Много ви благодаря за милите думи момичета, аз наистина не смея да се зарадвам, но все още силно вярвам, че по Коледа стават чудеса.
P.S Имаш ли някакви симптоми или още нищо?
Ми нямам кой знае какви симптоми, ще ти опиша какво усещах/-ам : Веднага след трансфера - придърпвания и в двата яйчника, тежест в кръста и под пъпа. Имах леки ПМС около деня, в който трябваше да ми дойде, от трансфера до ден днешен имам сташни колики и газове, лицето ми се изчисти (обичайно по това време имам по някоя и друга пъпка), ходя май по-често по малка нужда, а с другата нужда е голям проблем
но последните дни като, че не е чак така. Гърдите не ме болят - но аз по принцип пия ниски дози Достинекс и най-вероятно заради това. Много съм раздразнителна - на моменти избухвам и направо в истерия изпадам
и разбира се имам добър апетит, ама много добър
Странното в началото след трансфера беше, че не можех въобще да спя нощем. Сега заспивам лесно вечер, но се събуждам рано. Много се потя и през деня се потя ако стане по-топло в помещението, в което съм.
Незнам дали това са подскаващи неща, но ни най-малко съм очаквала, че са симптоми до днес, даже от 2-3 дни съвсем бях се обекуражила.