...
Ели , умори ме от смях за кривогледата лелка ... само да не боцне себе си, че да й се подуе още повече дебелия задник и щкембенце
Аз намирам Овю тестовете за около 6.50лв пет теста в аптека Санита-Варна. И в тази връзка да ви разкажа един куриозен случай. Отивам миналата седмица в една тотално непозната аптека, понеже ми се падаше по пътя и влизам да си купя тестове. Аптекарката вади "Овю" и ми вика "Тез колко струват?" и аз си викам таз сигурно на себе си говори ... обаче тя продължава да оглежда кутията и вече ме гледа и пак "Тез колко струват?" и аз ... "ами не помня точно, но някъде около 5-6 лева" .. и тая вече с яростен тон, невярваща и леко озлобена - хвърля теста на една страна (не към мен, а обратно на рафта) и ми вика "Няма да ти го дам за толкоз пари"
И аз "ами добре, за колко ще ми го дадете?" .. а тя "Незнам колко струва, но за тез пари няма да ти го дам... ще го дам на снахата !!!"
А аз й казах "Е, хубава работа ... все пак е редно вие да ми кажете цената, а не аз на вас !" и така ми загуби 5-6 минути и пак нищичко не ми даде !!!
, та се наложи пак да се връщам в обратна посока до "Санита"
П.П: Затова и в последствие запомних цената ... защото преди това хич не ми правеше впечатление.