Foveri, ако ЧХГ е в количества, които биха се отразили на теста за овулация, би трябвало да се регистрира и от теста за бременност. Погледнах ти графиката, ако овулацията ти е правилно отчетена, в по-големия процент от случаите уринен тест би трябвало да "хване" бременност. Естествено, на този етап другата част от случаите остават незасечени и ти пожелавам това да е твоят сценарий.
Все пак си позволих да прегледам темата ти и установих, че и ти, като мен, живееш в чужбина и водиш тази битка вече има-няма две години, та и повече. Това е доста време, особено при активни опити и таймирана овулация. Мислила ли си да вземеш самолета и да провериш какво става в някоя българска репродуктивна клиника? Така направих аз, днес приключи първият ми трансфер и съжалявам, че потроших толкова време (понеже при мен се касае за вторичен стерилитет и съм на 36, пък това не е най-розовата репродуктивна възраст и всеки месец е от значение). От първия ми ранен аборт до сега станаха тамън 2 години.
Мисълта ми е, че в чужбина грижите за репродуктивното здраве са тегава и ужасно скъпа работа, а в България специалистите по нищо не отстъпват. Даже, като сравнявам с Белгия (където живея), нашите са доста по-в час и по-гъвкави.
Просто идея. Успех ти желая!
P.S. Сега видях, че от овулацията до очакваната менструация имаш нещо като 18 - 19 дни. Винаги ли е толкова дълга лутеалната ти фаза? Доста е това
, хайде да е преко сили 16, но 18 е твърде много.