0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Втора за годината късметлийска темичка (11.01.-17.01.2010)
« Отговор #100 -: Януари 13, 2010, 19:20:50 pm »
ООп пак съм тук
Мonkey глей как действа като по асовник браво все така душко а и биричката е на линия гледам тва за да посрещнем новите попълнения нали!
Добре дошла на my bebe дано по-бързичко да отидеш в темата на бременелките!
Има ли изяснен проблем при вас или още търсите проблема ?
Тук може да намериш полезни съвети морална подкрепа и много добри и силни момичета ,които винаги ще те подкрепят!
Успех ти желая от все сърце!
[/url]
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #101 -: Януари 13, 2010, 19:22:41 pm »
 :welcome_1: на My Baby!Дано по-скоро се преместиш в така мечтаната от всички нас тема на бременните вече момичета.
Мънки направо ме закопа с това обръщение бабички.Ама и си го търсим де.То аз започнах това за годините,ама мойте са множко беееее.Най-стара съм тук при щъркелите.То вече ми отива бабичка да ми викат.Ама купон да става.По няколко beer:: beer:: beer::всички можем да ударим.Аз да си удавя мъката от идващата лелка.
Хайде наздраве!
  <br />
*
« Отговор #102 -: Януари 13, 2010, 19:42:46 pm »
А добра ви вечер!
Добре дошла my bebe:welcome_1: И дано скоро да се прехвърлиш при бременилките!
Ей, маймун, ама не така брееее, не сме още за там!  :D :D :D
А за биричките - благодарности! Веднага си пиивам с вас!

« Отговор #103 -: Януари 13, 2010, 19:46:59 pm »
Абе не сте не сте ,ама сутринта баш така сте си пили кафето,утре да не земета да обсъждате кой какви килоти носи,или какъв вит кастанетки ще си сложите хахаахаххаха  :lol: :lol: :lol:,ей шамандури всички сме си млади пилета ,и титиии мн пък знаеш ти че си най старата  :D :D :D,дрън,дрън та пляссссссс.Важното е да се чувстваме добре ,пък годинки,еми няма как трупат си се ,ама.....  :wink:
 Малди, стари се си ви Обичкам така да знаете  :grouphug: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #104 -: Януари 13, 2010, 19:59:27 pm »
Здравейте момичета :DДоста време не съм писала,ама то и няма какво.Този месец ми е много объркан,ма да видим какво ще излезе накрая.
Радостинче,пиши ме за 21.01 пък каквото сабя покаже :wink:
А сега искам да помоля Тити да надникне да види аз на колко години съм,а има и още една мацка която е по старша и от нас :wink:Ама няма да се предаваме я,горе главата и при нас Чудото ще стане,нали хубавите работи ставали бавно :DГоре главата :DПравилно го е казала Мунки,важно е как се чувстваш...да пием за това beer:: beer:: beer::
Е хайде приятна вечер и по-вече усмивки и добро настроение!Обичам виииииии :grouphug:
*
« Отговор #105 -: Януари 13, 2010, 20:01:32 pm »
Привет момичета!!
my bebe, добре дошла! С риск да повторя - пожелавам ти да не се задържаш много време тук, а марш в бременелската тема  :P каквито и въпроси да имаш - ние сме насреща!
Маймунке, много ме забаваляваш  :lol: права си, годинките не са най-важното, духът също е много важно нещо - може и на 20 години да си, ама ако си паднал духом -'файда от младостта ти няма  :?
Аз да се похваля - днес бях на док, прегледа ме, каза, че нещата са добре, матката ми се е контрахирала, лигавицата е вече нормална, абе нещата идват по местата си. Взе ми и ПАП, ще е готов в понеделник, дано и той да е наред.
това е от мен, нямам много за писане, но да знаете, постоянно ви следя и чакам някой да се похвали - като гледам графиките - май този месец ще са доста  :wink:
*
« Отговор #106 -: Януари 13, 2010, 20:38:26 pm »
my bebe добре си ни дошла!Абе дами нали всички сме на по 20!Айде и аз да ударя една биринда с вас  beer:: beer:: beer::Наздраве и горе главите!Цунки

*
« Отговор #107 -: Януари 13, 2010, 22:20:42 pm »
 beer: : beer: : beer:
И аз съм на 20, да знаете!!! :D :D :D
*
« Отговор #108 -: Януари 13, 2010, 23:13:09 pm »
Тити - да не отваряме темата за годините, че май първа ще трябва да спра ако разсъждаваме така?
Тъкмо по едно бебче ни трябва да се подмладим :wink: Да се изкажа и аз като една бабка :P

А за ФК направо ме замислихте дали наистина влияе на гърдите - от 6 мес. я пия и общо взето от тогава гърдите ми стават на камък 1-2 дена преди Ову и така до 1-2 дена преди МЦ. Чудех се на какво се дължи тази промяна, защото от както родих преди 5г. гърдите ми бяха станали напълно безчувствени, направо забравих че ги имам. Не знам дали е от ФК или от активното бебеправене :ask:

Успешни процедури на всички - доста сериозни заявки за  ylinfantсе задават, чакаме ++++ резултати :crossfingers:

*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #109 -: Януари 14, 2010, 06:39:46 am »
Добро утро момичета. :D Айде на прясното кафенце:

