0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте момичета!Честита нова темичка с пожелания за много сбъднати мечти!
*
Добро утро, момичета :D
Честита ни нова темичка! Дано се напълни с хубави новини! Стерче, мерси!
Надежко, добре съм вече мила.  :balk_21:

Хубав ден!  :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Стерче, видях и аз любимото ти клипче!Много е нежно и красиво! Но не се разстройвай, и твоето щъркелче ще дойде - вярвам че ще е скоро! Аз съм човек оптимист, и понеже съм отскоро тук - надявам се да е за хубаво! :balk_602: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Ха, добро утро и от мен! :)

Стерчо, мерси за темичката :) Дано ти е на късмет!
Викинка, стискам ти палци. Дано пак да си видяла ++!  :youwoman: :pink_dust_1: :crossfingers: :crossfingers:
Анмарко, радвам се, че си добре!
Маринка, я марш на тези лоши мисли! Никакъв карък не си :) Всичко ще се нареди, ще видиш!  :bighug:

Надежко, Анмар, Дениска, Жаси, Маринка, Стерче, Вики, Скарлет, Радостинка и всички останали, много много успешен ден и силни прегръдки

Стерчееее ама аз се влюбих в това клипче,ама да си кажа честно хем плаках ,ама и мноогоо се смях  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Привет!
Пиша набързо за да дам отчет, за съжаление отрицателен. От днес съм на дуфастон!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цитат
Публикувана от: Мonkey :) (iskra.p.dimitrova)  
Стерчееее ама аз се влюбих в това клипче,ама да си кажа честно хем плаках ,ама и мноогоо се смях  
И аз и аз! Това проскубаното щъркелче много ме изкефи! Дано всички да имаме поне по едно такова щъркелче, каето се бори за да стигне до нас рано или късно!
п.с.Вики  :bighug: ще дойде и твоето щъркелче миличка, няма да се предаваш!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
Гладех снимките...варненкиии...много ви завиждам, ама биричка не видях на масата-3 пъти гледах     или вие сте ги скрили нали?!
Няма бири ,Анизка,не сме ги скрили,Мунката още й държеше влага от грипа.Само на ушенце да ти кажаСтинка скри цигарите :wink:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Цитат
Гладех снимките...варненкиии...много ви завиждам, ама биричка не видях на масата-3 пъти гледах     или вие сте ги скрили нали?!
Няма бири ,Анизка,не сме ги скрили,Мунката още й държеше влага от грипа.Само на ушенце да ти кажаСтинка скри цигарите :wink:

Маринче, последното изричение НЕ сме го видели и НЕ сме го прочели  :lol: :lol: :lol:

*

anizi

• 1806
Сигурна бях-защото в пепелниците на снимките също няма нищо , ама тя е пушила в съседните, нали :lol: :lol: :lol: ако не знаете Мара подробната-моля да ви се представя
*
Здравейте и от мен !  :)
Лека седмица на всички и много положителни тестове. Ние правихме СГ и изследване за хламидия предната седмица. Хламидията е отрицателна ,а СГ отлична т.е. продължаваме да сме от неизяснените. Д-р Александров каза ако не ни се чака да отиваме след Нова Година и да почваме отнякъде.
Започвам да се просвещавам на тема инсеминации ,лапаро и условия за кандидатстване по фонд за ин витро пък дай Боже да не стигнем до там.  :?
Аз пиша по-рядко ,повече чета ,като имам време.
Стискам ви палци на всички  :)
*
Здравейте мацки ,по принцип цикъла ми е от 25-32 дни днес ми е 33 ден и само ми зацапва ,но ме боли корема много дано да не ми дойде на всички пожелавам само  :bfp:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Кете - пусни тестче, а още по добре и кръвен и задължително се консултирай с лекаря си! От мене имаш стиснати палчета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
<br />[/url][img]http://ticker
*
stertje ,благодаря ти за стиснатите палчета  :bighug: но мисля да изчакам до утре защото разочарованието ще е мн голямо  :?
*

stertje

• 538
  • звездобройка
С това зацапване, най добре на доктор! Не искам да те плаша, просто така съм чела миличка.
<br />[/url][img]http://ticker
*
нямам задържани фоликули ако е това ,на прегледа който беше на 04,11 д-ра каза че фоликула се е спукал,аз мисля че е от временцето  :wink:
*
Стердж много хубаво клипче. Момичета, оставяйте си прозорчетата отворени, че щъркелчета чукат и на вашите домове. Надявам се само да е по-скоро  :goodluck:
Аз да ви се похваля, че най-сетне успях да навия мъжо да отиде да синаправи спермограма. Утре ще са готови резултатите. А тук чакам много +++ тестчета
*
Здравейте, момичета!

Пиша ви, защото очакването вече взима най-доброто от мен и усещам, че скоро отново ще се вкарам преждевременно в "бременните" филми от последните два месеца.
Моята история е кратка, но наситена с емоции, защото повече от 8 години не ми позволяваха да забременявам поради здравословни "не-репродуктивни" проблеми и най-после през август тази година ми разрешиха, което ме направи безкрайно щастлива, но и много нетърпелива. Септември и октомври бяха повече от изтощители за мен и мъжът ми, особено във втората си фаза, докато не открих вас и не изчетох почти всичко по темите за "очакването на щъркела" btw дори гласувах за вас  :P ..нас.
Момичета, имам нижда от вашата подкрепа до понеделник, защото силите ми се изчерпват и все ме тегли към тестовете...

Благодаря ви предварително!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

anizi

• 1806
Оливия добре дошла  :welcome3:в нашите редици! Имаш нашата пълна подкрепа и стиснати палци  :crossfingers:не само до понеделник, а по принцип! Много се радвам, когато желаещите за бебче ставаме все повече и повече! Пожелавам ти скорошно преместване в бременните темички!!!
Здравейте и от мен  :) Стерче благодаря за темичката дано ти донесе късмет и покрай теб и на нас  :crossfingers: Аз засега съм от ловуващите пък ще видим,
bebo_sn  може пък тези резултати да не ти потрябват като ти гледам графиката  :crossfingers: :crossfingers:  за :bfp: Приятна седмица на всички и да се напълни с +++++++++++  тестчета Пожелавам ви август 2010 г. да е най щостливия месец за вас след ноември 2009 г. :) Успех Оливия  :crossfingers: :crossfingers: да не се задържаш тук  :)