Нямах впредвид теб лично дадох примери попринцип. Това което казваш е хубаво да се прави, но ...
Naha, всъщност аз не съм го приела лично, но благодаря ти! По-скоро се засегнах от поставянето на разни диагнози, честно казано не съм събирала толкова негативни реакции за 5 години назад... Но очевидно с Lali сме различни типове
, малко ми преписва крайности, до които нито съм стигнала нито съм изразила...
Та сега по същество, Лили, би ли споделила, как се справяш с този генитален херпес, че два месеца ми е редовен гост след менструация и ми прекъсва бебеправенето. Разбрах за него точно преди тези два месеца, оказа се че съм си го носила в себе си, макар че не помня в съзнателния си живот да ми се е появало такова нещо /мъжът ми за себе си също; не сме кръшкали
/ Anonymous, знам че носи опасност при раждане, но не знах, че и по време на бременността? Имаш ли повече инфо. Моят гинеколог, на когото имам доверие и смея да твърдя че е добър специалист, не ми спомена за такава - при рецидив, обаче.
tina_cute, как се развиват/развиха неща при теб? Направо ме потресе с тези хемангиоми!
Skrita, спокойно! Отдай се на любовта и ласките и забрави мислите за стреса. Ще станеш мама, толкова много искаш, къде ще ходи това бебе...