0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #480 -: Януари 31, 2010, 10:51:38 am »
Благодаря,ама резултата утре че днеска били почивка  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #481 -: Януари 31, 2010, 14:04:11 pm »
Гардже  :(съжалявам много за резултата.Дано следващия път е успешен.
Маймунче,още малко и започва броенето до големия финал :)дано и утре новините са много добри :crossfingers:
*
« Отговор #482 -: Януари 31, 2010, 21:20:36 pm »
Добър вечер на всички!Нова съм в тази тема,но ми престои ин-витро процедура скоро.Имам направени изседвания на 21-ви ден,а утре ще си правя на 3-ти ден от МЦ,но засега не съм пила противозачатъчни,защото никой нищо не ми е казвал.Как се определя кой да пие и кой да не пия и проблем ли е това?Мисля утре да питам Ани,дали да не почна да пия.Друго,което засега ме интересува е ,каква е връзката между излседванията на мъжът ми(СПИН,васерман,хепатит и спермограма) и сондажа,който се прави на 21-ви ден?Защото мен ме върнаха и не ми направиха сондаж,защото сме нямали спермограма.
« Отговор #483 -: Януари 31, 2010, 21:51:27 pm »
Здравейте момичета много много отдавна не съм писала
но следя форума отдавна.Искам да пожелая късмет на всички момичета започващи процедура стискам палци за добър финал с много :bfp:
Аз съм една от есенната група която след първи опит ин витро видях
така желаните :bfp:
 :bighug:    :bighug:
*
« Отговор #484 -: Януари 31, 2010, 22:07:41 pm »
didi107 радвам се за теб.
Дай боже и на всички нас да се случи.
DmC ние направихме изследванията на мъжа ми,по времето когато правих и моите. А противозачатачните трябвяше да пия месец преди ин витрото.Сондажа ми правиха през същия месец. Но тук разбрах,че не всички момичета са приемали противозачатачни.
Спермограмата е задължителна.
*
« Отговор #485 -: Януари 31, 2010, 22:18:02 pm »
Siesta,благодаря за бързия отговор.Аз зная,че спермограмата е важна,но не ми стана ясно поради каква причина Ани ми отказа да ми направи оценка на яйчниковия резерв и да направи манипулация сондиране щом нямам готова спермограма.
*
« Отговор #486 -: Януари 31, 2010, 22:47:25 pm »
Здрасти DmC,най вероятно за да са сигурни че ще започнеш процедурата веднага след сондажа.Ако има мъжки фактор и трябва да се лекува предполагам че е излишно да ти се прави сондиране докато не се отстрани ако евентуално има проблем .Не се притеснявай всичко ще мине докато се усетите и старт към големия финал  :)Дано това е успешния ви опит :crossfingers:всичко да е на ред.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #487 -: Февруари 01, 2010, 07:24:31 am »
Момичета, на някоя от вас закъснявал ли е МЦ след прием на Утрогестан? Аз приемах вагинално едва по 2 хапченца на ден (1 сутрин и 1 вечер). За последно взех едничко в събота сутринта. Днес ми е 16 или 17 дена след овулация и МЦ няма и намерение да идва. БТ ми е 37.35 и явно няма да ми дойде и днес. Само това остава - да се обзаведа и с липса на цикъл  :( и без друго беше оскъден последната една година. Дозата на Утрогестана беше прекалено малка. А може ли да има друга причина за закъснението (бременност е изключена) ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #488 -: Февруари 01, 2010, 08:35:43 am »
Гарче,на мене също след инсето ми закъсня от утрогестана,спокойно ще дойде щом изключваш бременност  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #489 -: Февруари 01, 2010, 11:39:27 am »
Ей, Маймун, не е ли време за отчет  :wink:
Не че очаквам нещо различно от поне 14-15 оплодени  :wink:
*
« Отговор #490 -: Февруари 01, 2010, 12:06:13 pm »
мерси BUBA12,дано на всички да ни е за последно.ДНес дадох другите си кръвни проби и питах за противозачатъчни,казаха ми да пия от утре,така че се радвам,че не съм изтървала срока.
*
« Отговор #491 -: Февруари 01, 2010, 18:38:00 pm »
Здравейтеее :)
Да се отчета и аз,голямо чакане беше,но всичко е наред и днес бихме първите три гонала  :)
От сърце благодаря на един човек,който беше с мен през цялото време :balk_21:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #492 -: Февруари 01, 2010, 18:41:52 pm »
Момичета вече официално се записвам като една от вас. Минавам на фронта ин витро, който сигурна съм ще е успешен за мен :) За всички нас ! Очаквам да ми дойде МЦ и започвам Регулон, а идния месец (или краят на този) стартираме боц-боц. Аз вече знам какво са инжекцийките, знам и как се бият - така че се надявам да нямам проблем с това. По къс протокол ще бъда с Гонал Ф. Док. каза 25 броя да си взема.

Тази събота възнамерявам да ходя до Мангалия за Гонал Ф и ако има някой желаещ за компания или да му взема лекарство - съм на среща. Само не знам как да се обадя до аптеката и да се разберем за наличност  :? Аз знам английски колкото да се оправя, но ако някоя от вас е по на "ти" няма да се разсърдя да ми напише на ЛС 2-3 изречения, с които да подпитам по телефона в аптека "Пурсанте". (по-точно не се сещам как да обясня, че търся 75 IU .. незнам и дали не може да си взема писалка, която да ми е по-удобна и колко единици се падат 25 х 75 = 1875 .. това 2 писалки по 900 единици + една дозичка ли ще да е ? Да не сгазя лука, ей  :lol: :lol: :lol:)
Ще пиша и в темата за лекарства от Румъния, та дано се включи някоя от вас по навреме.

П.П: О, днес на диванчето се запознах с Маймунчето, а Сиеста май само я мернах  :P Настигам ви, да знаете  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #493 -: Февруари 01, 2010, 18:49:25 pm »
Браво, а аз и да мерна не можах.Чак в асансьора разбрах. Другия път викай, свиркай :)  :) :)
Вярно,ти трябва да си спец вече с инжекциите,така,че и ампули да си вземеш  не трябва да имаш никакви притеснения.
Хайде настигай ни бързо :)
« Отговор #494 -: Февруари 01, 2010, 18:57:58 pm »
Да се отчета и аз най накрая.
 Имаме си 8 ембриончета,едното нещо изостава от старта ама са кат се изтреля и утре ще изравни другите маници  :lol: :lol: :lol:
 Утре ми е пункцията във 11.00 ч. ме викат там  :? :lol: :lol: :lol:
 Сиестаааа  :balk_21: ти си знаеш душооо  :lol: :lol:
 Гарчик ама и аз се запознах с теб  :lol: :lol: :lol:
 Радвам се че вече си на линия ,пожелавам ти един успешен старт и един щастлив финал  :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #495 -: Февруари 01, 2010, 19:06:29 pm »

Утре ми е пункцията във 11.00 ч. ме викат там  :? :lol: :lol: :lol:

Трансфер. :wink:
Успех!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #496 -: Февруари 01, 2010, 19:20:40 pm »
здравейте момичета и аз съм на линия днес ми дойде и утре съм при александров да види дали всичко  е наред и започваме с гоналчето.Ще бъда в аг в 10,30 а ко има някой и иска да се запознаем да пише.Успех на всички , ще ви пиша дано нямам някой задържан фоликул и да се почва
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #497 -: Февруари 01, 2010, 19:24:51 pm »
monkey успех утре мила ще ти стискам палци
« Отговор #498 -: Февруари 01, 2010, 19:26:25 pm »
Хахахаххах като беше пункция виках трансфер,сега обратното ужассс  :lol: :lol: :lol:
 благодаря ви  :wink:
*
« Отговор #499 -: Февруари 01, 2010, 19:28:17 pm »
monkey, :crossfingers: утре е голям ден :)късмет.