0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
болки в корема - /по време на бременност/
« Отговор #20 -: Юни 05, 2006, 12:42:50 pm »
Объркана, не чакай кървене, а се обади на гинеколога и насрочете нов преглед.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #21 -: Юни 05, 2006, 13:50:42 pm »
неможе да си 3-4 седмица, брой седмиците от последното менструация
Матей - 1.04.2006 г
*

Obarkana

« Отговор #22 -: Юни 05, 2006, 14:11:51 pm »
Ok, аз смятам от овулацията, а от последния МЦ (20.04.2006) съм в 6.2 гс. Свързах се с моя доктор и той каза че е още рано да се каже, но в сряда ще отида пак на преглед . Това което той ми каза още е че при мен влияе и психологическия фактор от предишната неуспешна бременност и на този преглед ще видиме дали има развитие на плода или не. Дано да се окаже че страховете са ми напразни. А до тогава ще се опитам да се успокоя някак, ако мога.
« Отговор #23 -: Юни 05, 2006, 22:13:02 pm »
Ще стискаме палци всичко да е наред.Знам как се чустваш,защото и аз бях като теб след първата бременност която беше без сърдечна дейност като разбрах ,че пак сам бременна постояно мислех че пак ще се случи и за жалост така и стана ,не го пожелавам на никого и дано при теб всичко да е самовнушение ,но наистина посети лекар и не чакай да му свършела отпуската.И пиши как са после нещата.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #24 -: Юни 05, 2006, 22:27:46 pm »
Obarkana
Стискам ти палци всичко да е наред!!!!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  yahoo_17
« Отговор #25 -: Юни 07, 2006, 11:06:38 am »
Здравейте, лекарката ми забрани да пътувам с кола, заради болката в корема, основателно ли е или няма страшно, че ми се налага да пътувам и сега ме е страх да тръгна
искам съвет да отложа ли или да тръгвам смело :P
*
« Отговор #26 -: Юни 07, 2006, 11:19:03 am »
Щом лекарката ти е забранила да пътуваш с кола - послушай я!
Недей да рискуваш.
Тя знае най-добре твоето състояние.
*

Obarkana

« Отговор #27 -: Юни 07, 2006, 14:01:04 pm »
Мили дами, преди малко се върнах от преглед и за сега всичко е наред, дори се видя и сърдечна дейност. Не мога да ви кажа какво изпитвам, направо летя и не мога да спра да се усмихвам.  :lol:  Е все още тая страх да не се случи нещо, но ще се опитам да съм по-спокойна. Благодаря ви за подкрепата , много сте мили!  :D
И последно пожелавам на всичи да ви се сбъднат желанията и всичко най-хубаво.
*
« Отговор #28 -: Юни 07, 2006, 15:22:01 pm »
Честито и лека безпроблемна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #29 -: Юни 07, 2006, 16:27:04 pm »
Obarkana,
Честито и от тук нататък да го караш по-спокойно! Всичко ще бъде наред, ще се убедиш!  :D

« Отговор #30 -: Юни 07, 2006, 19:22:59 pm »
Честито! Само спокойствие и да не се натоварваш.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #31 -: Юни 07, 2006, 21:00:42 pm »
Цитат на: Obarkana
Мили дами, преди малко се върнах от преглед и за сега всичко е наред, дори се видя и сърдечна дейност. Не мога да ви кажа какво изпитвам, направо летя и не мога да спра да се усмихвам.  :lol:  Е все още тая страх да не се случи нещо, но ще се опитам да съм по-спокойна. Благодаря ви за подкрепата , много сте мили!  :D
И последно пожелавам на всичи да ви се сбъднат желанията и всичко най-хубаво.

