Не знам дали ще ме разберете правилно, но въпреки това искам да кажа, че аз съм въпросното момиче, публикувало темата за лаборатория Рамус. Ето и моята гледна точка:
Изтрих темата, не защото са ме заплашвали със съд или нещо подобно /по това време дори незнаех, че са заплашвали Сдружение Зачатие/. Напротив, най-учтиво ми се извиниха за стореното и дори предложиха да накажат виновните служители за грешката си, както и ми предоставиха контакти за съдействие от тяхна страна в случай, че нещо подобно се случи отново. Приех, че това извиниение е напълно искрено и че от лабораторията наистина държат на това клиента в крайна сметка да остане удовлетворен. Кратко мислих и реших да изтрия темата. Още повече, че след като бях публикувала поста си тогава, срещнах основно нападки и опити да се защити Рамус от явно доволни потребителки. Изглежда моят случай беше прецедент.
Сега, след като знам цялата истина, разбирам че съм се подлъгала доста наивно и глупаво. Ако можех да върна времето назад, със сигурност нямаше да постъпя по същия начин. За съжаление е твърде късно.
Искам да благодаря на всички от Сдружение Зачатие, които са отделили от ценното си време за да се занимават със случая и да им се извиня за главоболията които им създадох. Съвестно ми е като знам колко значими неща стоят на дневен ред пред Сдружението, а се налага да се занимават с кокошкарски истории.
И последно искам да се обърна към лаборатория Рамус-
Не ви прави чест, след като наистина държите на доброто си име, да действате по толкова долен и унизителен начин. Мисля, че дължите извинение не само на мен а и на Сдружение Зачатие.
Мога да ви уверя, че съм готова ако се наложи да застана с името си зад всичко което съм написала, като няма да спестя и някои подробности, които бях пропуснала в поста си тогава.