здравейте следурки
) днес съм малко на кеф
защото тази сурин такааа хубаво се наспах. Днес е празник за мен, защото правим две годинки с моят мечо
) и ще празнуваме довечера, е .. след като поставим инжекцийките, ама няма как
Да ви кажа сега, какво ни се случи вчера: отидохме на алергологичен тест (тест за проби, към упойки за пункцията) и там една госпожа д-рката ужас! Като ни хвана ама направо на мезе ни направи! То се кара, кара вика, крещя, ама на нейният кабинет пишеше алерголог, а не психиатричен кабинет
и то защото сме имали обриви по кожата появили се с приема на регулона и вече видимо отшумяващи. Ма като почна тая жена да вика, вие какво сте направили, трябва следващият месец да пробвате пак
като имате овулация и аз
и и казвам ама госпожо, ние сме инвитро и то донорско, каква овулация, какъв следващ път? А тия лекарства знаете ли, какви пари са? Тази жена или не разбира какво е това инвитро или .. не е наред с главата. Донорката ми и казва, ами те нали пробите са затова, да се види, кой и от какво е алергичен, леле тая откачи - месите ми се в работата ... пази боже
ама то смее ли човек?
Викаме не, ама то тука от една капка ... (щото теста е да ти капнат една капка на ръката, а не да ти сложат цялата упойка?) и тая като почна - можеш да получиш гърч, да припаднеш .. в шок да изпаднеш ... да умреш! При което вече и двете се опулихме, ама яко ... и щяла да направи теста, ако и се подпишем, че сме съгласни сиреч на наша отговорност! Боже, боже!
Ами знаете ли какво направихме го и .. нямаше нито гърч, нито шок нито ужас ама нищо!а мене, междуревременно ме прати да търся тия упойки да ги купупавам от аптеките в МЦ щото тя ги нямала в нейната аптечка и те и за други и били нужни ... ама аз, съм не стига че свободен прием ами и да и купувам и медикаментите ми се видя, вече прекалено и, както бях напушена ... и естествено ме прати и да си платя долу на касата прегледа и да ида горе пак, да и дам касовият бон (та да е сигурна че не е капо) и качвам се аз, и и казвам ето бона, обаче тези медикаменти дето ми ги написахте ги няма в трите аптеки долу в мед. ви център! Мале, като викна таз жена - ами ти отсреща не отиде ли на пазарчето ... аз тука мисля, че вече си ги купила? и крещи ви казвам ... леле не се стърпях че като я почнах и аз. И и казвам, вижте какво, не си плащам тука за свободен прием, та да ми крещите насреща, и не съм пък и длъжна да ви запълвам личната аптека с медикаменти, които трябва да имате в алргологичният си кабинет! И да ми бяхте казали по телефона да ти купя и тя, ами аз, отде да знам какви са те, а аз, като си записвах час по моб и. телефон подробно и обясних за какво става въпрос и и продиктувах медикаментите ...тя, ми каза, да купя нещо съвсем различно, пак там някаква упойка. но не и тези! Тя пак, ами аз отде да знам за какви упойки става въпрос, казвам и това (горното)... и тя, не си спомням! Ей вбесих се и и отвръщам, ами бях и сигурна че така ще ми кажете, защото ви е по изгодно ... Ама хора, такива лекари може ли да има? отиваш плащаш си пак те правят на маймуна и ти вдигат нервите! направо вчера по едно време ревях от нерви ... то бива бива .. ама такова безхаберие... ами аз, ви се наплаках хубаво и май оспамих темата