0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте с много хубаво настроение започва тази седмица и искрено се надявам да е с много ++++ тестчета и на всички стискам много палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
Добро утро и от мен! :)

Много вкусна закуска Петя, мерсии! :)

Анмарка, целувам те :)

Анизка, мерси за вирусчетата и за темичката :) Ха дано е най-успешната до сега! :)

*
Здравейте и успешна нова седмица на всички.При мен температурата си спада и със сигурност ще ми доде тези дни,ако не и още утре,а и след отрицателния тест вчера,няма какво по-различно да е.

Днес се изпокрихте всички!

Анмарче, хубави новини :D, чакаме да се обадят вече кога ще ти върнат бебчетата  yahoo_17 :egg: :egg: :egg:  yahoo_17

Никид, не е паднала значително все още, 37.00 градуса си е добре :)

Прегръщам ви момичета
:P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Здравейте и от мен, мили момичета! :occasion10:
Анизи, благодаря за темичката - Нова тема, нови положителни тестчета и то в изобилие!!! :crossfingers: :crossfingers:
Момичета, Виви, Радостче - кажете нещо  :oops: аз се вълнувам за вас повече отколкото когато аз очаквам :)
Никид, не се отказвай още  :crossfingers:
Анмар, 3 е прекрасно число  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
Хубава седмица на всички ви и много усмивки!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Като гледам Радост в такова добро настроение, подозирам, че вече е узнала добрата новина, а нас ни върти на шиш в момента. Давам и срок до 17.00 да си признава, иначе ще бойкотирам темата със спам  :lol:
Леле това последното си беше чиста заплаха  :P

*
Като гледам Радост в такова добро настроение, подозирам, че вече е узнала добрата новина, а нас ни върти на шиш в момента. Давам и срок до 17.00 да си признава, иначе ще бойкотирам темата със спам  :lol:
Леле това последното си беше чиста заплаха  :P

И аз ще се включа в бойкота  :lol: :lol: :lol:
16 дни след О. Не вярвам да е само утрогестана  :D
От нашите уста - в Божите уши!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Като гледам Радост в такова добро настроение, подозирам, че вече е узнала добрата новина, а нас ни върти на шиш в момента. Давам и срок до 17.00 да си признава, иначе ще бойкотирам темата със спам  :lol:
Леле това последното си беше чиста заплаха  :P

Ако това, че вчера ядох с охота солено, киселата и люта обикновена трушия със зелени домати и камби на майка ми (която не обичам) е доказателство, значи от вчера знам :lol: :lol: :lol:
Ама истината е в теста за бременност, а аз наистина не съм направила още :)
« Последна редакция: Декември 07, 2009, 15:01:52 pm от radosttinka »
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Леле Радостче постоянно наминавам да ви наглеждам и направо се възхищавам от търпението ти аз направо съм  osi_15 много искам да е станало и много стискам палци и се моля за вас всичките които чакате, ноооо търпението си заслужава и зная че резултата ще е + :goodluck: :bighug:
*
Днес се изпокрихте всички!
Я кой го казва! :lol: Спотайваш се нещо тиии....

И аз ще се включа в бойкота  :lol: :lol: :lol:
16 дни след О. Не вярвам да е само утрогестана  :D
От нашите уста - в Божите уши!
И аз се присъединявам.Давай теста! osi_17 osi_5 osi_18
ПП:И си чакам почерпката. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Хайде Ради, чакаме да правиш теста и да казваш добрата новина! :)

Здравейте!
Успех на всички и искам да се присъединя към ловуващите :pleasantry:

*
Стинке,  :D
направи го този пуст тест, че нещо са ми потънали гемиите! Айде мааа, Молъ тееееееееее
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Стинке,  :D
направи го този пуст тест, че нещо са ми потънали гемиите! Айде мааа, Молъ тееееееееее
Никакви потънали гемии!!!  :bighug:
Стинка като събереш сили  :crossfingers: :crossfingers: и после  :cheerleader: ама имаш 1час и 5 минути-17 часа е скоро!!!  :lol: :lol: :lol:
Стинке,  :D
Никакви потънали гемии!!!  :bighug:
Стинка като събереш сили  :crossfingers: :crossfingers: и после  :cheerleader: ама имаш 1час и 5 минути-17 часа е скоро!!!  :lol: :lol: :lol:
Е някой ще трябва да ми удари една бърза помощ и да докара до работа един тест :lol: :lol: :lol: иначе ще чакате :wink:

Здравейте момичета, чак сега успявам да се включа! Много работа, много нещо!Явно тук се споменава за  мистериозни тестове, които все още не се появяват, но усещам че ще се появят най-късно утре сутринта! Искренно пожелавам на Радостинка и всички други очакващи момичета, а и в най-скоро всички останали да ги последваме!Успех момичета, стискам всички видове палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета, какво ще я правим нашата Радост. Ще и дадем ли отсрочка докато се върне от работа :) .... но само до тогава. Още след работа да се замете до най-близката аптека и оттам право в къщи. След това я чакаме на отчет. На нас палтата ни избеляха, няма милост това момиче :)

Радостинче мила мноогооо стиснати палчета имаш,дано дано пу пу и аз чакам с нетърпение.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Естествено, че ще си направи тестчето, дайте да я оставим на мира  :balk_50:
Радост, най ярките две чертички ти пожелавам  :balk_602:
За себе си вече съм решила никакво избързване с тестовете - поне седмица след закъснението. Цялото това пренапрягане около датата, тестване през ден като започне да закъснява, надеждата, разочарованието... действаха ми много зле.
То и без това ако си бременна - си си бременна със или без тестовете, така че правенето им нищо няма да промени, само внася допълнителен съспенс  :wink:
*
За себе си вече съм решила никакво избързване с тестовете - поне седмица след закъснението. Цялото това пренапрягане около датата, тестване през ден като започне да закъснява, надеждата, разочарованието... действаха ми много зле.
То и без това ако си бременна - си си бременна със или без тестовете, така че правенето им нищо няма да промени, само внася допълнителен съспенс
:good_post: :BangHead: Проклета да съм ако отново направя тест преди една седмица закъснение.

Радост, :crossfingers::crossfingers:
Анмар, 3 са екстра, няма причина да униваш. :hug2: