0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Надежче, явно и аз ще трябва да му свикна. Иде ми да мина на противозачатъчни, само и само да спре. Така всеки път като почне да ми цапа, и все си мисля, че може да има бебе, но да не може да се захване, и все тестове правя.  osi_13 :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро, слънчеви мои момичета! Слагам по едно кафенце и ще го държа топличко докато станете!!!

Прекрасен ден ви пожелавам!!!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Анизка,ти що не спиш бе?Ама мерси за кафенцето де,супер е.Аз си мислех,че тая сутрин ще съм първото куку,ама не,Анизка е по-голямо куку от мен.Айде лек ви ден.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро и от мене. Анизка след такова кафенце няма начин денят ми да не е усмихнат!
Аз днеска съм в стария ни филиал, където колежката ми е в шестия месец, така че ще и се наслаждавам на шкембачето... пък може и вирусчета да витаят из въздуха. :D
Лек ден милички.
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро !
Анизи мерси за кафенцето !
Не знам при вас как е но ук в Стаза е ужасно студено !
Леден вятър и мн студ!
И все пак лек ден
Днес е ПЕТЪК и аз тоя уикенд почивам!
[/url]
*
Добро утро милички!
Анизка, ранобуднице мила, Благодарим за топлото кафенце! :D
Веднага се присъединявам към кафеджииките! :D
Стерче, поотъркай се в шкембачето, та да са заразиш със сигурност! :D
Лек и спорен петъчен ден! Честит петък Гардже! :D
Добро утро :D

Никид, какво стана с теб?!

Иде ми да мина на противозачатъчни, само и само да спре. Така всеки път като почне да ми цапа, и все си мисля, че може да има бебе, но да не може да се захване, и все тестове правя. 
Дагея, незнам дали противозачатъчните ще помогнат  :?. Аз никога не бях имала зацапване преди МЦ, след като почнах да пия противозачатъчни се появи - 1/2 дни преди цикъл.
Но сигурно при всеки е индивидуално...

Лек и спорен ден! Петъка минава бързо :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро  :D
Анизинко, мерси!
Гардже, Ч.П. (честит петък) :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Здравейте  :D
 Не съм писала от няколко дни,ама няма нищо ново при мен.Всеки ден си ви чета и ви стискам палчета.
 Радостинче честита ти лентичка,мн е сладурска  :wink:
 На ловуващите успешен лов,на очакващите дебели две чертички ,на бременните леки дни до финала.
 Гарченце честито ти петъче.
 Чао за сега ,ще ви наглеждам и ви мисля постоянно,дано третото списъче започне да расте  :wink:
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 09:09:09 am от radosttinka »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Добро утро, кафеджийки  :wink:
Мерси за кафенцето на Анизка  :)
Иде ми да мина на противозачатъчни, само и само да спре. Така всеки път като почне да ми цапа, и все си мисля, че може да има бебе, но да не може да се захване, и все тестове правя. 
Дагея, незнам дали противозачатъчните ще помогнат  :?. Аз никога не бях имала зацапване преди МЦ, след като почнах да пия противозачатъчни се появи - 1/2 дни преди цикъл.
Но сигурно при всеки е индивидуално...
Дагея, и аз пих противозачатачни и нямаше разлика  :? , ама да ти кажа че последните два месеца нещо го няма и това ме хвърли във "филма" да си мисля че съм бременна и се скъсах да правя тестове  :lol: , а като се появи 2-3 дни преди цикъл ми е ясно че нищо не е станало  :) и се успокоявам  :lol:
Наистина при всеки е индивидуално...

Оффф, аз днес пак съм на зъбаааар  :( :( :( , писна ми вече... Уж тази в Бг ми беше оправила всичко, но пак започнаха проблемите. Сега ще ходя при друга, не при този който ми предложи да ми извади жив зъб  :x :x :x и да видим какво ще каже...

Приятен петък на всички  :)

*
Честит петък и от мен - дано е успешен за всички!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Привет сладки мои :)
Хубав, студен, ветровит петък. Петъка е малка събота, нали знаете :) Давайте го по-ларж и хич не си давайте зор :) Повече усмивки и забава :)
Относно зацапването - аз пия Калмацин и вит.Е (400). Да ви кажа този път МЦ първите 2 дни беше супер. Както си ми беше едно време, но от 3-ти ден нататък само един - два пъти зацапва и туй беше. Но 2 дена си беше хубав и нормален. Незнам дали беше от въпросните витамини и минерали (някъде четох, че помагат затова ги пия), а може да е било защото бях на път и се бях разведрила максимално.
Цунки на всички муцунки :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Здравейте, слънца :sunshine:
Честит Ви петък!
Анизка, благодаря за кафенцето!
Да ви кажа, за мен Коледните чудеса започнаха да се случват  :P. Вчера моята половинка спечели почивка в Испания  8O още немога да повярвам :pipy_longstocking: защото ние никога нищо не сме печелили. Но ето, че всичко може да се промени и сега...:balk_69: ще ходиме на топличко за Нова Година или малко по-късно, че мъжа ми е труден с отпуските.
Сега (от 15.12 по ред на изписване) съм в очакване на следващите чудеса - :bfp1: - :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:  yahoo_17
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 09:44:42 am от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Една декемврийска темичка пълна с предко&
« Отговор #213 -: Декември 11, 2009, 09:48:55 am »
Честито ollivia пожелавам ви приятно изкарване.А на 15.12 скискам здраво  :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 09:56:28 am от Ivelina Lecheva »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
Здравейте и от мен!
Анизка,мерси за кафенцето.(сигурно е заразено) :P :heartbeat:
Оливиа,ами Честито! :dance2:Живи и здрави да отидете и да си изкарате чудесна почивка!И скоро за друго да ти честитим. :wink:
Дагея,и аз съм на дуфастон вече 3-ти цикъл,но такива зацапвания нямам. :dontknow: Съжалявам! :hug2:
Хубав петък на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Re: Една декемврийска темичка пълна с предко&
« Отговор #215 -: Декември 11, 2009, 11:11:22 am »
Здравейтее, честит ви петък!!!!
Оливийка честита ви екскурзия, Ани благодарско за страхотното кафенце. Лек ден на всички и  :crossfingers: за всички  :balk_21:
*

Никид, какво стана с теб?!

На мен си ми дойде,то беше ясно,сега трябва да си намеря Прегнил 5000 за новия цикъл,ако някоя има бих се зарадвала

*
Днес ми излезе резултата от изследването на Прогестерона правено на 21-ви ден - 47,64. Референтните граници за лут. фаза от лабораторията са 10,62 - 81,28.
Хубаво резултатче, а  :)
*
Здравейте и от мен!
Ето пак успях да се включа в края на работната седмица! :D
Много позитивна и усмихната темичка се е заформила! Другата, пусната от заразната модераторка мисля, че ще е най-бебеносната!
Чакаме само  :bfp:
Анмарче  :crossfingers: /по моя въпрос има ли развитие?/
Приятен и слънчев петък ви пожелавам!
Лелелееее, каква пустош  8O
Къде сте бе сладурки  :( ?
Петък дойде и.... всички изчезнаха  :lol: :lol: :lol:
Аз тази вечер съм на предколедно парти  :D
Стискайте ми палци утре, че сме по огледи, да си намерим хубава квартира и да не е много скъпа  :D

Оливия, честита ви екскурзия  :D :D :D!!! Супер!!! Ние миналото лято спечелихме самотетни билети до Кипър и през септември ходихме.