0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета ще пусна един списък,но предварително се извинявам че няма място за всички,писала съм имената не по симпатия а за който съм се сетила......заповядайте милички,малък скромен подарък от мен  :wink:
Като имам време ще се опитам да допълня списъка  :wink:
 Като цъкнете на него се овеличава.
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 11:41:29 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Страхотна си Маймунке! :D Не спирам да се усмихвам!  :D Благодаря за списъчето!
Петич - графиката ти е супер за сега!
Абе, тя готина, ама дано се е спукал фоликула когато е имало сърчице, че последните дни нещо го няма  :oops:
*
Душички, здравейте и от мен! : )

Хайде да се топна и аз под вирусите на Фибко и Скарлет :)

Успех на всички ви и повечко ++ тази седмичка!
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 12:24:19 pm от Раши »

*
Успешна късметлийска седмица и от мен
 :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 12:53:01 pm от briax »
И аз да се изкъпя с вирусчета  като това :a_cat_06:  :) Дано всички се заразим сериозно от тях и видим нашите здрави  :bori_005: :bori_008: :crossfingers:
Добър ден :D

Честита ви темичка, дано се напълни с много ++++ тестчета :D

Маймунке, дано ти е лека ръчицата :wink:

Момичета, напоследък прекалявате с картинките! Не може във всеки втори пост да има картинка или снимка. Моля, ви малко по-умерено, защото ще ме принудите да ги трия! А не искам да съм лоша :) :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Исе-Маймунке `убава,от къде ти идват на ума такива хубави идейки.Хайде дано Дядо Коледа да чете списъка всеки ден и да ни зарадва всички с най-желания коледен подарък.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Привет!
Честита нова тема и от мен!
Ето малко вирусчета и от мен- за повече  :bfp: тази седмица
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*
Мамче, не се отчайвай, месецът преди за забременея и моите ову тестове не хванаха ову. Аз си се успокоявах, че явно яйчниците са си почивали, за да произведат качествено яйчице още на следващия месец.
Благодаря ти за успокоението,Скарлет! :hug2: Много съм заложила на този месец....и лекарствата са ми за последно.Не искам отново да губя Надеждата. :?
Маймунке,искам и аз да ти благодаря,че си ме включила в СПИСЪЧЕТО си!Молитвата е най-силна,когато друг се моли за теб! :balk_81: Дано добрият старец не пропусне и теб!
И пак да благодаря за всички вирусчета на нашите бремелинки! :bighug:

Днес е св. Андрей - денят наедрява! Хайде да наедреят и очакващите! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
По този повод  Ви напомням да сварите и да ядете варива днес - жито,ориз,просо,леща,фасул,грах - каквото обичате.Според народните поверия това се прави,за да едрее житото през лятото и - да наедряват младите булки в онзи тъй желан от всички нас аспект! yahoo_33
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 15:10:11 pm от Мамче »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Пльооооос!  :D
Благодаря, Джиджи!
Тук нещо мъртвило е настанало  :?
Картинка няма да пускам, но ще ви черпя по едно сокче от сутрешните! :D :D :D
Хайде, Наздраве!
*
Добър ви ден и от мен.
Искре, много жалко, че и тоя месец няма маймунче. Гледай напред, дерзай с изследванията, а аз ще опитам да следвам прекрасния ти пример с въздържание от тестване преди закъснение.
Мамче, стискам палци!

Весела седмица на всички!
*
Привет и от мен!
Бая пусто днес тук! Всички сте се разработили май!!! Хайде стига, деня почти свърши!
Благодаря, че сте ме сложили в списъка на ловуващите, крайно време беше...а и в списъчето на белобрадия се мернах...е ха дано на всички ни да подари  :bfp:
Честито и на всички именници! Аз вече хапнах разни варива, дано да наедрея /само в онзи наш си смисъл/!
Лека вечер на всички!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Здравейте и от мен :)
Снежина, много ме развълнува с разказа си снощи (за дъщеричката ти и Бог) - дано е права милата душица и всички да си имаме дечица, НО скоро да е ! Че вече хич не ни се чака беее ...
Исе, като те видях че си пуснала темата си викам "арееее, пускам палците", а то  :( :( :( Нищо, около Коледа !!!
 Целувки и хубава вечер и предстояща седмица на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Така ,аз минавам само да кажа че в сряда най накрая ще съм при доки и ще ги броим тези пусти фоликулчета в 9.00 ч.,пу дано има повечко  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Ехеее и аз да се включа в новата тема най-сетне !
Да ни е честита !Дано да започнат вече коледните и Новогодишните изненади хайде късмет на всички!
Маймунке айде много хубави фоликули да имаш !
Малко не е ли раничко или ще ги следите из късо а!
Лека вечер момичета!
« Последна редакция: Ноември 30, 2009, 19:46:38 pm от viviq »
[/url]
*
Така ,аз минавам само да кажа че в сряда най накрая ще съм при доки и ще ги броим тези пусти фоликулчета в 9.00 ч.,пу дано има повечко  :lol:
Маймуноооо, как така бе??? Още от 3-ти ден ли ще ги мериш тези фоликули??? :ask: :ask: :ask: :ask: :ask:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Момичета не е рано. Яйчниковия резерв така се проверява. Броят се антралните фоликули и това се прави в началото на МЦ. Исе, при кой лекар ще ходиш ? Че май много ги смени и вече се оплетох  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Исе и аз като Гарджето се чудя при кой  :lol: :wink:

И в допълнение ще кажа - антралните фоликули са ранно-зреещите фоликули през първите 2-3 дни от МЦ, броят се чрез преглед с узи.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Моя грешка че не дооточних че са антрални фоликулчета  :oops: ,та затова толкоз рано ще ходя да видим нийй каква е таз работа с ниския инхибин  :? :D
 Хаахаххаа Гаргунооо,Радостчеее е ха познайте де  :P,ами при Младен Сариев от Майчин дом ще ходя за този преглед,пък да видим.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Моя грешка че не дооточних че са антрални фоликулчета  :oops: ,та затова толкоз рано ще ходя да видим нийй каква е таз работа с ниския инхибин  :? :D
 Хаахаххаа Гаргунооо,Радостчеее е ха познайте де  :P,ами при Младен Сариев от Майчин дом ще ходя за този преглед,пък да видим.

Чакайте,чакайте,не е дошла срядата,може да пише че се връща от преглед при някой в София  :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"