0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова слъчева седмица 15.06.09-21.06.09 :)
« Отговор #240 -: Юни 19, 2009, 07:42:36 am »
Добро утро момичета !
тази сутрин съм станала рано ,че ще отпътуваме за Истамбул !
Ще ви сложа кафенцето да е готово като се наспинкате !
Ще си взема лаптопа и ако има нет в хотела ще ви пиша ако няма ще пиша като се върнем в неделя !
Надявам се като се върна да чета много хубави новини!
А Елфи може да ме сложи в ловуващия списък -Лелището си отиде дано не ме навестява в близките 9м Ловния сезон е открит  :D :D :D :D !
Увлякох се малко ама .....ще ми липсвате!

Айде приятен уикенд на всички!
[/url]
« Отговор #241 -: Юни 19, 2009, 09:33:53 am »
Вив, приятен път :)
После ще разказваш :)
[/url][/url]
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #242 -: Юни 19, 2009, 09:39:07 am »
Добро утро и от мен!
Вивче благодаря за закуската и кафето, приятно прекарване в Истамбул и хайде да се върнеш от там с най-хубавия спомен. stork-boy
И аз се присъединявам към ловния сезон, дано да се получи.
Лек ден, не се преработвайте идват почивни дни. :D :wink:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #243 -: Юни 19, 2009, 09:58:01 am »
Добро утро,
Вив, мерси за закуската и хубав уикенд в Истанбул. Много хубаво да си изкараш.
Лек ден желая на всички и дано е пълен с положителни емоции.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #244 -: Юни 19, 2009, 10:07:45 am »
Добро Утро, пийвам си от кафенцето и си хапвам от закусчицата  :D
Вивка, да си искараш супер  :balk_177: :balk_124:
На всички приятен ден от мен!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #245 -: Юни 19, 2009, 10:21:46 am »
добро утро!ВИВ лек път и много весело да си изкарате.ами да ви предам отново поздрави от ФИБЧО въпреки лелището се чувства добре което може само да ме радва.МАРИНКА ама то наистина неостана днес е вече ден2 моля се от все сърце ти да си следващата :crossfingers:ФИБЧО ме попита дали работиш някъде аз и отговорих можеби не защото цял ден гледаш сериалчета нали днес сигурно ще ти се обади.ГАРДЖЕ бъди сигурна че от другия месец и аз ще последвам твоя пример.айде милички нямали още кой да се похвали+++ тази седмичка са много малко :(нищо де ако не дай боже другата да имаме всеки ден поне по един+++     лек ден и повече весело настроение :bighug:
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #246 -: Юни 19, 2009, 11:09:54 am »
Добро утро.Вив,лек път и приятно прекалване.
Берче,работя ,но от 2 седм. и половина съм в отпуска,нале трябва да се пазя.
Лек и успешен ден ви желая момичета.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #247 -: Юни 19, 2009, 11:32:19 am »
Добро утро и от мен сладурки! Пожелавам ви много слънчев и усмихнат ден..въпреки, че е работен...за пътуващите-много емоции и красиви гледки.. :bighug:

« Отговор #248 -: Юни 19, 2009, 11:42:47 am »
Здравейте, момичета  :D
NMRangelova добре дошла при нас и скоро да се преместиш в бременната тема  :D Колкото до теста- най-добре е да изчкаш 1 ден закъснение и тогава да правиш. Много тестове направени на 7-8 ден след овулация дават фалшиви резултати, затова не е препоръчително да се правят тогава  :wink:
Viviq пожелавам ви лек път и много хубаво да си изкарате на почивчицата, а после ще разказваш  :D
cigularche браво миличка за хубавото настроение, което те е завлядяло - само така цяло лято и скоро ще имаш най-хуабвия резултат  :D
Гардже и за теб поздравления - сега ще се поуспокоиш като спреш да мериш БТ и ще видиш как ще ти стане по-лекичко на душичката. Много забавления лятото, купони, плаж и малкото гардженце скоро ще дотича при теб  :D
Anizka ти как си миличка как се чувстваш  :) А Гардженцето като я видиш на живо каква е усмихната сладурана, сърце няма да ти даде да и надърпаш
ушите  :D Кажи на Фибчо, че много съжалявам за лелището, но другия месец няма да смее да се появи  :)
Мацки стискам палци на ловуваващите и нечакащите  :D Пожелавам ви лек петъчен ден днес !
*
« Отговор #249 -: Юни 19, 2009, 12:19:59 pm »
Привет и от мен!
NMRangelova добре дошла при нас! Ще помагаме с каквото можем, дано скоро да ни зарадваш.
Viviq приятно изкарване и много положителни емоции. Ще чакаме после снимки...
Гардже аз не издържах дълго с мерене на БТ - 2 месеца я има, я няма! Почини си, отдай се на удоволствия и резултата няма да закъснее - сигурна съм!
Фибчо те майските рози са красиви, ама им свърши сезона, така че никакви рози вече, само шкембаци...
Маринка стискам палци мила! Дано да ни зарадваш и да ни пуснеш новата темичка!

