0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Lub
« Отговор #20 -: Декември 03, 2009, 20:05:40 pm »
Много ви благодаря на всички  :bighug:
Гледаха ли те на УЗ?
[/quote]
Не са ме гледали. Лекаря ми изписа само посочените в календара лекарства. Днес сутринта като станах бях доста по-добре, но за кратко. В момента нещата се влошават и утре ще ходя да дам стерилна урина. Не знам дали ще ми  правят друго.
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #21 -: Декември 04, 2009, 19:27:23 pm »
Много съжалявам мила, днес как си? Надявам се по-добре. Пази се :)

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #22 -: Декември 04, 2009, 22:53:33 pm »
Много съжалявам мила, днес как си? Надявам се по-добре. Пази се :)
Днес съм доста по-добре. Вземаха ми и кръв, за да се види дали има нещо притеснително, а освен това ми изписаха и антибиотик. Така че за сега нещата са под контрол :)
Като излязат резултатите ще споделя какво ми е казал лекаря.
*
« Отговор #23 -: Декември 07, 2009, 22:02:00 pm »
Е момичета, излязоха ми резултатите и се оказа, че имам бактерия в бъбреците :(. Не знам повече подробности, защото личния лекар ми се обади по телефона и не ми беше удобно да го разпитвам. Утре ще ходя при него, за да ми смени лекарствата и ще разбера.Не знам колко е сериозно това.......
*
« Отговор #24 -: Декември 08, 2009, 06:37:31 am »
Lub, и аз не знам колко е сериозно, но се надявам да се възстановиш бързо! Прегръдки от мен и дано всичко отмине без проблемно! :bighug:

*
« Отговор #25 -: Декември 08, 2009, 09:50:24 am »
Миличка дано скоро се оправиш и всичко да завърши с  :bfp:  :goodluck:
*
« Отговор #26 -: Декември 08, 2009, 13:10:40 pm »
Ето ме вече с конкретна диагноза- Бактерия Escherichia coli.
Изписаха ми нов антибиотик и болничен до края на седмицата.
Момичета не вярвам да е станало "чудото", но ако пък е, тия антибиотици и лекарства дали няма да прецакат работата???? 
А и още нещо, забравих да питам доктора, има ли проблем да правя секс с тази бактерия? Да не се пренесе на мъжа ми??? Умишлено не правим, че малко ме е страх да не се пробуди цистита пак.

Благодаря на всички за подкрепата, една огромна прегръдка :bighug:
*
« Отговор #27 -: Декември 08, 2009, 13:26:24 pm »
Аз имах такава бактерия само че във вагинален секрет. Изписаха и на двама ни антибиотици .
Антибиотика го пих по време на менструация.
  Два дни след като ми свърши последното хапче антибиотик се появи кандида, която бе в резултата на нарушена флора във влагалището в следствие на прием на ант-к.
Споделям ти това просто да си подготвена. Най-добре помоли доктора да ти изпише нещо превантивно срещу кандида (гъбички).
Много е неприятно мила, но не се притеснявай с точния антибиотик ще изтрепете всичко. :)
Само бих те посъветвала да не го пиеш сега (все пак си след ову), струва ми се опасно.
*
« Отговор #28 -: Декември 08, 2009, 14:25:11 pm »
Melody, благодаря за инфото. Въпросът е, че при мен въпросната бактерия е в пикочния канал на път към бъбреците. Радостното е , че сме я хванали преди да навлезе в тях, защото след това било досто сложно лечението.
Относно противогъбичните възпаления ми е изписал Micosist.
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #29 -: Декември 08, 2009, 14:49:15 pm »
За да нямаш съмнения и притеснения, обади се на доктора. Обясни му, че си след О. и как да постъпиш с АБ-ка, въпреки че тази бактерия Escherichia coli е много упорита и трябва да се лекува.  :crossfingers:  за   :bfp:   и да няма проблеми с АБ.
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 15:16:20 pm от sonyas »

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #30 -: Декември 08, 2009, 16:45:54 pm »
Lub, миличка, добре, че сте я хванали навреме. Моля те, спазвай всичко което ти казват, че тази бактерия е много проклета и може да направи много поразии.
Бързо оздравяване  :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #31 -: Декември 09, 2009, 15:13:03 pm »
благодаря!!! :D
Говорих с лекаря и каза, че нямам проблем за АБ и това, че съм след О.
Денис, би ли погледнала моята графика, въпреки че след толкова лекарства не знам колко е реална......
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #32 -: Декември 09, 2009, 15:35:05 pm »
Според мен О. може да е била или на 13 ден от МЦ, или на 16/17 ден от МЦ /ако високите ст'ни на 14 и 15 ден от МЦ са инцидентни, от нещо друго/
Добре е да правиш и тестове за О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #33 -: Декември 09, 2009, 17:57:55 pm »
Според мен О. може да е била или на 13 ден от МЦ, или на 16/17 ден от МЦ /ако високите ст'ни на 14 и 15 ден от МЦ са инцидентни, от нещо друго/
Добре е да правиш и тестове за О.
Денис, на 14 и 15 ден бях с остър цистит и най-вероятно затова е покачена БТ.Отбелязала съм го в календара. :)
*
« Отговор #34 -: Декември 12, 2009, 10:02:03 am »
Здравейте милички, искам да ви питам нещо. След два-три дни трябва да ми дойде М. БТ спада, което е първият знак доколкото знам, но странното е че нямам абсолютно никакви ПМС. Възможно ли е това да е от лекарствата, които пия? Те да ми притъпяват усущанията???  8O
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #35 -: Декември 12, 2009, 14:18:20 pm »
Според мен е рано още за М.
 :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #36 -: Декември 20, 2009, 18:50:33 pm »
Денис ,би ли погледнала моята графика и по-точно нещата, които ми се случват. БТ почти не помръдва, а и имам някакво кървене, което не знам от какво може да е. То е леко зацапващо, прясна светло червена кръв./не по време на уриниране/ Други никакви симптоми нямам за каквото и да било.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #37 -: Декември 21, 2009, 09:15:54 am »
Графиката ти е добре.
Зацапрването може да е и от М. - доочистване на матката след М., понякога се случва да ти спре и след 1-2 дни да има пак зацапване.
Според мен се притесняваш излишно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #38 -: Декември 21, 2009, 19:48:42 pm »
Графиката ти е добре.
Зацапрването ...............
Благодаря ти Денис, наистина напоследък все си втълпявам, че нещо ми има и затова не се получава. Продължаваме с опитите и дано новата година да е нашата.
*
« Отговор #39 -: Декември 27, 2009, 12:22:40 pm »
Денис, би ли погледнала графиката ми. Защо така изведнъж БТ се повиши? И друго: възможно ли е О да е била през двата дни, през които нямах възможност да направя тест.