 pm »
Щом е сладкарница и шумно тогава нестава  :?
Тогава каквото решите, аз нещо им изтървах края на заведенията  :oops:

Анизи  :bighug:
Маринка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: 
Госка, ще хапна с удоволствие  :wink:
Цвете  :welcome:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #261 -: Юни 11, 2009, 15:28:30 pm »
Гери ти се появи, а? Този път без злокобните оченца  :lol: (кефи ме на таз емотиконка как й играятт джукичките )
Анизи - нормално е да ти е кофти ...Пфу-у, писна ми и на мен да ми става кофти като видя спад в БТ, кога ли ще метна тоз термометър дълбоко под леглото, че да не го виждам повече.
Жасмин, как само се разсмях на това
Цитат
Мисли си как довечера ще кажеш на любимия, че го обичаш и си представи неговото лице при тези думи.
- направо прихвам да се смея, ако със сериозен тон ида и съобщя на моя колко много го обичам .. Ето следват няколко емотиконки с джукички - -  :lol:  :lol:  :lol:
 В смисъл, че ние си знаем колко се обичаме, ама чак пък като му го кажа да ми стане хубаво при вида на физиономията му :) хахахаха .. забавно. Довечера ще пробвам и после ще се отчета ! Но трябва да потренирам да съм с влюбен поглед от латино филмите ;)
Маринка, абе как така снимат всеки ден бе ? Нали последните серии, които видяхме беше зима, имаше сняг ... уж не спират да снимат, а чак септември серийки... Я, Емилия да казва какво ще става във филма и да мирясаме :)
 Кърлс, я метни още 1-2 вируса ... че ги разграбиха като топъл хляб ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #262 -: Юни 11, 2009, 15:29:39 pm »
О Госката,ти да не ме видя от някъде ,че опропастявам в момента кутийка сладолед,ама и от твоя ще хапна,оложавам сладолед.
Гардже,тъй каза жената,те вече са заснели 200 серии до колкото разбрах,че не гледах цялото интервю.
« Последна редакция: Юни 11, 2009, 15:31:18 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #263 -: Юни 11, 2009, 15:32:44 pm »
Здравейте  :) уау какви вкусни ягодки - обожавам ги :eating: Благодаря за гостоприемството и нека всички по-скоро се махаме от тук и да  preggo
И аз под вирусчетата. Приятен ден на всички, че тази жега ще ни стопи :garden:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #264 -: Юни 11, 2009, 15:36:33 pm »
Наде и аз теб  :bighug:, Гардже аз миличка го хвърлих направо тоя термометър и си мислех като се пусна по течението, че може би и на мен ще се усмихне щастието ама...уви и този месец нищо. Двете ми приятелки са бременни аз толкова много им се радвам, а толкова много съжелявам себе си..... Ще се помъча днес да си отвличам вниманието с работа! А на всички ви пожелавам по-хубав и усмихнат ден от моя!!!
Всички мнооооооооого ви обичам И БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ ВИ ИМА защото не знам какво щях да правя без вас!!!

П.С.Я варненките кажете кога ви е срещата, че аз на 27 съм във Варна на един юбилей и ако сте и вие за тогава ще направя всичко възможно да ви видя!!!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #265 -: Юни 11, 2009, 16:00:24 pm »
Здравейте мили момичета много ми липсвате и ми е много мъчно че не мога да ви пиша толкова често вече, мойте дяволчета ме правят дива и щастлива и просто време не ми остава, но на скайп съм на линия който се сети за мене да ми пише на Ven4eto_eli с радост ще помагам в разчитането на графиките ви.
Пожелавам на всички бременни графики в най скоро време.

*

Марина75

• 3039
« Отговор #266 -: Юни 11, 2009, 16:06:16 pm »
Вени,радвам се че си се сетила за нас,да са ти живи и здрави сладурчетата.
Анизи,много ме натъжаваш така,хайде толкова много оптимизъм лъха от теб,а сега искаш да се отчаяш ,я стига,айде яж един голяяяяяяям сладолед и горе главата.Много силна прегръдка и от мен.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #267 -: Юни 11, 2009, 16:18:37 pm »
хехехе - Гардже, не съм си и представяла със сериозна физономия някой да каже "обичам те".
Но ние си казваме всеки ден това - сутрин преди работа, или вечер като се гушнем.
Бяхме го забравили този момент и един ден се замислихме, че знаем, че се обичаме, но рядко си го казваме. И започнахме да си го казваме, защото тези две думички могат да развеселят и най-тъжния ден :) Поне при мен де :)