Мънки -2 (не остана!)

my bebe- добре дошла, като посрещаме всяко момиче, дано колкото по малко може да се задържиш при нас, и да се местиш в другата тема с бременилките! А за старите кучета в темата, една по една да се махате от тука, ама ха де! ( да не ми се обидите - казано е с обич!
Лек ден милички, аз се подготвям за още 3 дена работа, и като си помисля за пътя до работат ми в тоя студ - бррр.
П.п Дианка - дано! Хубави новини!
Мунки - стара риба няма! За мене си - нито се чуствам на колкото съм, нито ми ги дават. :P :wink:
Наистина - хубави заявки има тази година за бебечета, дано всичките са успешни!
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 06:57:55 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #110 -: Януари 14, 2010, 07:04:58 am »
Добро утро.Стерчи,мерсаж за кафето.Пък колкото до годините,я стига,никой тук не е одъртял,всички сме млади още.Да не съм чула вече обсъждане на годините,слушайте Маймунчето,важното е на колко се чувстваш.Споко бе,ще станем майки пък после баби.Айде лек ден.
П.П. О щях да забравя,Радостинче вече нищо не чакам тоя мес.,махни ме от списъка,вещицата е факт.Явно не ми е писано Януари да стане,ми дано да е писано да е Февруари тогава.
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 07:08:01 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #111 -: Януари 14, 2010, 08:35:21 am »
Добро утро милички.
 Мале Стерч ти си като машина за вкусни кафенца мммммммм,пийвам си веднага  :D ( и найстина не остана  :D)
 Марински абе то ще стане ама така е изчислено че да е бебе 2010 твоето  :wink: :lol:
 Лек работен ден на всички  :bighug:
 А на почиващите,приятна почивчица и релаксче  :bubblebath: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #112 -: Януари 14, 2010, 08:41:43 am »
Добро утро дами!Стерче кафето е супер.С мойта работа нищо не стана/вечният учител заместник май ще съм/ :(Тука в Дупница е много кофти с учителсването та аз викам поне по майчинство да съм ама ръцки....и туй не става.Радост, сложи ме мила в ловуващите вече.Мънки ,браво бройката намалява  yahoo_33

*
« Отговор #113 -: Януари 14, 2010, 08:59:44 am »
Ха, Добро утро, мацки!
Е аз пак си поспинках  :D
Стерче, благодаря за тези готини кафенца - веднага се присъединявам към компанииката! :D
Маймун, то наистина на останало - само 2  :D
Маринка, а бе тази година ще е , но месеца не е ясен :D
Лек и спорен ден на всички!
« Отговор #114 -: Януари 14, 2010, 09:12:27 am »
Момичета, съжалявам, че два дни не можех да поправям списъка, но имах проблем с компютъра - можеш само да чета, без да качвам никаква информация (в случая с форума да поправям и публикувам нови постове). Успях да пусна няколко ЛС, но и там в един момент спече :x :lol:

Днес проблема е разрешен, снощи хакера оправи всичко :lol: при първа възможност сядам да чета, какво сте писали и да го поправя :)

Успешен ден!
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 09:17:24 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #115 -: Януари 14, 2010, 09:14:40 am »
Ехххх ама така ми липсваше това сърцато патенце със синйозеления фон  :D
*
« Отговор #116 -: Януари 14, 2010, 10:10:34 am »
Добро утро, пиленца :)

Благодаря за ароматното кафенце! :)

Радостинче, ти се появи! Беше ми залипсвала нещо! Добре, че Искрето е тук, да дава тон, тонус и добро настроение на темичката ;)

Мое бебе, ха добре дошла! :) Ще ти стискаме палчета.

Пете, ти какво само  си поспинкваш и ти като Оливия :)

Маринка, онзи ден правих един кекс по твоя рецепта. Казваше се "Трите ... (нещо си)" и го полях отгоре с медец, както беше писала. Много хубав стана да знаеш :). Благодаря!

Хайде спорен ден, момичета.

*
« Отговор #117 -: Януари 14, 2010, 10:19:58 am »
Пете, ти какво само  си поспинкваш и ти като Оливия :)
А дано Раши, ама ми е раничко още - на лов съм  :D
А за спинкането, то не е сън , ами изчакване кажи речи другите да се оправят, че да не се гоним из апартамента  :D
Сттинче, наистина бе мила! Навестявай ни по-честичко!
*
« Отговор #118 -: Януари 14, 2010, 10:37:03 am »
Добро утро и от мен  :sunshine:
Тя, Оливия си спинка, ама БТ започва да пааада..Май ще се гоним и следващия месец.
Ама пък ще е интересно  :wink:

My baby, добре си ни дошла! Чувствай се като у дома си, ама не се заседявай  :balk_602:

Милички, хубав ден от мен засега, че пак укъснях за работа  :balk_104:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #119 -: Януари 14, 2010, 10:59:49 am »
Здравейте, сладурки,
Олив, много си ти е добре БТ  :) , все пак е над 37 изобщо нетрябва да се притесняваш .   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стерчи, чудни кафенца, мерси  :balk_5:
Радостче, радвам се че се появи, липсваш  :bighug:

Приятен ден, момичета