Добро утро и от мен
Кафето днес е уникално и няма как да го пропусна - благодаря,
Стерче, имам огромна нужда.
Аз имах супер странна нощ
- легнахме си с кокошките вчера - 8.00, че моята половинка беше изкарал 20 часова смяна, а аз сутринта едва станах за първия си работен ден. По някое време се събудих и по светлината, която се процеждаше през щорите реших, че е към 5.30-5.45 - пак много рано за мен, но...Премерих си БТ и се мушнах в банята, за да се измия и да видя на светло колко е без да будя мъжа ми. Гледам - 37.4
абсурд, вчера беше 36.9. Тогава ми просветна, че има нещо нередно...и то се оказа времето - беше само 11 вечерта
Обратно в леглото и така до 3.30, когато повече неуспях да заспя
Сега съм като "припикано мушкато"
и отивам да поплувам, за да се освежа и да изкарам някак деня.
Раши, миличка възстановявай се, но не бързай, че сърчицето е много важно и му трябва време, спокойствие и правилна храна
Сега си мисля, че косопада при теб може да е свързан със стреса покрай операцията. Аз още експериментирам със себе си, но скоро събудиха една заспала тема във форума. Ето линкче, ако не си я видяла още:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=5569.0Дени, нормално е да тъгуваш и според мен винаги ще има една част от твоето сърце, която ще тъгува за това, което си загубила. Времето и тъгата ще ти помогнат да се възстановиш и да посрещнеш новата душица, която ще дойде при теб тази година
Мънки, ти кога си на преглед?
Хубав ден, милички