0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро !
stertje весело посрещане на гостите !
Смайлче мерси за кафенцето много ми се спи!
Снощи до късно ровехме из нета да търсим хижи  за Нова година да гледаме оферти!
По-навреме че после свършват местата на всякъде!
Лек и усмихнат ден!
[/url]
Добро утро момичета.
 Смай мерси за кафенцето мила.
 Хаиде Пепинаааа идвай да се хвалиш че на всички ни се иска да има +++++ в темичката ни,дано се похвалиш  :lol:
 А по отношение на миенето ,лелелелелеел не съм знаела че не е хубаво,ужассс много съм смотана.Благодаря ви момичета че ми казахте,повече няма и да си помисля за това,пък дано найстина да е знак за хубави новинки а не лошии  :lol:
 Лек работен ден дами  :lol:

А само един въпрос имплантирането към кой ден става?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
добро утро!
Смайелче благодарско за кафенцето.
Исе доколкото знам имплантацията става на 7ден и моляте хвърли тоя душ където никой няма да го намери.
Пепина миличка  :crossfingers:хайде повтори теста.
хубав и приятен ден!!!
[/url]
Ето изхвърлям го  :trash: ,ах как ме е яд на невежеството ми ,сигорно и затова имам проблеми с овлажняването  :BangHead: :BangHead: :BangHead:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
ами да мила ти по този начин си нарушаваш средата но нищо нали го изхвърли
[/url]
*
Добро Утро  :D
Смайлче, мерси за кафенцето!
stertje, весел купон. Да ти е жив и здрав Ванко!
Стискам палци на Пепина и хубав ден на всчики! Отивам да се трудя!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,мацки.Абе Исе,какви ги вършиш бе,мале мале как ме ядоса,абе за убиване си бе жена.Кой знай от колко време ги вършиш тия щуротии.Аз малко със закъснение ама не мога да пропусна да ти се скарам,пък ти не се сърдиш нали.
Гардже,за Радостинка не знам ,но аз лично няма да присъствам,други са ни плановете за уикенза,пък през седмицата съм на работа.
Лек ден момичета.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Ох Маринка,как да ти се разсърдя ,то аз съм си направо за един хубав бой  osi_6,ами от кога от сто години си ги върша тея щуротии като не е имало кой да ме спре :oops: :oops: :oops:,ама важното е че сега знам вече,пък дано не съм направила тоя месец някоя беля,че сега само тва ми е в главицата дървена  :(  :?
Успешна седмица,и нека тази темичка се напълни с много ++++++++++++++++++ :crossfingers:.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Здравейте милички!Благодаря за кафенцето на Смайлче.
Стерче честит рожден ден на Ванко и много весело изкарване.
Хайде който има да се хвали с +++++++++ тестове да не се спотайва много,че ще го разкрием.
Виви абе не е ли много рано за нова година за резервации или вече са започнали :ask:
Искра вече си направила правилното с душа.Но когато човек не знае е така.Но не се притеснявай-аз също преди мнооого време по незнам вече чия препоръка го ползвах,но усещах и сама дискомфорт след него и без да ми казва никой го захвърлих.
Приятен ден на всички.Аз днес отново съм при доки с лед като си взема резултатите от вчерашните хормони.

П.П. Да ви се похваля,че мъжо най-накрая в събота се връща.Ще счупим леглото :oops: :oops: :oops:А следващия ми цикъл вече целия ще е ловен сезон.
  <br />
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Тити - Ванко е рожденик на 03/09, навремето закъсня цели 2 седмици след термина ми. ;)
Много се посмях за това с леглото.... Ще е голям купон значи! osi_9 :bed: :bellydance:
Искре не се ядосвай, всеки може неволно да сгреши. :bighug:
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 10:09:05 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
Re: Септемврийско- октомврийска седмица пъл&#
« Отговор #51 -: Септември 29, 2009, 10:07:12 am »
Добро утро, момичета

Смайли
, мерси за прекрасното кафенце   :balk_5:
Исеееееosi_6 osi_6 osi_6 - от утре да си добро дете  :lol:  :hug2:
rouzi-anna , как си, мила, от доста време не си се мяркала насам  :wink:
Дениска,Анмарче  :bighug:
stertje, весел купон на вас тази седмица  :drunk:
Тити, горкия ти мъж  :lol: , как си му се заканила, ще купувате май нова спалня ...  :lol: :lol: :lol: Хайде дано от първия ловен сезон имате добър улов  :goodluck: :balk_602:

