0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Има ли смисъл това, което правим?
« Отговор #20 -: Април 10, 2006, 16:41:07 pm »
Достатъчно, iliyanas.

Всяка наглост трябва да има граници. Не знам защо реши, че можеш да се разхождаш по главите ни и да се изхождаш на малки купчинки.

Всичко, което сме направили в сдружението, е в резултат на нашите лични средства и време. Нито една стотинка от парите на сдруженитео не е похарчена за брошури и календарчета. Докато обиждаше само мен, бях склонна да не обръщам внимание. Но да обиждаш хората, които са вложили душата си в идеята - е това няма как да стане.

Ако реагирам на съветите ти, то е защото са глупави поради ниското ти ниво на познания, а не защото си обикновен потребител. И преди съм ти го казвала - човек трябва да осъзнава колко малко знае. А когато съветите са глупави, могат и да бъдат опасни - нещо, против което ще реагирам винаги, когато мога.

Повече няма да търпя безобразните ти теми по адрес на сдружението. Може да стане по два начина - лесен или труден. Избирай.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #21 -: Април 10, 2006, 20:32:58 pm »
Илияна, какво ти стана?
Просто не мога да те позная! Може би личните ти проблеми те натоварват и изнервят.
Познавайки те от чата знам, че познанията ти по медицина и анатомия са доста оскъдни и погрешни. Лично аз съм ти обяснявала доста неща, които съм научила от този сайт. Така че косвено и ти си се възползвала.
Темата е приключена.
Забранявам ти повече да обсъждаш сдружението и момичетата, които се грижат да го има.
Нямаш никакъв принос към сайта и сдружението, така че нямаш и право на отчет.
Всяко мнение извън въпросите ти за репродукция ще бъде трито от мен.
Докато съм модератор.
« Отговор #22 -: Април 10, 2006, 21:14:35 pm »
Цитат на: Lali

Всяко мнение извън въпросите ти за репродукция ще бъде трито от мен.

И от мен.