Искам бебенце. Моля, дайте ми съвет!
« Отговор #250 -: Юни 19, 2009, 14:16:27 pm »
Здравейте!
Днес се регистрирах. Досега дори незнаех за този сайт, но като го намерих помислих, че тук ще намеря отговори на въпросите си...
От много време искам бебе, но така и не се бях усмелила да поискам да забременея. Какво бихте ме посъветвали? Как мога да проследя овулацията си? С какво да започнем, освен с опитите. Понеже ние вече опитваме, но като не улучим точния момент... просто смисъла се губи.
От доста време чета ли чета всякакви статии т.н., но според мене най-добрия съвет мога да получа от човек насреща.
Ще Ви бъда много благодарна!
Re: Искам бебенце. Моля, дайте ми съвет!
« Отговор #251 -: Юни 19, 2009, 14:22:23 pm »
Здравей, можеш да започнеш с тестове за ОВУ  :wink: Успех и дано скоро се похвалиш

*
« Отговор #252 -: Юни 19, 2009, 14:26:08 pm »
Здравей, eao_
попаднала си на правилното място, след като казваш, че от много време искате бебе. Това е сайтът с най-много информация з този проблем. Аз го открих преди 3 години и, вярвай ми , многосъм научила от тук и много ми е помогнал. Ето ти малко иформация: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=175&Itemid=13
А пък ако вече има една година от опитите ви за бебе, посетете лекар специалист по стерилитет, има изброени такива на началната страница на сайта.
Успех в намирането на решение на проблема.
« Отговор #253 -: Юни 19, 2009, 14:29:26 pm »
Направи си регистрация в Ову календара :)

Там има и много полезни статии, как да проследим Овуто, какви признаци има, как се измерва базална температура и т.н. Така с тестовете за Ову и меренето на БТ ще уцелвате точния момент :).

А ако имаш въпроси тук във форума има много момичета, които ще ти оговорят с радост :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #254 -: Юни 19, 2009, 14:31:13 pm »
Сливам темата със седмичната защото няма смисъл от отделна такава.
Поздрави.
« Отговор #255 -: Юни 19, 2009, 14:31:58 pm »
Как сте, момичета  :D

На Вивия и аз пожелавам да се забавлява много  :wink:
Маринка, душко, малко остана и дано се похвалиш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На Рангелова  :welcome: и дано не се задържиш дълго тук  :wink:
Гардже, ако така ще се почувстваш по-добре спирай с меренето  8) и започвай със забавленията  :lol:

Приятен петък на всички
« Последна редакция: Юни 19, 2009, 14:35:41 pm от Надеж »

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #256 -: Юни 19, 2009, 14:37:34 pm »
добре дошли на новите момичета ... ами моя съвет за забременяване ... секс му е майката ... ако имате цикъл около 28-30 дни, то секс от 11 до 19 ден , през ден .. и толкова ... а иначе мерене на температурата и ову тестове за по-точен ориентир. Ако бебето се бави повече от година, както вече е казано - посещава се специалист по стерилитет.
 Успех на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #257 -: Юни 19, 2009, 15:21:09 pm »
опаа
добър ден  :)

първо добре сте дошли на новите момичета, но дано не се задържите дълго тук и скоро постигнете желаното
аз лично мерих БТ точно един месец и веднага уцелих, верно обаче, че доста инфо изчетох как да позная признаците на ову. мисълта ми беше, че за този един месец така се вманиачих, че не можех да мисля за нищо друго. след като спрях да меря и разчитам само на тестове, се чувствам пак човек.

момичета, мен нещо ме тормози от известно време и имам нужда от помощ
вие задавате ли си въпроса "защо искам бебе?" и ако си го задавате, намирате ли смислен отговор. много бих искала да чуя вашите отговори.
« Отговор #258 -: Юни 19, 2009, 15:40:56 pm »
Здравейте момичета   :bighug:
Как сте днес?На мен ми е едно поспаливоооо  :dontknow:
Гледам обсъждате мерене на БТ.И аз се бях вманиячила с мерене и тестове и да ви кажа този гаден термометър и тъпите тестове бяха причината да правя секс по график  :x Направо ужас-в един момент се осъзнах че ние не правим любов а точно"бебеправене" на мен лично тази дума не ми харесва.И като минат дните и край до тук моето момче до другия път  :lol: И в еин момент ми писна и захвърлих всичко .И така си ми е по-добре.Е сега след като разбрах за проблемите които изкочиха съвсем пък не ми и трябва даже  :(Но като цяло преди това още се бях отказала от термометъра.И вас съветвам да направите същото.
Добре дошли на новите момичета :)

И моля ви не забравяйте да напомните на шефовете си

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #259 -: Юни 19, 2009, 16:17:59 pm »
 :welcome3: на новите момичета и  osi_19 към другата темичка за бременни :D
Адсеренита направо ме заби с този въпрос. :oops:Просто знам,че без това мъничко създание животът ми няма да е осмислен :)Колкото и да сме напред в умственото си развитие и ние като другите животинки се стремим да продължим вида си.
А за меренето на БТ наистина си е вманиачаване,а за секса по график нямам думи и явно при всички се превръща във фикс идея,но все пак това е достъпен и евтин начин за определяне най-точният момент за зачеване.
Слънчев и усмихнат ден на всички!
:bighug:
« Последна редакция: Юни 19, 2009, 16:19:41 pm от malvina82 »