0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: АПК Айтос и ТКЗС Слънчев лъч - въпроси и отговори?
« Отговор #160 -: Август 03, 2009, 12:03:05 pm »
Абе то и аз не играех, ама взе да ми харесва, а и не иска много време. Най ми харесва като ходя да ви целувам всички  :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
« Отговор #161 -: Август 03, 2009, 12:11:30 pm »
Абе що никой не праща подаръци в Ювила  8) Мен нещо взе да ми харесва да се обзавеждам  :lol:

мими, кой ти е ника в играта? кажи, ще те добавя към моя екип и ще ти пращам подаръци :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• *
  • 14925
« Отговор #162 -: Август 03, 2009, 12:12:10 pm »
другари съкооператори,

бихте ли ми пратили черешово, ябълково и портокалово дърво, моля? искам да си правя овощна градина с всички видове дървета...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #163 -: Август 03, 2009, 12:18:49 pm »
Джам, във фейса съм Мария Йовчева. Ако не ме намериш, ще ти дам мейла.
*
« Отговор #164 -: Август 03, 2009, 12:48:51 pm »
другари съкооператори,

бихте ли ми пратили черешово, ябълково и портокалово дърво, моля? искам да си правя овощна градина с всички видове дървета...
Пратих ти череша.

Сега е моментът, ако някой друг има претенции, да казва.

На мен , ако ми пращате животни, гледайте да са по-дребни, моля - патка или заек.
*

jam

• *
  • 14925
« Отговор #165 -: Август 03, 2009, 13:07:15 pm »
мерси, Елфи!

между другото, към играта има форуми. там има и тема - Покажете си красивите ферми. поразгледах бегло, има страхотни идеи за аранжиране на фермата.

*
« Отговор #166 -: Август 03, 2009, 13:37:35 pm »
между другото, към играта има форуми. там има и тема - Покажете си красивите ферми. поразгледах бегло, има страхотни идеи за аранжиране на фермата.
Айде, аз се регистрирах и изфуках  :mrgreen: Луда работа  :lol: :lol: :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #167 -: Август 03, 2009, 14:50:17 pm »
Mimmi26, аз играя Йовил :lol: Ще те намеря във фейсбук и ще те добавя. Там съм Zlatina Todorova. Какво искаш да ти пратя?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #168 -: Август 03, 2009, 15:26:22 pm »
другари съкооператори,

пратих портокал  :D
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #169 -: Август 04, 2009, 14:20:28 pm »
Джам, от мен имаш ябълка :D Пратих я днес, защото вчера вече бях изчерпала лимита, когато видях поста ти!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #170 -: Август 04, 2009, 17:13:44 pm »
Злати, намерихме се  :D Ти обаче си много напред, браво!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #171 -: Август 04, 2009, 20:49:44 pm »
Злати, намерихме се  :D Ти обаче си много напред, браво!
:lol: Ами разполагам с неограничено свободно време :D ... А и доста се зарибих по тази игричка :lol: Харесва ми да се обзавеждам. Вчера си купих голяма къща и сега събирам парички пак, да я обзаведа. Иди да я видиш ако искаш, използвай телепортиращите врати.

Сметнала съм ги, на ден можеш да печелиш по около 1200-1300 coins, зависи колко приятели имаш и колкото пъти на ден ходиш на работа. Бързо се напредва.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #172 -: Август 04, 2009, 23:43:31 pm »
Разгледах я вече  :lol: още вчера  :wink:
Пращам ви едни покани за Fashion Wars, моля ви приемете, че ми трябват  повече posse, може и да не играете.
Благодаря!
*

jam

• *
  • 14925
« Отговор #173 -: Август 05, 2009, 00:48:20 am »
ако ви е бавно копането и саденето:

блокирайте аватарчето си в центъра на екрана (там, където то се намира при стартиране на играта всеки път) с бали сено, така че да не може да мърда.
тогава се цъка много по-бързо по квадратите. копаене, садене, прибиране на реколта се ускоряват много. тоя трик го прочетох в техните форуми и работи.

*
« Отговор #174 -: Август 05, 2009, 01:09:50 am »
Джам, да си жива и здрава  :D
Наистина става много по-бързо.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #175 -: Август 05, 2009, 02:47:33 am »
Ехааа, Джам, мерси за инфото :D

Мими, аз се регистрирах в тея фешън войни, ама нещо не ме грабна. Малко е странна и разбъркана тая игра. Не можах да я разбера :oops: Ама мисля, че ти приех поканата. Ако не съм, прати ми я пак.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #176 -: Август 05, 2009, 11:32:10 am »
Да, Злати, прие ми я, благодаря  :D
*
« Отговор #177 -: Август 05, 2009, 11:39:10 am »

блокирайте аватарчето си в центъра на екрана (там, където то се намира при стартиране на играта всеки път) с бали сено, така че да не може да мърда.
тогава се цъка много по-бързо по квадратите. копаене, садене, прибиране на реколта се ускоряват много. тоя трик го прочетох в техните форуми и работи.
:lol: :lol: :lol: Сега ще преформям цялата ферма заради това...
На работа съм с по-бавен компютър и тази хитринка ще ми е много полезна.
*
« Отговор #178 -: Август 05, 2009, 11:44:57 am »

Jam,много благодаря  :D пробвах номера тази сутрин и се получи  :D
Купих още две бали и застопорих фермерката и наистина много бързо стана обработката.
Цъках по два пъти на квадратчетата и едновременно обирах реколтата и копаех   :lol:
Сега момата ще си стои в средата да пасе зайците и няма да мърда оттам   :lol:
*
« Отговор #179 -: Август 05, 2009, 11:47:29 am »
 Леле, сега го пробвах във фермата на Рали...Препоръчвам, който не го е направил, да го пробва.