0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 52
« Отговор #240 -: Януари 25, 2010, 15:17:43 pm »
Скарлет гледам сме на една възраст по бременност,та да попитам как така успяха да видят пола толкова рано?
Марита, на ранната фетална морфология бях в 11 г.с. и 6 дни. Тогава лекарката каза, че изглежда, че е момче, но е твърде рано да се каже със сигурност. Могло да излезе и точно противоположното. Днес вече се видя пола добре, даже таткото го видя, но аз утре влизам в 16 г.с., а бебето е голямо като за края на 17-та. Ти май току що влизаш в 14-та седмица, потърпи още малко, скоро ще стане ясно.
Иначе всеки път ме гледат на 2Д и на 4Д ултразвук. Явно си зависи от лекаря, апаратурата и от това как е обърнат бебчо. Важно да е здравичко, пък каквото дойде.

Малви,
леки финални метри!  :lol:
« Отговор #241 -: Януари 25, 2010, 16:06:27 pm »
Scarlett, сините гащи са те зарадвали, радвам се за това! Малвинка, и секцио да е, после нещата да са наред! То при теб не останало...Момичета, пазете се в тия ледовити дни!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #242 -: Януари 25, 2010, 16:10:59 pm »
Скарлет, честити ти сини гащи!   :bori_002:
Малвинка, щом бебо е решил така да излиза, така да е - важното е да е жив и здрав, пък.....каквото Бог е решил!
При нас голям стууууд - да си пазите тумбачетата!  :stuuud:
« Отговор #243 -: Януари 25, 2010, 19:25:07 pm »
silvi4ka блатодаря ти  :D няма да прекалявам

Скарлет честити сини гащета  :bori_004:

Аз да се оплача малко  :lol: то бива лакомия,бива ама като мойта май няма,така си похапнах одеве  :eating: че немога да дишам и корема ми стана много твърд,та сега се чудя какво да правя  :lol:
« Отговор #244 -: Януари 25, 2010, 20:07:50 pm »
Скарлет, честити сини памперси :)
Аз си пазя леглото в нас и в сряда ще ходя на лекции в Бейби Мола, много ми похвалиха техните лекции - организират се от училище мама :) После ще кажа как беше :) АКо има желаеща мама, много ще се радвам да се присъедини към мен :)
А, вижте какво намерих:

http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8/
[/url][/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #245 -: Януари 26, 2010, 07:00:56 am »
Благодаря ви момичета за топлото посрещане. На мене ми се размина прегледът в петък, защото лекарят ми е зает по неприятна причина и днес ще трябва да се обадя да си направя нова уговорка, но дано да е по скоро защото предния път всичко за 6 седмици напред беше заето. :crossfingers:
Скарлетче - Честити сини гащета. :balk_5: :bori_002: :bori_003:
Малвина - има още малко време да се обърне бебо, ако ли не не се притеснявай и обърнат пак ще го изкарат. :crossfingers: yahoo_17
Големи студове ги дават при вас в Бг, пазете се :bighug: - то не че и тук не е студено, но под -20 май не са падали.
Лека седмичка момичета.
<br />[/url][img]http://ticker
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #246 -: Януари 26, 2010, 08:29:23 am »
Добро утро мили момичета кокичета!
ЕЕЕЕ Стерче, тези доктори при вас направо ще ме изкарат от нерви! То не ти остава друго освен да чакаш, обаче аз много се надявам съвсем скоро да ти запишат час, тъй като не е отменен по твоя вина!  :bighug:
« Отговор #247 -: Януари 26, 2010, 11:05:00 am »
таман като четох и си помислих,че и в българия е станало такова,но после видях,че става дума за холандия.....значи същата работа.аз отворих шампанско като ми дойде реда да ида на лекар.

« Отговор #248 -: Януари 26, 2010, 11:57:35 am »
А-а! Марита, току-що забелязах различното в линийката ти!!!  :P Честито!

Топли и щастливи дни на всички!  :balk_104:
*
« Отговор #249 -: Януари 26, 2010, 12:42:27 pm »
Марита желая ти дълъг и щастлив семеен живот!Много смях и тропот от детски крачета да изпълва дома ви!
Скарлет честити сини гащи!

При мен нищо ново.В тия студове седя само вкъщи.В четвъртък съм на жк за последно при лекаря който ми следи бременността-следващ преглед при доки при който ще раждам.Само беба да си поседи още малко на топло!