Вени_коци - не ти пиша, защото си все офлайн :( или отсъстваща :(
[/url][/url]
*
« Отговор #268 -: Юни 11, 2009, 16:44:31 pm »
Може ли да ви питам нещо. Понеже незнам точно кога ще ми бъде този месец ОВУ-то пък и не си купих тестове и сега всеки ден :bed: , а съм чела, че не е хубаво всеки ден. Кажете си мнението, моля!
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #269 -: Юни 11, 2009, 16:48:56 pm »
Ако всичко е наред и при двамата и няма регистриран проблем напълно е достатъчно през ден в дните около предполагаемата овулация.Здравите и нормални сперматозоиди преживяват до 5 дни в подходяща среда.Давай смело и успех!
  <br />
*

crow

• 2670
« Отговор #270 -: Юни 11, 2009, 17:01:42 pm »
Бо, карай през ден поне :) Нали си знаеш долу горе дните на ову ... При някои момичета сперматозоидите преживяват цели 5 дена, така че през ден е ОК...
Ето, Тити ме е изпреварила, но аз нека да си кажа урока ;)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #271 -: Юни 11, 2009, 17:04:47 pm »
Мерси за бързия отговор! Уж няма проблем, но скоро ще стана на 36 та знам ли! Незнаех, че толкова :pleasantry: издържат 8O
 На всички osi_9 и много  :P
*
« Отговор #272 -: Юни 11, 2009, 19:54:44 pm »
Не мога да ви опиша физиономията на кумците като им казахме! :D Дидка вика през целия път имах някакво предчуствие!Аз пък нали съм си Тома неверни днес като станах си направих пак тест и пак е положителен!
Хриска, пиши, пиши тук честичко... изненадани и положителни тестове дай боже всекиму!
Понеже не знам точно кога ще ми бъде този месец ОВУ-то пък и не си купих тестове и сега всеки ден :bed: , а съм чела, че не е хубаво всеки ден. Кажете си мнението, моля!
Бо, мнението ми е, че ако имах мъж да ми се върже на акъла, и аз не отказвам секс всеки ден, ама не би. Съгласна съм с Гарджето, че през ден е добре.

Tedyto, хайде дано ни зарадваш с добри новини тия дни!
*
« Отговор #273 -: Юни 11, 2009, 20:08:16 pm »
Добрите новини от мен ще са в неделя дай боже. Надявам се на :bfp: ,а пук каквото стане. Ще пробваме до край
*

Марина75

• 3039
« Отговор #274 -: Юни 11, 2009, 20:17:19 pm »
tedyto,стискам палци за положителен резултат.Хайде дано седмицата да приключи с още поне една бременелка.

*
« Отговор #275 -: Юни 11, 2009, 20:50:17 pm »
Я тук се яде сладолед! За малко да го проспя! :D :coke:
Ето специално за гарджето и не само  :wink:
 :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

tedyto, стискам палциии!!! :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*

crow

• 2670
« Отговор #276 -: Юни 11, 2009, 20:52:19 pm »
за  мен, за мен ...
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #277 -: Юни 11, 2009, 21:03:37 pm »
Мацкии,та какво със срещата във Варна?? :D
Аз в понеделник пътувам,а докато съм в Бг няма да имам достъп до форума :x
за това някой да си прати мобилния на ЛС моля,че поне с някой да имам контакт.
Аз пак казвам,че нямам претенции кога ще е,Грачето беше казала 28ми,а и 27ми да е пак е ОК,на 30ти си тръгвам обратно,така че тези дати не са проблем.
Само Песничко остана да каже,но предполагам тя като Варненка няма да й е проблем...тя се губи малко,ама знам че сега е интензивна ученичка и няма много време :wink:
айде цунки от мене
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

crow

• 2670
« Отговор #278 -: Юни 11, 2009, 21:12:10 pm »
Аз предлагам да организирам срещата за Варна (мале, чак се учудих от инициативността си, тц-тц)..Само да допълня, че аз ще организирам, но може да не присъствам ...  :lol:  Щото искам да ви видя на 27 юни !!! Събота !!! Обаче имам едно излизане от града, което все още незная дали ще е точно в споменатия уикенд ... Иначе, ако съм във Варна - съм на линия. И още нещо - нека да е някъде на хладно, защото от жегата просто не мога да дишам и ще бъда още по-неориентирана
П.П.: А за уикенда 20-21 съм сигурна, че няма да мога ... За 27 поне има малък шанс ... Но естествено - най-добре е никой да не взема прищевките на фтичето сериозно, а да си действа както му е добре  :wink:
« Отговор #279 -: Юни 11, 2009, 22:46:31 pm »
Здравейте момичета, във вторник бях на профилактичен преглед след мисед-а, и лекарката ми каза, че съм с обърната матка  8O, което много ме узадъчи, тъй като до сега никой не ми е казвал  8O.Според вас може ли да се е обърнала след загубата на бебчето, или така си ми е била? Иначе всичко е ок, трябва да се пазим  поне 3 месеца, тъй като лигавицата не ми се е възстановила напълно
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]