Изумена съм от липсата на професионализъм у някои лекари. Сблъсквам се редовно с това, къде лично, къде косвено и пак се изумявам... Ще ми мине някой ден.
Не знам за билки и други такива методи, но не те съветвам да си правиш експерименти с тези неща на база чуто и четено някъде си. Има лекари за тази работа, има и добри професионалисти сред тях. Не знам тази репродуктивна "специалистка" в клиника по стерилитет ли работи или в някое ДКЦ, но според мен трябва да се насочиш към някоя друга клиника. Може да разгледаш в раздела за клиники и лаборатории, има теми за почти всички клиника в страната. Попрочети отзиви, състави си мнение и избери някоя.
Пак повтарям, не си прави експерименти с лечения, за които нямаш компетенции, може да стане по-лошо. Билките не са толкова безобидни, колкото хората си мислят. Необходимо е да се установи точното ти хормонално състояние, евентуалните причини за него и чак тогава да се пристъпи към лечение. Според мен е добре да посетиш и ендокринолог. За целта ти е необходим качествен специалист. Слава богу, има такива!
Успех!