Нямам думи!
Мисля, че обясних вече, какво имах в предвид:
...само цитирах лекаря си, който, колкото и грубо да звучи, всъщност визираше финансовата страна на нещата и говореше от своя гледна точка...
Темата тук беше за друго - исках само да обясня и друга гледна точка във връзка с "рисковата бременност след ИКСИ", цитирайки думите на нашия лекар... и ако мога да помогна по някакъв начин на авторката на темата...
За един лекар бебето, което аз бих могла да имам с негова помощ, ще е успех, но няма да е съдба, както ще е за мене! И въпреки това не бих обвинила този човек в липса на морал! Не бих приела лично амбициите му да се развива като специалист...
Смятате ли наистина че не знам, колко скъпо е всяко бебе?!
Смятате ли наистина, че измервам цената на бебетата в пари?! Ако си го мислите наистина, това е не само обидно,... но и глупаво...
В предишния си пост дори се извиних за недоразумението... но нали ако бяхте обърнали внимание на това, нямаше да има с какво да си чешете езиците...
Винаги ми е било интересно, как така от съвсем мъничка искрица, само заради мнение, което се различава от нашето или не разбираме, лумват такива пламъци, разгорещяват се такива страсти... От една страна съжалявам за онова, което писах... от друга беше добре за мене, че станах свидетел на подобна гротеска...
Страстите се разгорещяват до такава степен, че изкривявайки думите ми и намеренията ми, човек ме цитира в подписа си с шрифт поне 16.
Самия размер на шрифта според мене е преувеличен, както и емоциите в дискусията!
И за недоразбралите:
На нас съвсем скоро ни предстои ИКСИ, в същото време вървим интензивно в посока осиновяване, преминавайки през много перипетии... Осиновеното детенце ще ни е също толкова ценно и скъпо, като роденото след естествено зачеване, като роденото след ИКСИ...
Нямам какво да добавя.