Честито мила лека и безпроблемна бременност!!!И сурни краченцата ! :balk_21:
*

nesto

« Отговор #32 -: Юни 20, 2006, 09:24:03 am »
Някакви вести от Обърканата?
*

nesto

« Отговор #33 -: Юни 20, 2006, 09:24:55 am »
Някакви вести от Обърканата?
« Отговор #34 -: Юни 20, 2006, 10:07:23 am »
Честито Объркана! Сега най-важното е да бъдеш спокойна и да почиваш.
За да не отварям нова тема ще ви попитам тук: Аз също имам болки в корема, но лекарката ми каза че е нормално и при нужда да пия Но-шпа. Но от 3-4 дни усещам остра пронизваща болка в ляво, която е за част от секундата. В момента съм в 8 г.с. Може би трябва да спомена, че жълтото тяло се е превърнало в малка киста, която е от ляво. Дали тези остри болки не са от кистата. Мели, какво мислиш ти, бях ти описала размерите от вагиналната ехография?

« Отговор #35 -: Юни 20, 2006, 10:08:09 am »
Честито Объркана! Сега най-важното е да бъдеш спокойна и да почиваш.
За да не отварям нова тема ще ви попитам тук: Аз също имам болки в корема, но лекарката ми каза че е нормално и при нужда да пия Но-шпа. Но от 3-4 дни усещам остра пронизваща болка в ляво, която е за част от секундата. В момента съм в 8 г.с. Може би трябва да спомена, че жълтото тяло се е превърнало в малка киста, която е от ляво. Дали тези остри болки не са от кистата. Мели, какво мислиш ти, бях ти описала размерите от вагиналната ехография?

и при мен е така
« Отговор #36 -: Юни 20, 2006, 18:37:01 pm »
:lol: здравей, :balk_5: аз посещавам www.zachatie.org от една седмица малко след като разбрах че съм бремена.Харесва ми защото мога да си отговориа почти на всички въпроси.
Но ето от каде идва цялото ми притеснение:
Имам направена операция 1999г. като е установено чрез хирургична намеса кървене в коремната кухина но причината за това не е ясна.
В следствие на това имам 3- разреза апендицит(не е отстранен),панкриас,и разрез като при секцио.
Когато на 09.06.06 утанових наличие на бременост чрез два теста,на 16.06.06г. посетих генеколог,които малко ме разтревожи като ми каза че операциата ми предразполага към изванматочна бременост.
Тази новина много беше неприатна за мен ,и започнах да събирам информациа по темата,попаднах на интересни неща в този саит както и в  www.mamma.bg. и дуги.
Ако ти можеш да ме посаветваш или да ми дадеш ниакаква информация по темата ще се радвам да получа.
Лек ден и много, много успех ти желая!
 :thankyousign:
Re: болки в корема - /по време на бременност/
« Отговор #37 -: Август 10, 2006, 14:05:48 pm »
Здравейте момичета! Вече съм в 15 г.с. и отново получих болки ниско в корема в ляво. Точно там на левия яйчник имам малка киста, която според лекарите трябваше сама да изчезне до 3 месец, но уви...тя все още си стои там  :? Сега имам чувството че болката ми идва точно от кистата. Възможно ли е това? Моята лекарка ми каза да лежа няколко дни и да пия но-шпа и магнерич, но болката все още не отшумява. Тази киста опасна ли е за бебето ми и как ще се лекува, ако не изчезне сама?

« Отговор #38 -: Август 30, 2006, 14:00:37 pm »
Здравейте момичета, чудех се къде да си задам въпроса и реших да е тук.
Значи правим опити за бебе, и този месец ми закъсня с една седмица, ходих на лекар и той видя точица 3мм, но каза че е рано и да отида след 4дена.Отидох пак но междувременно ми дойде ако това е М всъщност, та точицата беше станала 17мм.Какво мислите дали е възможно да съм бременна въпреки кървенето.Доктора ми каза че не е съвсем сигурен и ми определи отново час след 10дена.Имам лека болка в областта на корема от време на време.Да пия ли обезболяващи?
*
« Отговор #39 -: Август 30, 2006, 16:30:05 pm »
Ами, това кървене може да не е било М. Според мен консултирай се и с друг лекар.Правила ли си тест за бременност?