Здравейте, момичета
Темата е супер и мисля,че вие ще ми помогнете да си поизясня някои неща.Ще ви разкажа за терзанията си от началото с риск да стана досадна
.
Аз имам вече едно детенце
и след раждането сложих спирала, която махнах през февруари. Цикъла ми идваше нормално през първите месеци, когато я махнах (като до преди раждането и по време на носене на спралата- 6-7 дни и много обилно).От два месеца насам, обаче, цикъла ми идва мнооого странно- почти не го усещам и трае около 3-4 дни. Пълнея много- особено на корем и не знамдали си въобразявам, но и гардите ми пораснаха, не ми се пущи много и подобно на първата бременност примирам за сладичко, по принцип не ям сладко. Правих два теста- първия беше на третия ден от първия ми странен цикъл (знам,че тогава не се правят тестове, но не издържах), а втория го правих два дни след като ми закъсня цикъла втория месец (след още два дни ми дойде
). И двата теста бяха отрицателни
Първата бременност ми мина толкова леко, че никога не ми е прилошавало, не ме болеше кръста и акоизключим корема
нямах никакви признаци. Не знам дали сега не съм с някаква цветна бременност, но ми е кофти да ида на лекар, че ще ме вземат за ненормална, че си внушавам. И най-тъпото е ,че мъжа ми ме пази откакто махнах спиралата. Една близка беше забрменяла по време на акта, а и те се пазили.
Някаква пълна каша ми е в главата. Моооля ви, дайте някъкъв съвет- дали да си направя пак тест и как потича цветната бременност ако янкой от вас е карал такава.
Ще съм ви много благодарна