0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #620 -: Август 06, 2010, 11:42:50 am »
Здравейте момичета,имам въпрос!Днес си направих тест,закъсняваше ми с 2 дни и се появи втора чертичка.По-бледа е от контролната,но се вижда съвсем ясно!Та въпроса ми е,а сега какво,да повторя теста или да ходя на доктор,кога да си запазя час и т.н?
« Отговор #621 -: Август 06, 2010, 11:54:40 am »
Здравейте момичета,имам въпрос!Днес си направих тест,закъсняваше ми с 2 дни и се появи втора чертичка.По-бледа е от контролната,но се вижда съвсем ясно!Та въпроса ми е,а сега какво,да повторя теста или да ходя на доктор,кога да си запазя час и т.н?

честито можеш да повториш теста ако желаеш но при наличие на две чертички има налиие на бременност Според мен можеш другата седмица още да посетиш лекар Лека бременост ти желая
*
« Отговор #622 -: Август 06, 2010, 12:06:35 pm »
Честито и от мен  :)и лека бременност ти желая.Отиди на лекар като ти стане закъснението 10дни за да не се наложи два пъти да ходиш.
*
« Отговор #623 -: Август 06, 2010, 12:39:23 pm »
Здравейте, от 2 седмици имам подути и болезнени гърди, температурата ми е 36,9-37, чувствам се подута като цяло (подпухнала) и като че ли и апетита ми се е повишил!правих тест преди 3 дни но беше отрицателен!възможно ли е да съм бременна с тези симптоми(и страшно се надявам да е така), а теста да е отрицателен щото още е твърде рано за да засече бременност!най ме кара да се замислям за бременност дългата продължителност на болезнените гърди. Обикновенно имам болки преди менструацията но са 2-3 дни.
Моля ви дайте мненията си
*
« Отговор #624 -: Август 06, 2010, 12:43:44 pm »
Здравей! Няма как да ти отговорим, при положение че не знаем кога ти е била овулацията и колко е дълъг цикъла ти  :wink:

Ето ти линк към темата, където  момичетата коментират тези вълнения http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41006.0
Ако нямаш търпение и имаш възможност направи си кръвен тест! Успех и дано да е това, което желаеш!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #625 -: Август 06, 2010, 12:59:36 pm »
Извинявам се че не съм видяла темата  :oops:!!!
След 2+ теста за овулация и следене на температурата, би трябвало О. да е била на 25.07, а цикълът ми принципно е около 30дни
*
« Отговор #626 -: Август 06, 2010, 13:08:08 pm »
Извинявам се че не съм видяла темата  :oops:!!!
След 2+ теста за овулация и следене на температурата, би трябвало О. да е била на 25.07, а цикълът ми принципно е около 30дни
Ако О. е била на тогава, значи днес 12 ден кръвен тест трябва да ти отчете! Пусни си бета ЧХГ и стискам палци! :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #627 -: Август 06, 2010, 13:16:16 pm »
Благодаря за бързия отговор, лошото е че май за кръвен тест ще е най рано в понеделник
« Отговор #628 -: Август 06, 2010, 13:41:59 pm »
Здравейте и от мен :)
Тихичко честито на виделите ++ :)

Важното е да се пазите от жегите, ако сте с ниско кръвно, не е изключено да припаднете..така че внимавайте.

По въпроса с теста--най-рано в неделя може да отчете ++ при това положение :) Успех !

« Отговор #629 -: Август 06, 2010, 14:06:21 pm »
Iskah da te popitam vazmojno li e 6-7 dena sled sex da se use6tat priznaci na bremennost,ili tova stava sled kato cikala zakasnee???? :(

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Август 06, 2010, 17:25:54 pm от Елфи »
« Отговор #630 -: Август 06, 2010, 17:26:45 pm »
Iskah da te popitam vazmojno li e 6-7 dena sled sex da se use6tat priznaci na bremennost,ili tova stava sled kato cikala zakasnee???? :(

Пиши на кирилица!

Не ми се вярва, че още тогава се усещат признаци на бременност....според мен поне 10 дни трябва да са минали от контакта :)

« Отговор #631 -: Август 08, 2010, 13:38:05 pm »
здравейте, вчера на 4 ден закьснение видях две черти на теста -несмея да се радвам още обаче. Днес направих пак сутринта и втората черта е по-бледа от вчера.. незнам нормално ли е. И какво ще ме посьветвате сега- колко да изчакам преди да отда на лекар и да направя ли още -направо не мога да си намеря място, чух че поне 10 дни трябва да изчакам за лекар, а откьде толкова тьрпение. други симптоми нямам засега...
*
« Отговор #632 -: Август 08, 2010, 19:01:22 pm »
Сами, всичко е в реда на нещата, не се притеснявай, възможно е първо да имаш по-наситена втора черта, после по-бледа .... зависи от различните тестове, които използваш и времето, по което ги правиш. Та в началото може да е така.
Преглед - най-добре след две седмици закъснение.
И ЧЕСТИТООООО - нека всичко да е наред  :crossfingers: yahoo_17 preggo :babyflips:
*

SISITU

• *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
« Отговор #633 -: Август 09, 2010, 16:46:32 pm »
Здравейте на вси4ки.Понеже в момента съм на по4ивка в 4ужбина,имам малки притеснения относно това дали съм бременна.Понеже не знам бъкел испански,не мога да отида на лекар.Сега.....проблемът ми е такъв.Средно от както имам менструация,ми идва на 26=28 дни.Миналия месец ми дойде на 4-ти,този месец трябваше да ми дойде на 1-ви,най-късно,днес ве4е е 8-ми ден закъснение,на 4-я ден,направих тест,бе6е с много,много бледа втора 4ерти4ка,даже ми се струваше 4е си въобразявам.В4ера,на 7-я ден от о4акваната лелка,повторих теста,съ6то бе6е много много бледа,втората 4ерта,но със сигурност по ясна от предния тест.На 19-ти миналия месец,имах едно зацапване,две-три кап4ици,овулацията ми е средно на 10-12 дни от първия ден на МЦ.В момента корема ми доста подут,и от ден на ден ми се струва,4е се втвърдява,става някак подут и стегнат,имам лек дискомфорт в областта на диафрагмата,съвсем леко придърпване ниско доду(на датата на предполагаемата МЦ бе6е доста силно,но от ден на ден е все по-слабо)та,въпросът ми е да се притеснявам ли 4е нямам по-наситена втора 4ерта,понеже 6те се върна на 16-(другата седмица),а това е след цяла седмица,притеснена съм,за6тото незнам на кое да се опра,ако наистина съм бременна,да вярвам ли на тези испански тестове,или не,кога най-рано мога да отида на лекар?Извинявам се за 4ислата в писанията ми,но някои буви от БГ език,тук ги няма.Много 6те съм благодарна на тези от вас които ми дадат някакъв съвет.ЦЕЛУВКИ НА ВСИ4КИ  :kiss:
*
« Отговор #634 -: Август 09, 2010, 17:16:31 pm »
Здравей Сиси щом има втора черта, значи си бременна, теста си е тест, дали в БГ или Испания едно и също е, а тези болки са съвсем нормални, а на лекар може да отидеш най-рано след 10дневно закъснение.  :D
*

SISITU

• *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
« Отговор #635 -: Август 09, 2010, 17:21:33 pm »
Искам само да добавя,4е ме боли само кръста,гърдите не ме болят,не мисля 4е имам проблеми със съня,единствено това,4е ми се приспива към 21 4аса.и ставам доста рано,в 6.30-7.00,(по принцип,си лягам в 3 4аса и ставам на обяд,понеже не работя)заради лекия дискомфорт в областта на диафрагмата,си хапвам по-4ести4ко,понеже така ми минава,главата само от време на време ме наболява,ина4е не ми се гади от миризми или от каквото и друго да било,поддържам висока БТ,над 37,само в деня в който трябва6е да ми дойде,падна на 36.8.Ами това е об6то взето.Ако можете да ми дадете съвет,много 6те съм ви благодарна.
*
« Отговор #636 -: Август 09, 2010, 17:29:10 pm »
Ами съвета ни е - разпускай активно и се пази повечко.
Като се върнеш в Бг - да чуеш сърчице и ... Честито!
*

Dolphin

• 294
  • So Long, and Thanks for All the Fish
« Отговор #637 -: Август 09, 2010, 17:32:42 pm »
Не търси други симптоми, при всяка бременност е различно. Щом си видяла втора черта и особено щом вторият тест е бил с по-тъмна такава, считай се за бременна до доказване на противното и спокойно изчакай докато се върнеш и отидеш на лекар.Ако имаш по-сериозни притеснения относно състоянието си, обади се на гинеколог тук в България, но за момента не смятам, че имаш основание за такива.
Приятна почивка :)
Kìyevame ulte Eywa ngahu.
« Отговор #638 -: Август 10, 2010, 10:48:24 am »
 Здравейте имам проблем и бих искала да го споделя и да получа съвети от вас , мц ми закъсня  5 дена правих тест -отрицателени , дойде ми мноого болезнено неприсъщо за мен и много обилно кръвотечение продължи два дена и изведнъж стана ръждивокафяво и вечерта на 4 ден вече го нямаше.А иначе мц ми е през 28 дни горе долу и трае 5 дена.Като свърши направих трети тест отново отрицателен  обаче имма ПМС и гърдите ми са болезнени от близо 10 дена и вчера ми стана лошо без причина и съм зверски раздразнителна и изморена .Незнам какво да мисля.. корема ми е подут над пъпа и се чувствам странно ...понеже пазя диета си следя мерките редовно това което ме стресна доста беше, че за 10 дни съм се разширила в талията над 2 см.. наистина незнам какво да мисля..
« Последна редакция: Август 10, 2010, 10:52:42 am от Andji. »
*
« Отговор #639 -: Август 10, 2010, 11:32:44 am »
Според мен имаш вариант или да пуснеш кръвен тест за бременност, който да покаже със сигурност или да отидеш на лекар. Като цяло обаче си мисля, че едва ли си бременна, защото след толкова дни дори и обикновения тест би отчел  :wink: