0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро/ИКСИ - Август и Септември 2009год.
« Отговор #20 -: Август 06, 2009, 22:38:17 pm »
Хармони, честито миличка! :D Леки  :cloud9:
*
« Отговор #21 -: Август 06, 2009, 23:19:51 pm »
anmar - и ти ще успееш - ще видиш. А всяка хубава новина дава крила и надежди, че всички ще успеем.Стискам палци да стартираш възможно най-бързо и да не го мислиш повече.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
« Отговор #22 -: Август 07, 2009, 00:30:30 am »
mira_m66,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Благодаря ти!  :bighug:
Всички трябва един ден да успеем!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #23 -: Август 07, 2009, 12:13:51 pm »
booboo  много съжалявям миличка , не се претеснявай другия път ще е твоя успешен опит  :bighug:

harmony честито , желая ти едни леки и най - прекрасните  9 месеца  preggo
« Отговор #24 -: Август 07, 2009, 13:11:44 pm »
booboo , съжалявам мила, горе главата и със всички сили към следващия опит
Harmony, много, ама наистина много се радвам за теб. Пази се и леки 9 месеца ти желая
« Отговор #25 -: Август 07, 2009, 13:21:23 pm »
 :thankyousign: ще влача крачета тези дни... :lol: Благодаря на всички ви, че ви има! Първо на вас казах, когато милото ми съобщи новината! И още такива новини ще четеме в тази тема!  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #26 -: Август 07, 2009, 13:27:47 pm »
harmony,това е чудесна новина!На всички ни вдъхна много надежда!Пожелавам ти лека бременност и здраво бебече на финала!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #27 -: Август 07, 2009, 13:37:24 pm »
 harmony честито  ylinfant ето вече повлачиха крак в темичката ни. Дано и нашите опити се увенчаят с успех! Бог да е с наш момичета  :lol:

« Отговор #28 -: Август 07, 2009, 17:30:03 pm »
Благодаря ви, момичета, аз сега съм добре, не се натъжих много, продължавам напред .. :) Честито на Хармъни  :bighug:  едно хубавичко бебенце ти пожелавам, или повече .. ;)
Момичета, аз зацапвам в кафяво вече 3 ден почти постоянно, но цикъл нямам, кога да го очаквам, вчера в 3 ми беше последния утрогестан?
« Отговор #29 -: Август 07, 2009, 19:17:43 pm »
harmony тихичко честито миличка  :bighug: Пожелавам ти най-леките  :cloud9: и здраво бебче на финала  :sbabygirl:
« Отговор #30 -: Август 11, 2009, 22:08:22 pm »
Здравейте момичета,моят трети опит приключи неуспешно.Много ми е тежко,защото когато започвах процедурата бях убедена,че това ще е последният ми опит,но уви.Успокоявам се с това,че си взех заповедта от фонда и ми предстои нов опит.
Пожелавам ви да не изпитвате болката,която изпитвам аз в момента.Успех на всички!
« Отговор #31 -: Август 11, 2009, 22:48:45 pm »
stella_k, dess_dess, mari-al благодаря ви  :grouphug: Все още съм под напрежение защото не знам нищо ново. :cloud: Питам се дали всичко е наред...
Benit@ съжалявам, че не стана този път!  :balk_144: Дано есента да е последният ти опит! yahoo_17
« Отговор #32 -: Август 11, 2009, 23:10:37 pm »
Ей ще има osi_6 какви са тези черни мисли,ще видиш че всичко е наред миличка,само не се притеснявай  :bighug:
Benit@ съжалявам мила,знам какво е,но не се отчайвай на есен с песен  :hug2: и дано да е последният ти опит  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #33 -: Август 12, 2009, 00:03:47 am »
Benit@,в такъв момент думите са безсилни,трябва да се преживее емоционално,за да премине възможно по-бързо срива.Пожелавам ти от сърце следващият път да е последени двойно успешен!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #34 -: Август 12, 2009, 01:48:57 am »
Бенитка, искрено съжалявам! Разбирам те много добре, но знам, че ти няма да се предадеш и скоро ще се похвалиш с добрата новина!
Ей, виж моя подпис - от четвъртото инвитро е и Дай Боже всичко да е наред до края!
Прегръщам ви, момичета!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #35 -: Август 12, 2009, 13:07:22 pm »
Да се запиша и аз в темичката :D През септември започвам моя първи опит ин витро..надявам се да е успешен!
На неуспелите този път момичета пожелавам кураж и сили, за да продължат напред! Не се отказвайте, милички! Всички ще станем мами, ще видите :D
На успелите - честито и леко бременеене!

Успех на всички, които тепърва започват! Вярвайте в успеха, момичета, не се предавайте, ще успеем! Ще го победим този гаден стерилитет!

Да е на късмет темичката и дано завалят положителни тестчета :lol:

П.С. Harmony, много се радвам за теб, мила! Тъкмо навреме спря и цигарките :lol: Леки месеци до финала, дано всичко е наред!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #36 -: Август 12, 2009, 13:20:43 pm »
sixsens  - Дано да го победим. Отвратителен е този стерилитет. Скъсва ми се сърцето при всеки неуспешен опит. Идва ми незнам какво да кажа.......няма да е много прилично  :oops:
Искам да пожелая успех на всички. И моя първи опит завърши неуспешно и с много болка - физическа и психическа. Сега се опитвам да се настроя положително. Дано златната есен донесе на всички ни така исканите от нас плодове - скъпоценните ни бебоци. Надявам се и се моля. Трябва да бъдем силни и да успеем!

« Отговор #37 -: Август 12, 2009, 13:24:12 pm »
Благодаря на всички за съчувствието и куража,който ми давате!
*
« Отговор #38 -: Август 12, 2009, 17:34:20 pm »
Бенита, Мира  :bighug: съжалявам милички! Дано следващият път да има щастлив край!
*
« Отговор #39 -: Август 13, 2009, 13:05:00 pm »
Трябва да вярваме, че ще има. Така шанса да успеем е по-голям. Песимизма няма да ни помогне! Знам, че на всеки му трябва известно време да преживее болката от неуспешния опит - нормално е. Но трябва да вярваме, че ще намерим начин и средства да продължим. Понякога е много трудно - но когато много го искаш - ще се получи.
Затова често пожелавам кураж, успех и здраве! И повече усмивки!