0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #640 -: Февруари 11, 2010, 10:34:22 am »
И аз съм с 10000 единици и на последния преглед Др Александров каза,че са около 7-8,/дано да са достатъчно качествени/.Ако са повече на брой тогава май изписва по-малко единици. Ти вървиш с три дни след мен нали.
*
« Отговор #641 -: Февруари 11, 2010, 10:34:50 am »
Добро утро на всички  :)
Сиестичка пак дупето като са уцелили :lol: не се притеснявай и успех утре :crossfingers:за пълна кошница с яйца :)

Сиска не се знае дали ще ти се сложи прегнил 5000 или 10000 най вероятно за това.На мен ми бяха изписали прегнил 10000 и накрая ми сложиха оветрил :) а прегнила го дадох на друго момиче.
Успешна процедура на всички и малко :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #642 -: Февруари 11, 2010, 11:00:14 am »
сиеста аз тази вечер ще си бия прегнила 10000 единици и при мен видя 8 фоликули , и аз все си викам дано да са качествени, на теб пункцията ти е петък нали .Ако е така аз вървя един ден след теб.
« Отговор #643 -: Февруари 11, 2010, 11:10:05 am »
Ей милички много стиснати палчета имате ,всичко ще мине както трябва сигурна съм все пак нали сме при док.Александров  :wink:
 Аз съм добре днеска все още не съм имала болки като ПМС чак немога да повярвам,още малко остана до истината ама аз си знам че ще е +++
 Аууу щях да забравя,сънувах че си правя кръвен тест в събота и резултата беше ЧХГ -  337 малеее подскачах на съм от радост ,дано и на яве е така а може и повечко  :lol: :lol: :lol: :lol:
 Успех милички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #644 -: Февруари 11, 2010, 11:17:00 am »
sisка нещо съм се объркала. Предупреди бавно да ти го вкарват.
Благодаря на всички за пожеланията,надявам се утре да се върна с чудесни новини.
Мonkey много силно стискам палци и по-добър да е резултата
 :bighug:
« Отговор #645 -: Февруари 11, 2010, 11:17:44 am »
Ей, Мънкич, нали знаеш, че на 10 ден такова ЧХГ показва - 2 бр ухилени бебешки муцуни  :lol:
Пожелавам ти го!
« Отговор #646 -: Февруари 11, 2010, 11:25:03 am »
Мила сиестичке, ако от прегнила не можеш да си седнеш на дупето, какво ще правиш след пункцията?!Мен всеки изминал ден ме боли повече, и наистина не мога да си сядам на дупето, а като пишкам...... да не ви казвам. Решението е вдигнати крака  :lol: Сега отивам да си видя бебетата и ще ви пиша по-късно как се развиват.

p.s. Ако някой е на Gonal сега, имам да подаря една дозичка (75Е), нека ми пише на лични, но трябва да се сложи не по-късно от 28.02, защото е ПЕН. Имам игли, така че не се притеснявайте (за тези, които не знаят как изглежда)
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #647 -: Февруари 11, 2010, 11:27:20 am »
сиеста а защо трябва да се вкарва бавно пргнила , какво значение има, мънки разбира се че резултата ще е две чертички.
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #648 -: Февруари 11, 2010, 11:30:13 am »
сиеста мила извинявай може ли  с един разтворител да се разтворят 2 шишенца от прегнила ,нали имам 10000, както правим с гонала.И така да ми гобият с една инжекция, че да обясна на лекарите тук в бургас, че не са много на ясно.
« Отговор #649 -: Февруари 11, 2010, 11:37:11 am »
Сиска, не може, а така трябва да ти ги смесят двете заедно- няма да те бодат сто пъти?! Само ги предопреди, че се разтваря по-трудно и трябва да му отделят повече време. И като пиша това, си мисля, че и четирите шишенца се смесват, а не като при гонала,  в един инжекционен разтвор- 2 или 3 дози гонал!
*

sisка

• **
  • 65
  • обичам мечтая вярвам
« Отговор #650 -: Февруари 11, 2010, 12:45:05 pm »
момичета помагайте че нещо не ми стана ясно с този прегнил първо единия разтвор се инжектира в праха , после се вади иглата и другия разтвор се слага в праха и накрая се изтегля едното и другото и се бие така ли.На мен в аптеката ми казаха че може с един разтвор двата праха де се разтворят и не знам сега какво да правя , трябва довечера в 22 да го бия ама тука в бургас са едни сестри в спешните центрове, че трябва аз да им обядня как, а те само да гобият.
« Отговор #651 -: Февруари 11, 2010, 12:55:03 pm »
Сиска ами защо не се обадиш на Малена или Ани да ти кажат  :wink: няма ли да е най добре така  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #652 -: Февруари 11, 2010, 12:55:30 pm »
Е, споко бе!
По-добре и двата разтвора сложи като се съмняваш и толкова!
Важното е да се смесят всичките 2 сухи и 2 разтворителя и така! Дали прегнила може с един разтворител - не знам, но то количеството разтворител влияе според мен само на самата болка от инжекцията! А това е....... най-малкия проблем, че ще те понаболи мъъничко повече  :wink:
*
« Отговор #653 -: Февруари 11, 2010, 14:07:32 pm »
sisка Ани ме предупреди два праха и двата разтвора Не ползвай само единия а и двата разтвора. Да го смесят хубаво, да го впръскват по-бавно/в листовката пише слага се винаги бавно и интрамускулно/и да ти го бият по нагоре.Явно ако е по надоло както при мен, е по-болезнено защото там мускула участва в повече движения на тялото, така аз си го обеснявам.   
*
« Отговор #654 -: Февруари 11, 2010, 14:36:02 pm »
Siska, виждам,че си от Бургас. Аз ходих да ми сложат прегнила в Света София. Моят беше 5000 ед. Сестрата беше една младичка и явно си разбираше от работата, тъй като въобще не я усетих като ми поставяше инжекцията. Но наистина и на мен ми я би по-нагоре към хълбока. Но аз пак си я гледах в ръцете де докато смесваше там прахчето  :) .
*
« Отговор #655 -: Февруари 11, 2010, 15:30:12 pm »
Ей,ще ви шляпам! Прегнила се бие на една педя от таза-кръста нагоре!!!! :needleani:За това е мускулна и се влива бавно! Не че другаде няма ефект,но явно тази е най - подходящата  :wink: локация!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #656 -: Февруари 11, 2010, 18:12:51 pm »
Аз пък доколкото знам може в един разтворител да се сложат до три сухи вещества - също като Гонала. На моята приятелка така й го направиха, но сухото вещество беше по 1500 ед. (ако това има значение). При мен се биха 1 от 5000 ед. и 4 от 1500 ед., наистина не помня в колко разтвор, но мисля, че ми остана.
Най-добре да питате Ани или Малена.

Успех и чакаме началото на положителната серия - Монки да се стяга, после вие сте наред!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #657 -: Февруари 12, 2010, 10:17:50 am »
Сиестичка мила не съм те забравила,стискам палци пункцийката днес да е минала повече от добре,и чакам с нетърпение да се отчетеш  :lol: :lol:
« Отговор #658 -: Февруари 12, 2010, 10:38:00 am »
Здравейте и от мен дойде и моят ред отново да се включа в любимата ни тема и аз вчера стартирах с първия пурегон дано този път всичко е наред и финала е щастлив.Желая от сърце успех на всички и само полужителни резултати.
« Отговор #659 -: Февруари 12, 2010, 10:40:25 am »
Успешен страт на процедурата Наде и разбира се още по успешен Финал  :crossfingers: :crossfingers: