Относно баницата с късметите- да, и на мен много пъти през годините ми се е падал късмета с бебето и много вярвах(наивно естествено), че ще ми се случи през идващата. Не се случваше. Миналата година си празнувахме само двамата с мъжа ми и си направих баница с късмети за първи път само за двама. Късметите бяха следните: "Да имаш близнаци"; "Да изхранваш семейството"; "Да имаш близнаци" и пак "Да изхранваш семейството", и една пара сложих по средата да видим в кой ще остане- май смесих повечко традиции тогава. Но ни беше доста весело като си теглехме късметите с мъжо. Естествено го накарах и второ парче да си избере, щото 4- те късмета са само за нас. На него се паднаха и двата пъти близнаците, на мен да храня дома. Незнам дали съм бременна с близнаци, скоро ще разбера, знам само, че съм бременна със сигурност след 2 неуспешни опита, в навечерието на Бъдни вечер.Е, не биваше той да е бременния, я! С това исках да ви развеселя и да ви кажа, че наистина най- важното е да вярваме на екипа, на който сме се досверили без съмнения и безпрекусловно(аз бях така), но не и да губим вярата в чудеста, които се случват, макар и с човешка намеса, и най- важното според мен- когато не им пречим емоционално и психически да се случват. Незнам дали ме разбрахте, дали не станах сложна за четене, пробвайте да си направите нещо весело и късметлийско тези празници, пожелайте го наистина, почувствайте го със сърце и душа, и всички сетива, и оставете да се случи през Новата година, не пречета на Щастието да се докопа да вас, било то чрез докторите или не. И, sixsens, по- малко черни мисли да си вкарваш в главицата, аз знам, че си силно момиче и идващата година ще ни зарадваш, но и сега недей така да позагубваш Надеждата периодично!