Много ви благодаря сладурки. Честно да си призная докато четях си плачех от вашите пожелания. Пожелавам от все сърце на всяка една от вас скоро да се похвали със същото.
Искам да ви кажа нещо: със съпруга ми правим опити повече от година /всички мои хормони и неготава спермограма са ок/ и резултат никакъв. съвсем случайно една позната ми каза за един лечител, защото имам проблеми с гърба.....Прати ме да отида при него да ме види....Когато отидох му казах, че отивам за здраве без нищо конкртено. Той позна за гърба ми каза каквото имаше да ми казва и след това думите му бяха "ти не можеш да забременееш".....Последва кратък разговор, по времето на които той нещо правеше с ръката си без да ме докосва.Когато си тръгнах той отново ми каза "90% е сигурно, че този месец ще забременееш, ако не е този ще е следващия, но до края на годината ще имаш бебе" и аз забременях. Не знам дали е той има пръст в това или просто вярвах, но се случи.
Стана дълго, затова ако някоя от вас иска да отиде или да пита нещо нека ми пише л.с. за да дам координати......