bo, и аз мисля като
Scarlett и
Оcean. АМХ е само един от показателите за качеството на яйцеклетките и от там - за потенциала на бъдещите ембриони, който е решаващ за износването им. В този смисъл, лекарите го използват като ориентир (само насочващ, приблизителен) за вероятността, да се износи евентуална бременност.
И също така съм съгласна, че не трябва да се взираш толкова в стойностите му. Мога да потвърдя думите си, за съжаление, с лош пример за обратното: Моето AMX си беше със съвсем прилични стойности и никога не ме е притеснявало, но въпреки това започнах с лош отговор на яйчниците, а накрая се стигна до втори мисед с вероятна причина - нисък потенциал на ембрионите заради проблеми с ЯР.
Казвам ти това не за да те плаша и да те тревожа, а за да ти дам пример, че стойността на един хормон още не е диагноза (и за хубаво, и за лошо..)
Колкото до думите на Владимиров - той е длъжен да те предупреди за рисковете, това му е работата. И моята докторка винаги първо ми обяснява всичко лошо, което може да се случи и колко рискове има и т.н. Понякога чак си помислям, че се отказва от мен. И чак като се убеди, че съм се запънала като магаре на мост, тогава се усмихва, съгласява се с теорията ми, че "1% е повече от 0" и казва "добре, има шанс, да опитаме".
Така, че - кураж и действие! И малко спокойствие. Не е лесно, но ще видиш, че ще стане. Вероятно съвсем скоро