0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, бъдещи мамчета  :flower:
Дано леката ръчичка на Мамчето донесе късмет на всички ни и да влезем в 2010 с вярата, че най-съкровеният копнеж на всички ни ще се сбъдне именно в нея  yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:
Стерчи, благодаря за кафенцето пълно с любов  :balk_21:
moniks_s, нашите палчета са перманентно стиснати :hug2:

Момичета, имам жесток проблем, с който не успявам да се преборя от няколко месеца - ужасно ми капе косата и го свързвам с пиенето на допълнителни витамини. Винаги съм мразела синтетичните витанини, но сега пием заедно с мъжа ми - Mother & Father to be - и изглежда, че те ми го връщат на косата  osi_10
Ситуацията не е плачевна, защото аз имам много, но .. някъкви предложения?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Оливия,едва ли от витамините ти капе косата,в нещо друго ще да е причината.Аз имам такъв проблем,но се олучи точно защото не съм пила витамини по време на стимулациите.От 2 мес.пия цинк и определено се пооправих,бях чела че цинка помага при косопад.Освен това от доста време си пия ЦеТеБе.
Джинка,я раздухай кой се спотайва с добрата вест  :wink:.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Много ,много благодаря за стиснатите палчета на всички!И аз стискам винаги своите за вас!Хм,не съм много компетентна по въпроса ,но не ми се вярва да е от витамините!Пробвай с домашни маски за коса жълтък,зехтин ей такива неща,за да не пиеш и затова химии от рода на Ревиталивт/хининовата вода също помага/

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Ха сега добър ден и от мен!Аз като най-голяма поспаланка най-късно ми се пада да пожелая много късмет на новата темичка.Дано Мамчето с нейния ник ни направи всички мами-някои за първи път,други за втори!Дано ти е лека ръчичката миличка!
Маринка-недей така бе мила.Няма тук каръци в нашата група!Всеки си е със своя късмет.Бебетата не са нещо което се прави с ръце-казва свекърва ми.Ако беше така досега всички да сме си направили по няколко.Ще бъде и при нас-Вярвай!
И благодаря за кафенцето-то вече стана обяд.Ама аз сега си го пия.
Весела празнична седмица момичета!
  <br />
Добро утро щъркелчета сладки .Пожелавам много успешна и изпълнена с + тестчета седмица.

*
Здравейте пак!Радвам се,че ви е харесала темата,дано я оправдаем откъм  :bfp: :bfp: :bfp:!
Стерче,благодаря ти за кафенцето,още сутринта си го пийнах. :)
Олив,и аз не мисля,че е заради витамините.Стресът е отговорен за всичките ни несгоди.А и всичко покрай бебеправенето,графики,ову-та си оказва влияние.

Маринка-недей така бе мила.Няма тук каръци в нашата група!Всеки си е със своя късмет.
yahoo_33 yahoo_33 yahoo_33
Сега момичетата ще знаят кога да ти стискат палци, а техните палци са вълшебни да знаеш :D
Разбира се. :)Положително насочената мисъл,с добро чувство винаги помага.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Здравейте мили мои, много ви благодаря за стиснатите палчета!
И от сърце искам да ви пожелая най-вече здраве, щастие,късмет, повече усмивки и повече радост и ЛЮБОВ!!!
Обичкам ви и може вече да ме махнете от списъка с очакващите  :(, в събота бях посетена, но вече я изпращам тая гадюга и с нови сили нов късмет 
 :hello2: Желая на всички през Новата Година много здраве и късмет!
Може да ме сложите към очакващите  :bfp: :crossfingers:

*
Здравейте хубавици :)

Стерчи, мерси за кафенцето!
Чак сега сварих да отворя форумчето, че днес май бая работа ми се отвори. Лелката ме е натиснала здраво днес, едва мърдам.

Хайде дано и в тази прекрасна новогодишна седмица да видим ++ и да ги полеем със шампанско :)  :pink_dust_1: osi_9

Оливче, и аз имам подобни проблеми с косата. Започнах да правя една маска с Тривитаминол и да ползвам повече и по-качествен балам. Не знам дали има ефект засега. Ако искаш ще си пишем на лични.

