"Човечеството е съществувало преди появата на фармацевтичната индустрия и се надявам да просъществува и след нейния упадък"
Хомеопат... какво друго да кажа ...
Сами123 не чети такива статии,че косата ти ще настръхва все повече.
И кво да правим сега, да не слагаме ваксини, а да даваме чайчета ли
А как се казва на човек, който си е заровил главата в пясъка и нищо не вижда? Освен своето мнение не признава друго? А и публично парадира с това? Може ли толкова много хора да вярват на хомеопатията, но те да са тъпи, а ти с настърхнала коса.
Аз лично познавам деца, на които не са слагани ваксини и са много по-здрави от моето. Познавам и детенце, на което му сложиха пълния набор от ваксини и не пропуска вирус.
Има една луда педиатърка, която силно препоръчва Ротарикс. На мен ми се стори смешна, но на това детенце му сложиха. През две седмици е с разстройство.
Познавам много лекарки, които не слагат ваксини на децата си, но не познавам нито една, която да е сложила незадължителна ваксина. Но познавам много медицински сестри, които си слагат ваксини на децата си. Те са "по-знаещи", нали.
А познавам и една много луда майка, която заведе детето си на имунизация на 5,5 години, сложи му задължителната ваксина и дори не попита какво му слагат. Господата, лапащи комисионни за ваксините, му били сложили и коклюш. До сега никой лекар не ми е отговорил какво налага реимунизация на децата против коклюш на тази възраст.
Познавам и една майка, на която в прав текст й казаха: "1. Няма връзка с ваксината. 2. Не знам какво му е на детето, но се надявам да му мине. 3. Дори и да не му мине, да знаете, че не е от ваксината." И до сега си знам, че не е от ваксината.
Слагай си ваксини вместо да даваш чайчета. Това е мноооого добра идея.