Мерси
crow Ще направя всички нужни изследвания естествено, то иначе няма смисъл въобще да се срещам със специалист. Не, че е рядка ситуация да се назначават купища излишни, болезнени (и естествено скъпи) изследвания, но в случая вярвам че лекарите, към които ме насочихте не са от този "модел". А и доколкото успях да се запозная с основните неща, без подобна снимка с контраст е почти глупаво да се търси причина, чрез други изследвания (само), изглежда ми доста важно да се направи такава и то още в началото. Ама след филма: "Дайте да ви направим пункция и ако се наложи ще отворим..." понеже нямали диагноза хората, а мен ме заболял корем...
И това защото естрадиола ми не беше в норма, ама ако мислиш че са ми пуснали хормони преди да решат да ме "отворят" все едно съм някакво добиче - цъ ;)Добре, че не се съгласих на тази дивотия и си вдигнах партакешите за София, а сърдитковците не ми дадоха епикриза, та наизуст обяснявах в Правителствена какво ми е имало и какво са правили, какво са искали да правят... И когато Д-р. Георгиева ме попита дали си спомням поне какви са били стойностите на някои хормони в изследванията ми, а аз я погледнах тъпо и казвам: "Ами какви стойности? Такова изследване не ми е правено...", жената само дето не падна от стола си. По-искрено възмутен човек не бях виждала (освен себе си в огледалото де
) Веднага ми назначи такова изследване и проблемът се изясни набързо. Та от цялата работа, заради хормоните тогава се пукнала обвивка на яйцеклетка и ме е заболял корем така остро и после не ме заболя повече и не откриваха причина..., но за сметка на това пък бяха ентусиазирани да ме "отварят". Абе тя дълга и широка да пиша в детайли. Но след този случай точно, като видя някое "по-хард" изследване и веднага почва да ме гложди дали наистина е необходимо и от сорта, настоявам да ми се обясни в детайли защо се прави, какво ще покаже и пр., което обикновено вбесява лекаря когото питам
, едва ли не го обиждам с въпросите си.
Относно четенето из сайта, наистина за сега спирам да чета, че изтрещях направо и ме здруса параноята. Поне за хламидията бях спокойна, че нямаме, изследвано е в добра лаборатория с кръвен тест...като загледах коментарите и съвсем се огелпих. Сега ме налегнаха съмнения, дали наистина може да се лепне по друг начин освен, чрез полов контакт и наистина ли има шанс да бъде пропусната в кръвно изследване, мненията често се изключват взаимно...
Препълни ми се "харда" и "прегрях", малко почивка ми трябва явно. И аз като пияницата, който казал: "Като прочетох за вредата от пиенето и веднага спрях четенето"
Малко по малко ще свикна де, сега много се шашкам още.
Благодаря
на всички, че сте толкова търпеливи и ми четете глупостите. Хубава вечер/нощ от мен!