0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Среща - Варна?
« Отговор #40 -: Декември 24, 2009, 10:34:10 am »
Виждам, че организирате среща за раздаване на календарите, а кога ще е срещата за раздаване на медальони ?
Аз напоследък не съм чела активно във форума и май доста неща ми убягват. И календар исках, но може да съм пропуснала вече тази възможност  :oops:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #41 -: Декември 24, 2009, 12:09:28 pm »
Гардже , нямаме още среща за раздаване на медальоните.Мечонката едва смогва да ги организира по градовете,ще дойде и реда на Варна. :wink:
*
« Отговор #42 -: Декември 24, 2009, 12:30:36 pm »
Следващите дни няма да имам достъп до интернет и ще помоля като се разберете за ден, час и място някой да ми пусне един СМС  :oops:
Благодаря!

П.П. За медальоните - поела съм ангажимента да ги получа, веднага щом това стане ще пусна темичка за среща  :wink:
*

crow

• 2670
« Отговор #43 -: Декември 24, 2009, 13:20:27 pm »
Коки, в случай че пуснеш нова темичка за срещата, може пак да изпусна, затова ако не те затруднявам би ли пуснала инфо и в тази темичка (тъй като съм писала в нея, по-лесно ме намират новостите около срещите във Варна и поводът за тях :lol: :lol: :lol: )
Бари, мерси мила :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #44 -: Декември 24, 2009, 14:17:29 pm »
Амииии, Гардже ще се опитам  :wink:
Разбира се, че ще пиша, и ЛС-я ще пусна на тези, които имат да взимат медальони.
*
« Отговор #45 -: Декември 25, 2009, 10:01:37 am »
Защо ли не се съмнявах, че Лиса ще е първа пушка  :lol: :lol: :lol:
Давайте да се разбираме нещо, докато имам гледачи. Ако искате неделя, към 14ч някъде - ама къде, може и друг час.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #46 -: Декември 25, 2009, 10:55:04 am »
Защо ли не се съмнявах, че Лиса ще е първа пушка  :lol: :lol: :lol:
Давайте да се разбираме нещо, докато имам гледачи. Ако искате неделя, към 14ч някъде - ама къде, може и друг час.

:jump12: :jump12:
На мен деня и часа са ми удобни:)
Докато и аз имам гледачи:)))))))
Казвайте къде:)
Имам и една идея:)може в нас:)))така, който иска да види трио българка ще може а и няма да ми е притеснено да бързам да се прибера за да не е майка сама:))))
И не е неудобно отсега да кажа:)))))))Те децата са си в стаята а ние ще сме в хола:)
*

valkas_

• *
  • 5
  • [url=http://masadaler.ru/0.html ]дядь, глядь![/url]
Среща Варна
« Отговор #47 -: Декември 25, 2009, 12:54:42 pm »
Така дадох гласа си за шести ама задължително трябва да съм с малката защото мъжо ще ходи в Елхово за среща на випуска и няма кой да я гледа, ако става ще дойда с нея и да видим как ще се смъкна от Младост надолу пеша.
*
Re: Среща Варна
« Отговор #48 -: Декември 25, 2009, 14:45:54 pm »
Така дадох гласа си за шести ама задължително трябва да съм с малката защото мъжо ще ходи в Елхово за среща на випуска и няма кой да я гледа, ако става ще дойда с нея и да видим как ще се смъкна от Младост надолу пеша.
Ъ? Ние се уговаряме за 27ми
Лисо, не си прави такива илюзии, моля те  :D
« Отговор #49 -: Декември 25, 2009, 17:23:59 pm »
За неделя и аз съм на линия :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #50 -: Декември 25, 2009, 20:24:20 pm »
Уф... Момичета, малък проблем - обадиха ми се преди малко, че ще ни идват гости в неделя, ако искате да се видим утре, а ако искате вие се срещнете в неделя, а аз ще се уговоря с някой утре да му дам календарите да ви ги раздаде ( с Лиса например  :wink: ). Другия вариянт е следващите почивни дни.
« Отговор #51 -: Декември 26, 2009, 08:16:35 am »
АУУ за малко да изпусна!Сега последно разбрахте ли се къде и кога?И аз докато имам детегледачи да се възползвам. :D

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #52 -: Декември 26, 2009, 08:51:58 am »
Аз за съжаление днес немога защото наобяд ще имаме гости а после няма да имам време да изляза.
*
« Отговор #53 -: Декември 26, 2009, 11:52:27 am »
Ох, ами тогава да го оставим за след НГ. И без това май няма да можем да се организираме и за утре. Давайте да видим тогава - 2, 3.01 ?
*

crow

• 2670
« Отговор #54 -: Февруари 26, 2010, 22:29:58 pm »
Да бутна темичката напред  :wink:
*
« Отговор #55 -: Февруари 26, 2010, 22:33:49 pm »
Кога и къде  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #56 -: Февруари 26, 2010, 22:53:20 pm »
Гледам и не вярвам на очите си:)))
Гардже, да носиш и буца сирене:)
Аз съм на линия, вече няма такива като ония студове:)
*

crow

• 2670
« Отговор #57 -: Февруари 26, 2010, 23:03:17 pm »
Аз предлагам дата 3 Март ! Заведението ми е все тая. Имам да се реванширам и ако трябва даже във Владиславово може да е !
П.П: Мен ще ме познаете по това, че ще нося БГ байряче. Нали е празник? И никакви отсъствия !!!
« Отговор #58 -: Февруари 26, 2010, 23:06:13 pm »
Aa,кой го казва за отсъствията  :wink: Да видим накрая няма ли да ни метнеш пак  :) И аз съм на линия, този път няма срам  :wink:  :D
*
« Отговор #59 -: Февруари 26, 2010, 23:42:37 pm »
Аз мога ,ако е следобед,ще водя и беба  :)