0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Бременност 6 меса след секцио
« Отговор #20 -: Декември 16, 2009, 17:10:35 pm »
Маги,четох ,че си с една тръба /след пластика май беше/и това наистина си Чудо. 
Пази си го и продължавай да вярваш в чудеса.
Те се случват ,когато най-малко ги очакваш.
Ще си имаш прекрасно лъвче.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #21 -: Декември 16, 2009, 17:56:05 pm »
Vali  да с една тръба съм. Другата я махнахме. С двурога матка, завишени НК и Т клетки. И за гарнитура тетратоастенозооспермия.  :lol:  От два дни се чудя дали наистина е възможно да ми се случва или сънувам, но...случва ми се. Теста е мнооого положителен - по-положителен е дори от този който правих с близначките - там втората черта беше бледа, а сега е много много червена.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #22 -: Декември 16, 2009, 18:22:50 pm »
Ох,настръхвам.
И аз искам още едно Чудо :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #23 -: Декември 16, 2009, 18:27:33 pm »
Стискаме палци висчко да е наред. Напълно разбирам объркването ти. И аз забременях точно 6м. след секцио. За съжаление направих спонтанен аборт. Два месеца след аборта отново забременях, но пак загубих бебето. А през предишните 13г. съм имала една единствена бременност и сега резултата сладко спинка  :D.
Стискаме палци!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Бременност 6 месеца след секцио
« Отговор #24 -: Декември 16, 2009, 18:47:47 pm »
Маги, честито!
Успех до края!
*
« Отговор #25 -: Декември 16, 2009, 18:52:38 pm »
Маги, честито ти коледно чудо! Много здраве ти желая и мъдрост, за да вземете правилното решение! Но, струва ми се, че ти за себе си вече си взела своето решение! Дано да има баби да помагат! Желая ти безпроблемна бременност и здраво лъвче от мъжки пол!

*
« Отговор #26 -: Декември 16, 2009, 19:10:01 pm »
Вече май вярвам, че чудеса се случват, и че понякога въпреки всички пречки мечтите се сбъдват.

Да, случват се! И аз повярвах в тях!  :D :D :D
И наистина се случват точно, когато най-малко очакваме!

Желая ти лека и безпроблемна бременност!  yahoo_17
Сигурна съм, че ще се справите - човек, когато иска да постигне нещо, намира начин да го направи!
*
« Отговор #27 -: Декември 16, 2009, 20:58:05 pm »
maggichka, от личен опит ще ти кажа, че няма да ти е лесно. Но особено ако има кой да ти помага,не се колебай!Ще ти трябват много сили и търпение особено през първата година, но си заслужава!
Тази сутрин и аз правих тест, но моя бе отрицателен. Въпреки, че не работим по въпроса за трето дете в момента, се запитах ако е положителен какво ще правим и мисля, че щяхме да се сдобием с още едно лъвче.

Като майка на две лъвици да те предупредя, че това е една много слънчева, но  и своенравна зодия! :wink:

П.П.Тези дни разбрах, че една позната с три деца-първото след инсеминация на 3 г, близнаци на 1 г след инвитро и 10ина неуспешни инсеминации е забременяла по естествен път.

*
« Отговор #28 -: Декември 16, 2009, 23:44:26 pm »
ООО, страхотно!! Пожелавам ти да си здрава, това е най-важно, да имаш неотлъчни помощници в следващите...година, две поне и много положителна нагласа! Дай Боже на повече жени такива Коледни чудеса!!
« Отговор #29 -: Декември 17, 2009, 02:01:22 am »
maggi4ka, честито чудо! Дано всичко е наред и да си имате още едно лятно щастие. И аз съм от мамите на породени дечица - първото след 5 години, 3 инсе, бременност на легло и доста проблеми с детето; второто непланирано (при 0 ест. бременности преди това), забременях на 7-мия месец след секцио, износих много леко и лесно, възстанових се много бързо след второто секцио. Дано и при теб се получи така! Щях да кажа, че много трудно се гледат породени деца, но всъщност основно зависи от темперамента и здравето на децата. Нашето батенце беше трудно бебе, аз преживях и следродилна депресия, ще си призная, че за малко си поплаках не от радост, като видях втория положителен тест. Но сега съм много щастлива, а и след като навършат 2г вече по-лесно се гледат. Дотогава само много сили и търпение ще ти трябват. Ако има и кой да помага, ще се справите, струва си  :wink:
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #30 -: Декември 17, 2009, 11:53:37 am »
Честито чудо,мила магичка!
Бъдете много щастливи,а каките ще помагат няма на къде :lol:
*
« Отговор #31 -: Декември 17, 2009, 11:56:06 am »
Пак да се включа, че се развълнувах от темата и се замечтах за трето...  :oops: :lol:
По-горе са ти писали, че гледането на децата зависи до голяма степен от здравословното им състояние и характера. Също така голямо значение имат нагласата и желанието на майката.  
Ето, ние сме без баба и се справяме. Имахме посещения само за 2-3 седмици и си признавам, че основното облегчение ми беше готвенето  :oops:
В трудните моменти стишкаш зъби, но след това колко са сладки плодовете на това търпение...!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #32 -: Декември 17, 2009, 12:40:56 pm »
Честито Коледно ЧУДО! От вчера като се сетя за теб и не спирам да се усмихвам. :D
Твоето ЧУДО дава НАДЕЖДА и на нас да чакаме чудесата си.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #33 -: Декември 18, 2009, 19:12:49 pm »
Честито и от мен! Много ме зарадва тази новина.Лека бременност и живо и здраво бебче!

p.s. Аз също чакам с нетърпение да минат 6 месеца от секциото,че и ние да си правим бебенце  :wink:
07.10.2009
« Отговор #34 -: Декември 18, 2009, 21:05:43 pm »

Поздравления, Магичка !
Всичко най-хубаво ти желая !
Леко и безпроблемно да мине времето
до срещата в вашият коледен подарък :)
Весели празници !
« Отговор #35 -: Декември 18, 2009, 22:43:56 pm »
Честито Магичка!!!Леки и безпроблемни 9 месеца и един щастлив финал!!!
*
« Отговор #36 -: Декември 19, 2009, 18:20:12 pm »
Магииии,Честито миличка :DМного се радвам да прочета това.Наистина по Коледа се случват чудеса.Вече и аз започвам да вярвам в тях :DКаквото и решение да вземеш помни,че Бог ни праща това което сме искали и мечтали ,а по някога по много :wink:
Целувки и спокойна бременност :hug2:
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 18:22:27 pm от dgina »
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #37 -: Декември 26, 2009, 18:42:57 pm »

4честито Маги4ка,
Пожелавам ти,вси4ко да е наред, много търпение и здрави нерви :D
Наистина е много трудно, с такава малка разлика да са децата,на собствен гръб го изпитвам(както се вижда от ленти4ките ми),но това е Дар Божи,това е най прекрасното на света :)
Дано има кой да ти помага :D
Успех и късмет до финала

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #38 -: Декември 26, 2009, 19:07:48 pm »
Честито ,Магичка!!!
Лека и безпроблемна бременност  !Много сили и пак сили ,и спокойствие  ще са ти нужни!Поздравления за силата ,която имаш !

Темата така ме развълнува ,че поциврих  малко.
Само бих допълнила:"неведоми са пътищата Божи" .

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #39 -: Декември 26, 2009, 19:26:55 pm »
Честито Маги.
Лека и безпроблемна бременнос и дано всичко да е наред с бебо.
Дай Боже повече такива чудеса да се случват на повече жени.
Стискам палци.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html