Здравейте момичета, извинявам се че толкова дълго отсъствах, но ми се струпа много информация на главата и се мъчих дълго време да я подредя. Все пак май не успях
Та да почна с прегледа във вторник. Тази седмица имах два прегледа при двама доктори. Доктора, на който аз нямам много доверие защото обикновено ме преглежда много набързо, ме видя във вторник на ултразвук. Според него бебето е 6та седмица и 3 дена. Преди три седмици бебчо беше 4 седмици и 5 дена и имаше сърдечен пулс, а сега трябваше да бъде около края на 7ма седмица. Каза ми, че според него няма сърдечен пулс и че бременността е приключила и имам два избора - да ме изчисти от плода или да изчакам още една седмица да видим дали ще се развие ако ще съм по-спокойна ( но според него нямало да се развие ). Днес бях на преглед при доктора, на който ИМАХ по-голямо доверие! Той каза, че ЧХГ ми е 9500 и според това се развивала добре бременността. ЧХГ отговаряло на 9-та седмица и аз толкова трабва да бъда. Прегледа ме ръчно
, т.е. само ме опипа вътрешно и външно и каза, че според него бебето растяло. На въпроса ми няма ли да ме види на ултразвук ми каза, че не било необходимо, шял да ме гледа чак след 3 седмици
Само да припомня на всички тук, че той е докторът, който ме прати миналата седмица на специалния ултразвук, защото той не можеше да види хубаво бебчо и да го снима за да го измери и защото от това, което видя тогава не му изглеждало пораснало. Та на следващия ми въпрос какво е станало с изследванията от специалния ултразвук, той се ококори, пита ме кога са били и отиде да ги потърси! Намери ги, естествено, и каза че там пишело че бебето е 6та седмица, не се развива според седмиците си и няма пулс
И естествено каза, че трябва да ме изчисти от него. Пак настоях за ултразвук и той пак отказа като ми размаха листчето за да ми покаже какво пишело в изследванията! Искаше веднага да ме изчисти от плода, но аз отказах! Вече съм толкова объркана, незнам какво да правя! Ако само ме беше видял на ултразвук и беше потвърдил всичко нямаше да се дърпам да ме чисти, ама той 2 минути преди това ми говореше, че всичко е наред според кръвните ми изследвания
Възможно ли е хормона да си нараства, а бременността вече да е приключила? Честно да ви кажа вече се бях настроила, че бебчето е спряло да се развива и че и днес ще ми кажат същото! Много плаках тия дни докато чаках да мина през всички доктори и бях почнала да свиквам с мисълта, че така е решил Господ и че така е трябвало да стане за да се избегне нещо по-лошо, че щом веднъж е станало чудото - ще стане пак и ние ще се радваме на детенце някой ден! А те продължават да ме разиграват! Случвало ли му се е на някой подобно нещо? Незнам как да процедирам оттук нататък! Да им дам ли да ме изчистят или да чакам още! Ако чакам и бебчето ми е спряло да се развива има ли опастност за моето здраве? Някъде ме плашеха с инфекция на матката или нещо друго?
Пак ви отнех много от времето! Съжалявам много затова, но няма с кой да споделя мислите си. Всичко е една голяма каша в главата ми! Благодаря Ви, че пак ме изслушахте и желая на всички по-леки оставащи месеци
Целувки!