0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

:)
« Отговор #80 -: Май 05, 2006, 22:55:38 pm »
Стискам палци Точице всичко да е наред :) това е най хубавото нещо да знаеш ,че в теб има две малки същества.
А аз искам да попитам как разбра ,че си бременна?Прави ли си тест за бременност?Аз също се съмнявам да не би да съм бременна ,но не съм ходила на лекар.Закъснява ми със 6 дена ,по принцип цикъла ми е много точен ,дори след като родих на следващия месец ми дойде почти веднага.Миналия месец ми закъсня с 10 дена ,но след това ми дойде и тъй като хвана първите дни на април ,мислих ,че ще ми дойде на 30 април ,но не стана така .Направих си един тест ,но се оказа отрицателен ,но имам чувството ,че съм бременна ,макар че може да се лъжа.
*
молете се за мен момичета
« Отговор #81 -: Май 06, 2006, 13:52:09 pm »
:crossfingers:  и от мен.
Re: молете се за мен момичета
« Отговор #82 -: Май 08, 2006, 11:34:18 am »
Цитат на: Anonymous
Стискам палци Точице всичко да е наред :) това е най хубавото нещо да знаеш ,че в теб има две малки същества.
А аз искам да попитам как разбра ,че си бременна?Прави ли си тест за бременност?...

В отговор на въпроса ти, цитиръм и повода Точица да пусне тема:
Цитат на: tochica
току що се връщам от др.Стаменов уж отидох да видим как да продължа с изследванията а ме изненадаха.Още съм в шок защото при прегледа видя 2сакчета а на мен ми е 6 ден от цикъла.Този месец 4 дни преди цикъла имах зацапване и после си ми започна цикъла.Биха ми прегнил и ми изписаха дуфастон.Имам час за четвъртък да видим дали се развиват обаче аз се притесних от кървенето и сега немога да се успокоя.Стискайте ми палци всичко да е наред
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

tokador

• *
  • 25
  • [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http:/
« Отговор #83 -: Август 10, 2006, 13:17:50 pm »
mila,stiskam ti palsi sashto!!!!Maika mi e imala menstryasia 4 mesesa kato e bila bremenna s men!!!!Taka che yspeh!!!! :goodluck: :ballons: :balk_602:
« Отговор #84 -: Август 10, 2006, 13:58:24 pm »
mila,stiskam ti palsi sashto!!!!Maika mi e imala menstryasia 4 mesesa kato e bila bremenna s men!!!!Taka che yspeh!!!! :goodluck: :ballons: :balk_602:
Темата е пусната през април. :)
За да четем постингите ти по-лесно, моля ползвай Кредор. :)