*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
« Отговор #250 -: Януари 26, 2010, 12:52:46 pm »
Здрасти на всички бъдещи мамчета,
реших, че е крайно време и аз да се включа във вашия отбор  :D

jasmin_veni, тези лекции в бейби мола много ме заинтригуваха, ще разкажеш как е минало, нали... а за храненето, определено е много важно за дечицата ни   osi_9
Поздрави и целувки на всички и Нека силата да бъде с нас  :bighug:
« Отговор #251 -: Януари 26, 2010, 13:08:12 pm »
благодаря на цвети и хриска и успех на вас също :D

« Отговор #252 -: Януари 26, 2010, 13:44:07 pm »
Ей, голям студ, момичета-кокичета. Направо не си представям като си тръгна от работа какво чудо ще е. 
Много благодаря на всички за поздравленията!
Стерче, няма ли вариант да ти предложат преглед за по-ранна дата, все пак не по твоя вина правят промяната? Ех тия ваши лекари...
Жаси, после чакаме отчет за лекцията. Каква тема ще разглеждат този път? И изобщо в този мол заслужава ли си да се отиде, че ми е на другия край на София, но пък сигурно има интересни неща?
megsun,  :welcome: Лека бременност и здраво бебче на финала!
Хубав ден на всички и погалете коремчетата!  :lol:

« Отговор #253 -: Януари 26, 2010, 14:22:12 pm »
аз като разбрах,че съм бременна веднага се заех да си търся лекар,като мислех,че като в българия ще стане бързо,но в нашия град нито един кабинет неможеше преди края на януари,а аз исках все пак да се види дали не е извънматочна и т.н.записах се в друг град,но пак трябваше да чакам около месец...тогава се изнервих и реших да изсимулирам спешен случай,че така вече ставаше.отидохме посред нощ в една клиника и аз казах,че имам спазми,прегледаха ме фалшиво любезно.тя просто си проведе един бърз и кратзк монолог,от който аз почти нищо неразбрах и си ме изпрати (поне разбрах,че не е извънматочна) няма да ви кажа колко беше сметката,но добре,че ми се поема от здравната каса.така...след това аз реших да си запиша час в нашия град и да отменя този за след месец,че така и така бях вече разбрала,че нормално съм бременна и мога да почакам два месеца.така и направих и на 11.01. сега трябваше да извърша първия си нормален ЖК преглед при гинеколога,който смятах да ми следи бременността,но като отивам то с еоказа,че пропуснали да ми запишат часа и направо аз съм си чакала тоя дето духа.вината беше тяхна и те с цялото си нахалство ми казват,че имат друг час за април.да съм си потърсела друг.е как? то и при друг шанса м ие същия.така с еозовах при личната си лекарка и така дефакто сзм без гинеколог и само с направления по преценка ще посещавам такзв.идва ми да им смажа тиквите прости на тия глупави швейцарки.ей момичетааа много тъпа нация са тия хора вярвайте ми.ние сме си много добре.да им ...да не кажа какво на уредената държава.не бях сънувала,че няма да може бременна жена да посещава гинеколог.

« Отговор #254 -: Януари 26, 2010, 14:46:38 pm »
Здравейте момичета! Добре дошли на megsun и stertje! Лека бременност и на двете! stertje, а теб отдавна те чакахме тук, ще видиш, че този път всичко ще е ок! Лека бременност и на двете ви! Скарлет, честити сини гащи :bori_002:
Малвинка, бебчетата понякога се обръщат в последния момент, пък каквото и да стане, ние сме с теб! Жаси, и на мен ми е интересно какво ще ви учат там.
Аз след малко съм на ЖК, после ще докладвам :) а и от време на време имам леки контракции, да видим ще пия ли нещо...marittaa, лелеее тия швейцарци направо...нямам думи, да ги хванеш и  :fighting: :bonk:
*
« Отговор #255 -: Януари 26, 2010, 14:50:27 pm »
Хриска,леко раждане :)

« Отговор #256 -: Януари 26, 2010, 15:02:39 pm »
Утре ще пиша по-подробно, но това не е училището в МОла на Стамболийски, а това:
http://www.ma-mabg.com/

Утре лекцията е за нормално раждане и искам да видя двете гледни точки на двете училища. Такава тема вече слушах в Мола на Стамболийски, сега искам да видя тук каква позиция ще заемат.
[/url][/url]
*
« Отговор #257 -: Януари 26, 2010, 15:05:00 pm »
Parsi много благодаря!Целувки на двамата юнаци! :bighug:

« Отговор #258 -: Януари 26, 2010, 15:28:00 pm »
Скарлет виждам,че си от софия.аз също и сега в неделя си отивам за една седмица.дали няма начин да си запиша един преглед при твоята лекарка? предполагам не,но съм длъжна да питам :D

« Отговор #259 -: Януари 26, 2010, 16:22:50 pm »
Марита, писах ти на лични да не разводняваме темата.

Хриска, вече не остана. Сигурно вълнението е голямо :)

Smile_baby, чакаме отчета след прегледа.  :)