0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Браво Любомира само така  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
добро утро и от мене,Любомира успех   :crossfingers:на снимката,Радка и Мамчето хайде момичета да ни зарадвате с хубава вест :bfp1: ,Много обичам коледните празници - защото по Коледа стават чудеса  santa2,само трябва да вярваме .Тъй като мн ми се промени цикъла и незнам кога ми е овулацията  osi_10
Кете как ти се промени ? Почвай с тестчета в такъв случай,или отиди на док той да ти я проследи  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Добро утро :D

Мамче, благодаря за кафенцето ( абе едно, две кафенца и някой весела картинка на ден не са проблем, но да не се прекалява :wink:)

Исе, ще ме побъркаш :lol:

Любе, честита ти чиста микробиология :)
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 09:53:15 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Ами беше до 29 ден а сега стана на 33 дни мн странно и всеки път е различна овулацията.На 08,12 имам час при док да видим тези гадове -стрептококи дано да са изчезнали и да почваме с инсе,че ми омръзна с тези хапове да се тровя  :?
*
Момичета,много благодаря за палците ви,дано са вълшебни! :bighug:Но тъкмо приключихме с лова,сега се започва с голямото чакане... osi_18
Раде,само така.Дръж и не пускай.
Анизко,радвам се,че се появи. :heartbeat:

Браво Любомира само така  :wink:
osi_9

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Не е истина - два пъти си пиша поста и два пъти немога да го пусна  :x
сега трети път

Добро утро, момичета,
Мамче, мерси за кафенцето и  yahoo_17 :crossfingers:
Пете, я не се шашкай толкова с тази БТ, колкото-толкова - важен е резултата на края  :crossfingers: yahoo_17 :balk_48:
Браво за добрите резултати на Йоанка и Любомира, само така момичета, и така продължавайте  :balk_602: :balk_46:
Фовери, идва Коледа, а с нея и чудесата  :balk_600: :crossfingers:
Радостче, можеш да ме метнеш в ловуващи, че все пак трябва да се постараем за Коледно чудо  stork-boy

Анмарче,Раши,Дениска  :bighug: :bighug: :bighug:

Приятен ден на всички

*
Хубав ден и от мен мацки :) Много сладко кафенце мерсиии! :)

Прегръдки и на теб Надежка ;)

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Хубав и усмихнат ден, момичета. :D
Мамче благодаря за кафенцето, Успешен и приятен ден на всички  :)

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?v=wall&ref=nf&gid=207720821423
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 11:00:34 am от tortila »
*
Здравейте,благодаря за кафенцето, мноооого стискам палчета на всички-няма да ви изреждам,че може да забравя някоя  :oops: и да не ми се сърди само ви гушвам и вярвам, че ще успеете с ловуването и накрая положителния резултат  :bighug: :crossfingers:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Лек ден и от мене, аз отдавна надничам, но понеже днеспочивам и щъкам насам, натам и все не мога да се наканя да се включа.
Едно птиченце ми подсказва, че тая седмица ще имаме най малко две плюсчета! osi_9 osi_9 osi_9
<br />[/url][img]http://ticker
Стерче и една мънки на мен така ми шишне,хихихихи а даноооо хайде момичета успех на всички вииии,все пак първа темичка ми е напънете я самооо с ++++++++++++++++++++++++  :lol:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Здравейте,мацки.Днес пак добро настроение витае из темичката ни.И как да не е добро,предвид кой я пусна-нашата веселячка Маймунката ни хубава.
Цитат
Абе въртя едни доктори тукаааа     ,ама дано да е на добре.
Направо вече ще ме умориш,ама дано да е за добро наистина.[/b][/color]

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Честито на Бриакс и лека бременност! Много късмет! :crossfingers:

Много ме впечатли разказа на Снежи от предишната темичка - за малкото й сладурче и проповедите за Бог - много мило! Бог да помага на всички ни!
Сега да се отчета - вчера бях на фоликулометрия - имам си доминантен фоликул и до два-три дни ще е овулацията. Доки каза да действаме ;) Сега трябва да пусна Прогестерон на 19-тия ден.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Исе къде го изследва този Инхибин ? Във Варна ли ? Къде ? Аз такова нещо май само не съм пускала ... А при теб след като е изяснено от къде е проблема, защо само си пълниш главата с излишни щуротии незнам.
Някой питаше за Полижинакс. Доколкото знам не е вреден. Предписва се дори само при течения и без бактерии. Верно, че не е хубаво да се тъпчем с лекарства, но не се шашкай излишно.
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 15:12:22 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Гардже, само да ти е минало през ум и ти да го изследваш!!!... ще те  osi_6
Исето си знае, че и нея ако я видя ще я нашамаря едно хубаво заради този Инхибин..., но пък за утре и стискам палци за прегледа :).

Исе, сигурна съм, че всичко ще е ок yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Здравейте мили мой не пиша защото няма какво освен че днес ми излезнаха резултатите от биохомичен скрининк и са супер.Чета ви всеки ден , стискам палци и вярвам че по коледа стават чудеса .Много прегръдки и вирусчета от мен ... :bighug: :pink_dust_1: :bighug: :green_dust_1: :bighug: :pink_dust_1:

*
Пльосссссс, под вирусчетата!  :D
Ха дано! Благодаря ти, Госка!
Hello  :D :D
Госка :balk_47: :balk_47:
Исе  :crossfingers: :crossfingers: дано всичко да е ок.
Nomine хващайте го това яйце, и хайде в другата темичка :D