Приятен ден

*
Здравейте, мили кандидат мами!
Пожелавам ви наистина една успешна, положителна, двулентова и т.н. седмица.
Надявам се и за мен да е такава.
От днес спрях утрогестана и започва чакането, макар че вече имам болки в корема и ...не знам. Вече имам един отрицателен тест на 11-и ден след ову.
*
Тити ние започнахме да проучваме оферти ,но се оказа че има вече доста капарирани хижи - явно хората не си губят времето май никак не е рано!
А вие внимавайте с леглото да не се наложи ново да купувате  :D :D :D!
Но ако трябва и това да е само да има успех  :wink:!
Исе не се ядосвай важното е че вече го няма душа  :D а и дано това да е добър знак !
[/url]
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
здравейте следурки :)) днес съм малко на кеф  :D защото тази сурин такааа хубаво се наспах. Днес е празник за мен, защото правим две годинки с моят мечо :)) и ще празнуваме довечера, е .. след като поставим инжекцийките, ама няма как  :D
Да ви кажа сега, какво ни се случи вчера: отидохме на алергологичен тест (тест за проби, към упойки за пункцията) и там една госпожа д-рката ужас! Като ни хвана ама направо на мезе ни направи! То се кара, кара вика, крещя, ама на нейният кабинет пишеше алерголог, а не психиатричен кабинет  8O и то защото сме имали обриви по кожата появили се с приема на регулона и вече видимо отшумяващи. Ма като почна тая жена да вика, вие какво сте направили, трябва следващият месец да пробвате пак  8O като имате овулация и аз  :ask: и и казвам ама госпожо, ние сме инвитро  и то донорско, каква овулация, какъв следващ път? А тия лекарства знаете ли, какви пари са? Тази жена или не разбира какво е това инвитро или .. не е наред с главата. Донорката ми и казва, ами те нали пробите са затова, да се види, кой и от какво е алергичен, леле тая откачи - месите ми се в работата ... пази боже  osi_12 ама то смее ли човек?
Викаме не, ама то тука от една капка ... (щото теста  е да ти капнат една капка на ръката, а не да ти сложат цялата упойка?) и тая като почна - можеш да получиш гърч, да припаднеш .. в шок да изпаднеш ... да умреш! При което вече и двете се опулихме, ама яко ... и щяла да направи теста, ако и се подпишем, че сме съгласни сиреч на наша отговорност! Боже, боже! Ами знаете ли какво направихме го и .. нямаше нито гърч, нито шок нито ужас ама нищо!а мене, междуревременно ме прати да търся тия упойки да ги купупавам от аптеките в МЦ щото тя ги нямала в нейната аптечка и  те и за други  и били нужни ... ама аз, съм не стига че свободен прием ами и да и купувам и медикаментите ми се видя, вече прекалено и, както бях напушена ... и естествено ме прати и да си платя долу на касата прегледа и да ида горе пак, да и дам касовият бон (та да е  сигурна че не е капо) и качвам се аз, и и казвам ето бона, обаче тези медикаменти дето ми ги написахте ги няма в трите аптеки долу в мед. ви център! Мале, като викна таз жена - ами ти отсреща не отиде ли на пазарчето ... аз тука мисля, че вече си ги купила? и крещи ви казвам ... леле не се стърпях че като я почнах  и аз. И и казвам, вижте какво, не си плащам тука за свободен прием, та да ми крещите насреща, и не съм пък и длъжна да ви запълвам личната аптека с медикаменти, които трябва да имате в алргологичният си кабинет! И да ми бяхте казали по телефона да ти купя и тя, ами аз, отде да знам какви са те, а аз, като си записвах час по моб и. телефон подробно и  обясних за какво става въпрос и и продиктувах медикаментите ...тя, ми каза, да купя нещо съвсем различно, пак там някаква упойка. но не и тези! Тя пак, ами аз отде да знам за какви упойки става въпрос, казвам и това (горното)... и тя, не си спомням! Ей вбесих се  и и отвръщам, ами бях и сигурна че така ще ми кажете, защото ви е по изгодно ... Ама хора, такива лекари може ли да има? отиваш плащаш си  пак те правят на маймуна  и ти вдигат нервите! направо вчера по едно време ревях от нерви ... то бива бива .. ама такова безхаберие... ами аз, ви се наплаках  хубаво и май оспамих темата  :(

Момичета благодаря за подкрепата Ви :bighug: Тест мисля на 1-ви да направя пак за по сигурно да минат 2 дена от първия тест Сега се чудя какви бабини лекове да измисля за това гърло :balk_136: От него температура вдигам поне не скача над 37 де Не смея да пия никакво хапче и карам на чайчета и вит.С :balk_137:
Исе не се притеснявай може да си се одрала с душа неволно или да си хванала най сладкия есенен вирус Късмет на всички
*
Вики, антобиотик изписаха ли ти, защото с него е хубаво да взимаш витамини?
Не ми е изписан и не пия антибиотик! Витамините сама си ги назначих! :D
Аз след абразиото имах антибиотик. Знам, че е важно да се взима с цел предотвратяване на евентуална инфекция. А витамините мисля, че е ок да се пият, но за по-сигурно - чичо доктор.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте и от мен!
Вики не мисля, че витамините ще ти попречат за каквото и да е .....мисля, че можеш по всяко време да си ги пиеш. Аз ги пиех едновременно с антибиотика след абразиото, че и целия месец след това, но ги спрях защото ми ставаше лошо!
Пепина - Борис стискаме палци теста да е +. А сега-чайчета и витаминчета-друго не ти се полага и попази малко леглото за да не стане по тежко!
Стискам палци на всички НЕочакващи, както и на ловуващите и много силно ви  :bighug: всичките!!!
Момичета, аз такова...един по-страничен въпрос. Откакто бебеправим, започнах да се храня редовно, по-силна и разнообразна храна и т.н., защото се оказа, че съм с много слаба имунна защита, пък и да мога евентуално по-добре да подготвя организма си за бъдеща бременност (имам вече една неупешна такава и сега реших да се грижа по-добре за здравето си). Всичко това хубаво, обаче промяната в начина ми на живот (започнах да закусвам, да се храня по три пъти на ден, ограничих кафето до 1-2 на ден, започнах да пия вода, че имах голям проблем с това, стремя се да се движа повече и т.н., не пуша и пия рядко по чаша вино или бира)доведе до постепенно покачване на теглото ми и не е мускулна маса, сланинки са си - най-много по корема, дупето и бедрата. Наистина са само три кг за около 6 месеца, което за моя ръст не е драма(в смисъл висока съм и по-трудно ми проличава напълняването), обаче почвам да се чувствам некомфортно в дрехите си и се депресирам. Та питането ми е как съумявате хем да се грижите за здравето си като бъдещи майки, хем да си запазите теглото? Не е драма за мен, че ще напълнея по време на евентуална бременност, обаче не ми се иска да качвам, без да има причина за това...пуста суета.  :oops: