0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - октомври, ноември 2009
« Отговор #20 -: Октомври 02, 2009, 17:22:36 pm »
записвам се в темичката за кураж,преди 2 дни видях резултат чхг 52,33, много съм щастлива и чакам първия преглед. за мен това беше 2-ро икси
Желя успех на всички ви
« Отговор #21 -: Октомври 02, 2009, 18:51:47 pm »
Криси, честито миличка! Лека бременност ти желая!
ivaleta , стискам палци за теб!
Аз заковах категорично на два фоликула след днешния преглед ,довечера ще си слагам овитрела и в неделя сутринта рано-рано на пункция. Не е ли много 33 часа от овитрела до пункцията? Овитрел и Прегнил едно и също ли е?
Момичета стискайте палци и за мен в неделя!
Аз желая успех на всички мацки в процедура!
*
« Отговор #22 -: Октомври 02, 2009, 19:05:21 pm »
Здравейте и от мен! на всички пожелавам успех и много усмивки! При мен нещата са си все така. Чаком 6.10 да направя теста. Моята процедура беше на ЕЦ и назная дали мога да се надявам?!?. А и с тия хормони дето ги пия вече незная дали ще ми дойде  навреме или ще закъснее. в общи линии съм го дала много лежерно пък ще видим какви ще ги "сготвя". Живея ден за ден и се радвам на всичкол. Прегръщам ви всички /няма да ви изреждам/ и много, много радостиви пожелавам! :lol:
*
« Отговор #23 -: Октомври 02, 2009, 20:38:15 pm »
Успешни процедури на всички момичета! yahoo_17 yahoo_17
Криси, честито мила! Много се радвам! Лека и безпроблемна бременност до края :D

« Отговор #24 -: Октомври 02, 2009, 22:06:14 pm »
silvi 35,за два фоликула принципно не слагат упойка,но ако ти искаш-няма да ти откажат.Ако си без упойка,не се притеснявай-не боли толкова,че да се плашиш,струва си усилието,защото после се възстановяваш веднага.Криси,честито и леко бременеене!Успех на всички!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #25 -: Октомври 03, 2009, 07:30:37 am »
Здравейте и от мен! На всички пожелавам успех и много усмивки!Аз направих икси в Олимед на 24.09.И сега е голямото чакане.На 07.10 трябва да правя чхг.Гледам много да не мисля че почвам да се притеснявам.Имам 3-ри опита без успех и дано сега всичко да е наред.Върнаха ми три ембриона и дано всичко е наред.пожелавам много успех на всички и дано има много положителни тестове.Стискам палци за всички
« Отговор #26 -: Октомври 03, 2009, 08:08:01 am »
Здравейте милички  :D Вчера имах малки премеждия с фраксипарина,като ми стана един мехур направо  osi_12 и така се уплаших.Жената която ми го сложи явно се е престарала и направо си виждах иглата през кожата,много се страхувам дали е подействало лекарството?
Криси честито мила,леки и безпроблемни  :cloud9:
megi_nd , bamze стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: момичета за най-чаканите  :bfp:
silvi 35 ,anmar ,ivaleta успех милички  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #27 -: Октомври 03, 2009, 10:39:05 am »
Здравейте и от мен! Аз чакам от утре да ми идва цикъла и да стартирам инвитрото със стимулация. Естествено ми е малко притеснено. Имам час за 7-ми октомври - искат ме на 2-ри ден от цикъла. Но може и по-рано да ми дойде. Имам едно почти успешно (имаше положителен тест и след това аборт) инвитро на ЕЦ. Затова много се надявам този път всичко да приключи наистина успешно.
Стискам ви палци на всички. Дано тази есен да е много успешна и плодородна! Късмет!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #28 -: Октомври 03, 2009, 12:27:41 pm »
Silvi,

Овитрел и Прегнил са много близки.  На мен при предишното ИКСИ ми биха Овитрел, тъй като нямаше никаде Прегнил.

И моята пункция е в неделя.  Успех на всички!

*
« Отговор #29 -: Октомври 03, 2009, 12:46:44 pm »
ето ме и мен - старта беше даден. започвам с 300 Фостимон един път на ден.
мааалко ме притесни FSH-то ми (9 и нещо на 2ри ден от МЦ), но докторите едва ли очакват чудеса от яйчниците ми - фенестрирани 2 пъти  :( Важното е да се образуват качествени яйцеклетки! Този път протокола е различен, различни са и лекарствата, а аз силно вярвам в успеха! Опитах се да си наложа да не се притеснявам за нищо - оставям се в в ръцете на докторите - много им вярвам! Няма да си водя записки, няма да разпитвам как се развиват фоликулите, само ще изпълнявам и ще чакам да видя накрая  :bfp: Пожелавам го това на всички момичета в процедура в момента!

Имам една молба (пуснах си отделна тема в "На чашка кафе..." но никой не ми писа там :( ) Пътувам за всеки преглед (Русе-София-Русе). От фирмата, където работя, се съгласиха да ми поемат част от пътните (и квартирните, ако успея да си набавя фактура). За целта обаче ми искат командировъчни, подпечатани от софийска фирма от IT бранша. Аз ще ви дам бланките, само трябва да им се сложи печат. Моля, ако някой може да ми съдейства, да ми пише лично съобщение. Благодаря предварително.
« Отговор #30 -: Октомври 03, 2009, 13:27:55 pm »
ivaleta ти в коя клиника си?
Liteto , успешна процедура ти желая! За командировъчните незнам, все някой ще намериш.
mira_m66 , успех и на теб!
megi_nd, очаквам да се похвалиш в сряда.
Аз малко се притесних днес, че през нощта имах някаква болка в яйчниците, а и сега видях нещо приличащо на цервикална слуз като при ову, много ме е страх да не са се спукали фоликулчетата предварително.
« Отговор #31 -: Октомври 03, 2009, 14:48:13 pm »
Криси честито мила и лека бременност  :babyflips:
« Отговор #32 -: Октомври 03, 2009, 18:49:19 pm »
Благодаря ви момичета.Цял следобед сум с болки в яйчника и круста и малко сум нервна.И изпуших няколко цигари от нерви.И имам някаква слуз като течение незнам какво да мисля.Дано имам късмет наи накрая да успея.Лошото е че болката е мн.голяма все едно ще ми идва.Незнам какво да мисля.
« Отговор #33 -: Октомври 03, 2009, 18:52:13 pm »
krisi1812 Едно ГОЛЯМООО 4ЕСТИТО!!!! :D
Моми4ета колко време се остава в клиниката след трансфера?

« Отговор #34 -: Октомври 03, 2009, 19:04:17 pm »
Здравейте и от мен. Криси, честито  :D Лека, спокойна и безпроблемна бременност ти пожелавам.
Аз съм в процедура и предполагам, че пункцията ще ми бъде в края на другата седмица. За мен това е второ икси и като знам всички рискове ми е доста притеснено. Първия път сякаш бях по-спокойна може би защото незнаех какво точно ми предстои  :?.
Успех момичета  :crossfingers:
« Отговор #35 -: Октомври 03, 2009, 19:27:28 pm »
Момичета, кажете ми нещо повече за половия живот около стимулацията и изобщо инвитрото.Кога е хубаво да се прави секс и изобщо разрешено ли е?
« Отговор #36 -: Октомври 03, 2009, 20:13:43 pm »
Ние понякога сме правили секс по време на стимулацията, но рядко. След трансфер абсолютно забравяхме за свксуалния си живот.
« Отговор #37 -: Октомври 03, 2009, 21:03:59 pm »
Нашето въздържание до пункцията ще бъде 2 дена и половина, дали е малко? С мъжки фактор сме.
*
« Отговор #38 -: Октомври 03, 2009, 23:08:34 pm »
Криси,честито!Леко бременеене,мила!

megi_nd ,тази слуз може да е от утрогестана ако го слагаш вагинално.А за болките ,не се притеснявай,може да са на хубаво - нали знаеш,че и симптомите при бременност са същите като и пред цикъл  :lol:Стикам ти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Бамзе и на теб също  :lol:

emanuelaaa ,след трансфера лежиш около 40мин и си готова.Ще те накарат да изчакаш док(ти май при Перси беше)в консултативния кабинет ,за да си поговорите и да ти доизпише още лекарства и после си тръгваш.

silvi 35 , не се притеснявай с нарастването на фоликулите е нормално да се увеличи церевикалната слуз и при мен беше така.

ceci 75  ,преди пункцията мъжа ти трябва да има въздържание от 3-5 дни.Иначе по време на стимулацията няма причини да се лишавате от удоволствия  :lol: виж след трансфера ще трябва да се кротнете  :lol:

На всички момичета в процедури - много,много успех!!!
*
« Отговор #39 -: Октомври 03, 2009, 23:17:35 pm »
момичета, искам да ви пожелая да надминете по успеваемост миналогодишната октомврийска темичка (мисля, че беше най-успешната досега и аз имах късмета да запиша положителен тест в нея).

силви, 33 часа е ок. Не се притеснявай! Едва ли са се спукали фоликулите. 

криси, чесито и леки 9 месеца!