Анмарчо, Наденце,
къде сте днес, никакви ви няма?
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 17:04:39 pm от Раши »

Здравейте  :D
Ето и аз да се запиша в новата седмичка  :wink:
Раши, цял ден бях на шопинг  :lol: , а сутринта нямахме ток и съответно интернет и затова не съм писала  :?
Ей, сега седнах да изчета какво сте писали.
И аз ви пожелавам успешна седмица, в която да изпратим (нетолкова хубавата за мен) 2009 година.
Наистина беше трудна година  :? , не само за мен де... съдя и по това което се случи и с близките ми... Но край, отива си вече...  :)

Приятна вечер, сладурки

*
Здравейте милички !
Честита ни Новогодишна темичка !
Аз чак сега успях да се включа!
Доста поработих и после по магазините с милото и после  докато се навечеряме и.... то станало късничко !
Айде давайте +++  новини, че да се поразведрим тука тая седмица!
Лека вечер на всички!
[/url]
*
Re: Декемврийско-Януарска седмичка презпъл
« Отговор #31 -: Декември 28, 2009, 22:15:01 pm »
Ехооооооо, и Вивка се появи!  :D
Ей, Вив ти не приключи ли с лова? Кога да не я очакваме онази, или кога да очакваме ++++??? Май сме на една дата двете с теб? :D
Жени, съжалявам, мила - Нова Година- нов късмет! Пууууу, дано!!!
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 22:16:47 pm от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Декемврийско-Януарска седмичка презпъл
« Отговор #32 -: Декември 28, 2009, 23:23:33 pm »
Охх момичета май няма да "изчкам" до датата си.. нещо ме наболява яко корема.Макар че има 5-6 дни до лелката.. нов месец нов късмет :) лека вечер на всички и успех-дано седмицата донесе много +++ резултати :)
*
Оооп Петинка не знам дали сме на една дата  този месец малко не съм сигурна кога беше О
Мисля ,че ще  е била по-рано от миналия месец ,но по същото време ме боля и бъбрека и сеа не знам кога да чакам М ама все тя явно ми е писано да мина и лапароскопия така че каквото това ще е !
Сега по-важното е да си настроим сърчицата за празник да посрещнем Новата Година защото тя ще е нашата !
Гушкам те дано е станало при вас този месец !
 saraapl не губи надезда все някога и при нас щастието ще дойде !
Лека нощ душички!
[/url]
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Здравейте момичета, честита нова седмична темичка,Мамче дано да ти е лека ръката и само +++ тестчета да има, на всички  :crossfingers:. И тази нова година няма да прекарам весело, днес ме посети лелката/много ми е тъжно/  :balk_145: :balk_145:, а очаквах че за нова година ще имам подарък. Опитвам се да събера сили и пак на ново... :(  Лека нощ и приятни сънища момичета.

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
момичетааа, всички ли спинкате?! :balk_91:
Мен пак  не ме свърта :countingsheep: :rockon: - 2 часа разходка, 1 час във фитнеса и все едно цял ден съм лежала и спала. Пфу, да му се невиди  :crazy:

Накупх си днес, по ваши препоръки, разни хубави неща - цинк, много хубаво балсамче и куп малки шишенца с различни масалца - ще правя маски. Ще ви държа в течение, но на лични  :wink:

сара, соня, милички не се отчайвайте! Поскърбете ден, два и почвайте с плановете за следващия цикъл.  :balk_21:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Добро утро на всички !
Аз снощи си легнах на време и съм се наспинкала рано тая сутрин!
Слагам кафенцето айде вземайте докато има каймак  :D

[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,хайде на кафенце дами.Мерси Вивка,аз докато пиша и ти си забъркала каЙвето,ами от твоето ще пием тогава.
Аз пак съм се кукнала рано,нещо не ми се спи хем снощи късно заспах.Лек ден ви желая и хайде надигайте се ,че само двечките ще ни е скучно.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро!Ето ме и мен, да се нареда за кафенцето,мерси Вив,че на Маринка да не и е скучно,то си е верно,колкото повече,толкова по-добре. :D
Айде вече давайте ++++,че нещо го закъсахме,вече никакви вещици,аз я чакам с нетърпение,така че пращайте я на мен. :D
Верно,че Анмарчето се изгуби,как си миличка?
Ох,хич не ми се работи,ама трябва.
Хубав ден на всички.
*
Добро утро!
Ехаа, Вив, страхотно кафенце, Благодаря! :D Гуушшш
Присъединявам се към компанията. :D
Много сте ранобудни, брейй :D
Аз пък сис се наспа, че ще пътувам до севера, довечера на банкет и утре обратно в юга  :D
Ако имам възможност да си включа нета ще ви наглеждам, а ако ли не - Весел и усмихнат пред и последен работен ден! И като се върна да видя само ++++++! Дано! :D