Абе хора какво сте се побъркали по тези витамини, никакъв смисъл от тях, че и клеевата тинктура. защо просто не давате на децата след 2г. възраст мед, ако не искат да го ядат в чист вид, чай с мед. Деси от миналата година пие всяка сутрин по 300 гр. чай с една лъжица мед вътре. Веднъж за 10 дни съм давала саностол, като тръгна на ясла на 1.6 г.
Друг е въпроса че всичко малко или много си е до дете, има болнави деца има и здрави деца. А това че видиш ли като малко ако не боледува като голямо ще, ами няма нищо общо с истината
Аз лично нито като малка нито като голяма съм боледувала, АБ пих за първи път на 20 г. заради подути лимфни възли и личната я хвана шубето та ме надруса с оспамокс
А, забравих да се изкажа и за бибероните, тази вечер ми е време за писане
Та, не мога и това да разбера, какво се тръшкаме, че пиели млякото с биберон, ми и Деси на 3.2 г. и още го пие така вечер, ми то е за няма и 1 мин. Детето няма нито криви зъби, нито говорни дефекти... А за залъгалките, ние сме царе да си усложняваме живота, западняците например и на 5г. деца им дават биби, важното е детето да е спокойно и майката също, че и в колички ги возят, а ние се тръшкаме че видиш ли децата на 2г. пиели млякото си от шише с биберон, айде няма нужда
Оп, сетих се още нещо което ми е любимо - не давайте на децата залъгалки защото ще се отбият - мисля че няма нужда от коментар. Имам си едно кърмаче дето си цоца бибата, цоца си цицата, а шише не иска да види под никаква форма