0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Re: Постепенно намаляваща БТ ?
« Отговор #20 -: Януари 17, 2010, 20:30:42 pm »
Марти мила пожелавам ти краят да е по-скоро, повечко силички и кураж да си събереш и да стигнеш по-бързо до заветната цел  :crossfingers: :goodluck:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #21 -: Януари 30, 2010, 08:58:08 am »
Благодаря ти миличка пожелавам успех и на теб  :goodluck:
Сега обаче ме гложди едно друго съмнение .... дали е възможно подуването на сливиците ми да се дължи на този спонтанен аборт  :balk_80: .... понеже ми дадоха болничен и аз май няма за какво друго да си мисля ....
Здравейте,момичета!ох тези  сливиците..аз съм с хроничен тонизилит,постоянно ми се образуват жълто бели топчета зад сливиците,правя постоянно промивки ,топли чайове,компресси ,обаче не могат да се оправят.Преди няколко дни бях попарена с гореща вода ,като разбрах че абортите  могат да имат някаква връзка с тонизилита,може би не пряка,но имат..разбрах от един приятел ,който специализира УНГ в болница,всеки ден правят операции по вадене на сливици..
Какво мислите по въпроса?Ако е така, направо утре бягам в болницата. :)
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 08:59:46 am от Leila »

*
« Отговор #22 -: Февруари 20, 2010, 10:27:11 am »
Момичета здравейте отново,реших да не отварям нова тема, а да пиша в старата.
Пиша ви,защото имам положителен тест.Направих го понеже имам същите признаци както от миналия месец, та теста каза "да".Незнам да се радвам ли или .... Сега е още много рано за доктор, по мои изчисления съм "забременяла" 3 дни преди М 8O .Та ще се наложи да поизчакам с доктора за сега.Имам бая въпросителни в главата.
За протокола само теста беше Presto(и пак чертата не беше наситена).
Благодаря за отделеното време  :bighug:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #23 -: Февруари 20, 2010, 12:55:29 pm »
Искренно ЧЕСТИТО :D
Раничко е още за доктор,но ти пожелавам всичко да е наред :D
Ако "изчисляваш" по половите контакти,то не си забременяла три дни преди М(то е невъзможно) а си имала късна овулация... :wink:
Но това вече е без значение,защото резултата е на лице :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #24 -: Февруари 20, 2010, 13:29:55 pm »
Благодаря много fibo,надявам се този път наистина всичко да приключи с щастлив край. А гледам сега вкъщи ми остана почти цяла опаковка Утрогестан от миналия месец, дали мога да си я почна или ..... не май е по-добре ако доктор ми каже, но много се притеснявам да не се получи пак кофти край  :(
Да взема да пусна една отделна тема относно "Прием на Утрогестан на своя глава?"  :ask:
« Последна редакция: Февруари 20, 2010, 13:31:46 pm от MapTu »

*

fibo

• 2168
« Отговор #25 -: Февруари 20, 2010, 13:38:01 pm »
Благодаря много fibo,надявам се този път наистина всичко да приключи с щастлив край. А гледам сега вкъщи ми остана почти цяла опаковка Утрогестан от миналия месец, дали мога да си я почна или ..... не май е по-добре ако доктор ми каже, но много се притеснявам да не се получи пак кофти край  :(
Да взема да пусна една отделна тема относно "Прием на Утрогестан на своя глава?"  :ask:
Щом се тревожиш,звънни на доктора си и му кажи прекрастната нивина :D Питай го за утрогестана,макар че той сам ще ти каже.Не губи време :D
Успех
Борко Бърборко
*
« Отговор #26 -: Февруари 20, 2010, 13:46:14 pm »
Благодаря мноооооогооооо за вдъхнатия кураж  :hug2:
Обещавам да информирам, когато имам все пак някаква по-различна информация от положителен тест

*
« Отговор #27 -: Февруари 20, 2010, 13:53:49 pm »
Да, наистина, за преглед е рано, но консулт е задължителен.
Успех и Честито!
*
« Отговор #28 -: Февруари 20, 2010, 17:25:49 pm »
Поздравления и от мен!Всичко ще бъде наред, вярвай в това!
*
« Отговор #29 -: Февруари 20, 2010, 17:35:55 pm »
Наистина много се радвам,че толкова момичета ми вдъхват кураж и подкрепят. Едно огромно благодаря  :bighug:

*
« Отговор #30 -: Февруари 23, 2010, 09:01:29 am »
Обещах да пиша ...... не че има много за писане,но вчера отидох на лекар.Знам че е мноогооо рано,но ме беше обзел един страх.Та поговорихме си с докторката, погледна на УЗ, но каза че е прекалено рано (аз на друго е съм се и надявала).Обясних и че посещението ми е главно да ми каже да пия Утрогестан,а не да установи бременност.Тя така и направи,само че ми каза веднъж дневно по 1 таблетла вагинално.И това е нещо. Аз си пия фолиева киселина и витамин Е и тях да продължавам.Каза ми след 2 седмици или 10 дни да отида пак.Та това е  :D А само да вметна, че вчера сутринта направих втория тест Престо и излезе втора наситена черта (колкото контролната) :D

*
« Отговор #31 -: Февруари 23, 2010, 09:24:51 am »
Браво, МарТи, надявам се малко си се поуспокоила.
Стискам палци след две седмици да махнеш всякакви притеснения.
Успех до заветния финал  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
*
« Отговор #32 -: Февруари 23, 2010, 09:31:50 am »
Браво Марти, честито!! И аз като Фибо смятам, че си имала късна овулация, няма как да забременееш 3 дни преди М  :) но това няма значение, важното е , че чудесата се случват когато най-малко очакваме!! Пожелавам ти лека бременност и ще чакаме да се похвалиш след следващия преглед  :goodluck:
*
« Отговор #33 -: Февруари 23, 2010, 11:37:58 am »
Браво Марти!МНого се радвам,май миналият месец сме преживявали еднакви тревоги мила!Стискам палци сега всичко да е наред до края!

*
« Отговор #34 -: Февруари 23, 2010, 12:40:59 pm »
И аз стискам палци на всички  :wink:
Това ще са двете най-дълги седмици през живота ми ........

*

fibo

• 2168
« Отговор #35 -: Февруари 23, 2010, 12:46:27 pm »
Мила,дано сега си малко по-спокойна. :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #36 -: Март 02, 2010, 17:41:40 pm »
Аз да отчета малко дейност. Бях на лекар преди малко - 7мм плоден сак отговарящ на около 5-та седмица. :bighug: След 2 седмици пак на лекар за пулс :) Та това е, още ми е едно такова нереално .......

*
« Отговор #37 -: Март 02, 2010, 17:43:26 pm »
Браво Марти ;) Видя ли как хубаво стана! Честито и успех, и лека бременност мила! :)

*
« Отговор #38 -: Март 02, 2010, 17:52:59 pm »
Е, браво, страхотни новини!
Успех до финала  ylinfant
*
« Отговор #39 -: Март 02, 2010, 17:54:50 pm »
Браво Марти,супееееееер! :hug2: