0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: хайде на диета
« Отговор #60 -: Януари 23, 2010, 13:49:53 pm »
Аз ако стигна до дрехи 44-46 ще съм много щастлива. :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #61 -: Януари 23, 2010, 20:11:47 pm »
Впечатли ме диетата и ще се опитам и аз да поотслабна с нея.

Никакъв опит нямам с диети и са ми слаби ангелите по отношение на храната, така че не храня големи надежди. Но съм поразена от резултатите при всички, които се отчитат тук.

Знае ли някой как стои въпросът с оцета и горчицата? Може ли да се слагат в салати?
*
« Отговор #62 -: Януари 23, 2010, 21:17:16 pm »
Оцет може със сигурност, може и по чаена лъжичка зехтин. Абе както принципно си я правиш, ама с мааалко по-малко мазнина. За горчицата, честно казано не знам, ама предполагам може ако не е в огромни количества.
Единствено в плодовите дни, ако заместваш плодовете със зеленчуци, те трябва да са неовкусени. Аз вече 20 дни диетувам и съм с 5 кг надолу.
*
« Отговор #63 -: Януари 24, 2010, 01:16:14 am »
Браво, Сия! Все така да ги топиш килата. Като слушам за такъв успех, все повече се настървявам.

Ако искате да разпечатите правилата на диетата и примерни ястия, за да си ги залепите на ключово място, като хладилнкика например, ето тук https://docs.google.com/Doc?docid=0AZplVLVlQABGZGM0ZmtxODdfMTBjZzY3a2pjNA&hl=en е документ от три страници.

За да го запазите, разпечатите и променяте, в менюто File изберете Download as > Word.

А кога може да се яде кисело мляко? Мога ли например да смеся зърнена закуска и кисело мляко за вечеря във въглехидратния ден? Или е позволено само в протеиновия ден?
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #64 -: Януари 24, 2010, 06:55:00 am »
Цигу - млякото е разрешено само в първи ден поне прясното де, за киселото не съм се замисляла, но мисля че би могла и в третия.
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #65 -: Януари 24, 2010, 14:14:02 pm »
Цигуларче, не става. Киселото мляко е ва белтъчния ден. А зърнената закуска за въглехидратен ден и то след 12.
Принципът е да се яде едно и също на обяд и на вечеря, като вечерята е двойно по-малко като количество.
В линка, който си дала, не всички резепти са подходящи- например пилешко филе със сметана и синьо сирене. Основно правило е да не се смесват две или повече белтъчни храни. А и сметаната и синьото сирене са толкова мазни, че само те ти набавят нужното количество калории за деня, а другите ти идват в повечко.
Също важно е да не се пие вода 30 минути преди, по време и 30 минути след хранене, за да може по-лесно да се обработи храната.
*
« Отговор #66 -: Януари 24, 2010, 16:32:16 pm »
Мерси. Бях копирала всичко директно от онази страница с описанието на диетата.
Махнах всичко със сметана и хляб от протеиновия ден, защото и сандвичите са против правилата.
*
« Отговор #67 -: Януари 24, 2010, 16:34:09 pm »
Не точно. В книгата в рецептите пише да не се пропуска филийка хляб на обяд, пълнозърнеста.
*
« Отговор #68 -: Януари 28, 2010, 12:37:24 pm »
Здравейте момичета!  :)
Вчера ми беше 2-рия плодов ден и се чувствах много некомфортно. Целият ден ме пробождаше нещо ту в жлъчката, ту в черния дроб, а вечерта и ниско корема. За последното не съм сигурна, че е пряко следствие от диетата, защото ми съвпада и с овулацията, но досега не съм имала толкова силни болки - чак отложихме лова  :(.
Наясно съм, че когато организма се чисти, което според мен става интензивно през плодовия ден, може да настъпят кризи, но бих искала да знам дали са се получавали и при вас.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #69 -: Януари 28, 2010, 14:28:26 pm »
Аз след вчерашния плодов имах невероятни киселини, но болки никога не съм имала. Така че не мога да помогна със съвет.
« Отговор #70 -: Януари 28, 2010, 15:03:14 pm »
От 2 януари съм на тази диета, но не съм имала болки, каквито описваш ти :? Аз винаги съм била слаба и за пръв път съм на диета В началото имах чувството, че озверявам от глад и за малко да се откажа, но болки не съм имала и издържах :D сега в събота ми предстои първия воден ден, да видим как ще се справя!
Сия, много ти се радвам на лентичката :D то и аз отслабвам със същите темпове, но два дни имах малко прегрешения, защото бяхме на ски, но сега пак съм стриктна :D Иначе за протокола стартирах от 61 кг, а целта ми е 50, в момента вече съм 54!

Успех на всички фиданки :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #71 -: Януари 28, 2010, 15:45:52 pm »
Ехееее, браво Розовелка. Супер резултат! И аз съм отслабнала бая, ама имам още два пъти по толкова за сваляне :lol:
*
« Отговор #72 -: Януари 28, 2010, 16:16:09 pm »
Браво на вас! Страхотни резултати!  :balk_103:
Аз още не съм се теглила, за да видя какво съм постигнала.
Може би утре или в събота, ще се похваля  :D

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #73 -: Януари 28, 2010, 17:06:04 pm »
Аз винаги съм била слаба и за пръв път съм на диета В началото имах чувството, че озверявам от глад и за малко да се откажа.

Така съм и аз. :D Преживях плодовия ден и вече не се плаша. Но водния няма да го бъде. Наблягам на спорта обаче.

Поздравявам ви всички за постоянството и свалените килограми!

*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #74 -: Януари 28, 2010, 17:48:26 pm »
Крайно време е да се присъединя към вас  :) Харесва ми, че е на принципа на разделното хранене. Преди години спазвах стриктно правилата на РХ и изглеждах перфектно, дори когато започнах да си позволявам забранени комбинации (но пък имах дни на плодове и дни на целенчуци само) си запазих формата.
Сривът настъпи с първите тревоги по неслучващата се бременност и така сега съм с + 10 кг  :oops:
Ако издържа 90 дни съм сигурна, че ефекта ще е дълготраен!

Успех на захваналите се вече  :D, а на такива като мен, които плахо започват повече твърдост и упорство!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #75 -: Януари 28, 2010, 18:40:06 pm »
Аз за сега преключих с диетата.Раздразни ме се гастрита и я прекратих.Сега малко хапчета и в най скоро време се надявам да се пробвам пак.Успех на всички,които устоявате.Много се радвам за вас и чесно казано малко ви завиждам.Благородно разбира се.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #76 -: Януари 31, 2010, 17:44:56 pm »
Утре започваме с милото диетата , но ще имам питанки в началото ....дано издържим !!!
Вълнува ме като първи белтъчен ден , какво мога да ям за закуска примерно ?
На обед ще е пилешка пържола на скара + салата от зеле , може ли ?
За вечеря ще е същото , ако може  , но на половина ...

И нещо друго се сещам примерно суджук , луканка  нещо такова в кой ден мога да си позволя ?
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #77 -: Януари 31, 2010, 17:50:23 pm »
При всеки един ден закуската ти е плод и нищо друго.
Луканка и такива работи можеш да ядеш през първия ден.Ще ти дам един съвет.Прочети още веднъж диетата много внимателно и ще ти стане ясно.Успех в начинанието.
« Отговор #78 -: Януари 31, 2010, 19:24:41 pm »
При всеки един ден закуската ти е плод и нищо друго.
Луканка и такива работи можеш да ядеш през първия ден.Ще ти дам един съвет.Прочети още веднъж диетата много внимателно и ще ти стане ясно.Успех в начинанието.

Благодаря ти isho75 !
Ако правилно съм схванала независимо дали денят е белтъчен или въглехидратен така ли ???
т.е. утре за закуска мога да си хапна един банан примерно  :wink:
на обед пилещка пърж.със зеле , а за вечеря , половин пържола , но със същто колическво зеле , може ли , или и то на половина ?
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #79 -: Януари 31, 2010, 19:42:46 pm »
Точно така.
Още нещо.Никога не смесвай плодовете.Закусвай или две ябълки,две мандарини,два портокала,един банан понеже е много калоричен,но не ги смесвай.